Biraz önce izliyordum.
Teşekkürler üstad.
Printable View
Nasrullah Bey'in sponsor olduğu Borsa (1992):
https://www.youtube.com/channel/UCG-...MwcAgaw/videos
Yönetmen: Kartal Tibet
Görüntü Yönetmeni: Mahmut Yumuşak, Erhan Canan
Oyuncular: Nurseli İdiz, Mahir Günşıray, Haluk Bilginer, Ege Aydın, Nejat İşler, Murat Şen, Yetkin Dikinciler
Müzik: Cem İdiz
Yapımcı: Gündüz Tibet
Senaryo: Leyla İsmier, Özcan Yüksek, Melih Şabanoğlu, Mehmet Yaşin
Yapım Yılı: 1992
Bist beklentim yataya yakin hafif eksi
Pangaci gel oyle agzinin suyu akarak izleme muhabbete katil sadicim
Var malesef var
Yuzkarasi fon hic ummadik anda yapiyor oyle naneler...ya bir defa bist arti 3.65 yapmis tam hatirlamiyorum bu salak fon eksi yazmis...ben hangi akla hizmet bu boka girdim anlamiyorum
Yani bak ustadim newse uyup bende tte alsam bu kadar icim yanmazdi dusun yani
Şu kum dökme olayı bitse de renkli hayatıma geri dönsem.
Emmi tatile çıkmalı.
ben ara ara bakıyorum aslında ama begendiğim bir ev çıkmadı, çok lüks evler var oda bölge olarak begenmiyorum zaten sizde önermediniz oraları kısmet artık uygun birşey düşerse alacaz şaka bir yana dikmen tarafına hiç bakmadım ama bir akrabam oturuyor orda kızımın başlayacağı liseye göre ev almak daha uygun gibi sanırım..
Hatunlara çekici gelen parfümler hangileridir vuruşkan kardeşlerim?
Garanti % o.99 ile.kresi veriyor ust limit 500.000 tl 50 veya 60 ay
Gatanti bile boyleyse ,oranlar dahada dusecrk galiba
SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teb 1.15 deniz 1.13 vakif sormadimSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Webster nasılsın gülüm
Kredi cekip fon alalimmi, oran iyiSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Reca ederim emmi
En etkilisi o dur
Ama pahalli dersen burberry classic i de tavsiye ederim. Bunun kokusu da ortayas ustu bayanlarda etkilidir...joop ta guzel...
Yalniz emmi netten alacaksan dikkatli ol kurumsal gorunen siteler dahi cakma parfum yolluyor. Yani istanbulda sokakta satilanlari gercek gibi yolluyorlar kaliciliklari az...ben watsons i takip ediyorum genelde oradan aliyorum. Puan kampanyasi vs oluyor...boynerinkilerde orijinaldir ama boyner pahalli satiyor...