Bol kazanclarASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bol kazanclarASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benjamin saldi asagi gidiyor
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasdaq eksi açtı
Nasdaq artıya döndü
fed 0.50 faiz indirdi nasdaq ve sp bir anda artıya döndü
Fed faiz indirdi 50 baz puan.
Ons neden bu kadar çıktı anlamadım, sabah altın fonu alış vermiştim ama yüksekten almış olacağım galiba,
zaten hisse ve değişken fonlarda da alışlarım hep yükselişlere denk geldi en çok oradan zararım arttı.
Zpc fon +0.73
TTE ye bakabilecek var mı?
ZPC için yeni fiyatımız: 1,852337
TZV için yeni fiyatımız: 172,103757
EIB kuzumuz için yeni fiyatımız: 0,062593
EIC için yeni fiyatımız: 0,019743
Tcd ne etti alark var mi hala acaba bunda?
Acc 3,25%
eıd 2,72%
fph 2,60%
gl1 3,87%
gmr 2,66%
mac 2,90%
mps 2,05%
tcd 2,43%
tkf 3,41%
tte 4,81%
xu100 3,63%
abd piyasaları pek sevmedi niyeyse kararı yerinde sayıyorlar,ciddi yeşile dönmezlerse bist yarın ralli yapamaz.
MAC için yeni fiyatımız: 0,032501
üstadım, 2012'den başlayarak gram altın alır gibi her ay alıyordum aselsanı. ppf mpf hiç bir farklı araç yoktu hesabımda. borsanın altını deyip aşağıdan yukarıdan, nerden denkgeliyorsa oradan alıyordum. 2017 facihasından sonra çok üzüldüm ama 30 altına inmez nasıl olsa diyerek aynı sıtratejiye devam ettim. 30'u kırarken satıp kurtulabilseymişim çok daha iyi olacakmış ama 24'e kadar, ayrıca bir yıldan daha uzun süren bir de zaman ve enflasyon darbesi yiyince sarsıldım. Allah'tan uzun yıllar aşağıdan alıyordum da ocağıma incir ağacı dikmemiş oldum. doğru hisse bulunamazsa uzun vade işi anlamsız oluyor. önceleri herkesin tavsiye ettiği uzun hisse soda var, thy malûm. bunlar güvenilir hisseler. bunlarda dahi böyle işler olursa daha küçüklerde neler olur? bu yüzden hisse işini bırakıp fona geçtim. bazan iş yerinde falan soran oluyor. uygun şekilde anlatıyorum yaşadıklarımı ve bu işleri kimseye tavsiye etmem, diyorum.
Bugunun lideri tkf ve tte olacak
Tcd 2 getirir artik
TCD +%2 yapar gibi bugün.
Tüm fon daşlara hatırlatma;
Pay değeriniz yükselirken asla unutmayınki önümüzdeki günlerde bunun düşüşü de olacak, terste yakalanmayın...size uygun bir seviyeyi görünce satıp, ppf ye geçip , likitte bekleyip, tekrar aşağı salınca alım yapıp pay adetlerinizi arttırın...
Benden nacizane bir tavsiye....
100k seviyelerinde alım yapanlar endeks 111k olunca satış yapmayı düşünmeye başlamıştır...
haklısınız üstadım. bu yüzden tcd zamanı gibi açılmadım. yüzde 20 portföyle zpe aldım. popüler fonlarımız hızlı yükselip aynı hızda düştüğünden riski oradan da düşürdüm. az kazanayım ve önce de dediğim gibi kendi değişken fonumu kıurayım. olur da terste kalırsam 106 ve aşağısına gelirse yüzde onluk en fazla üç ilave daha yapar bunları da şu anki seviyelere yaklaştıkça elden çıkarırım şeklinde sıtratejilerim var. zpe ziraat katılım endeksi fonu, mac mps tte gmr tcd gibi yüksek aksiyona sahip değil ve daha sakin hareket ediyor. hakkımızda hayırlısı