Bundan daha kötü veri gelmez diye alırlarmı dowu..
Printable View
Bundan daha kötü veri gelmez diye alırlarmı dowu..
Garantinin tabanı kaçtı, bugün görür müyüz?
Nasıl eğleniyor muyuz? Ben geri ambara gidip biraz sert bişeyler içip geliyorum :oleyo:
Mu masanın kerizi kim arkadaş
Ben böyle enayilik görmedim
Sitede ülke bazında istatistik verilmeye başlanmış geçen yokdu.
ABD de yeni vaka sayısı artma hızında yavaşlama yok şimdilik.
https://i.hizliresim.com/5ZZFoo.jpg
Ben zaten pisikopata bağladım,pelloşun paralarını almak kesmiyor, aklınıda almam lazım.
Makasa bak
0 vadeli de hatta artı
Türkiye için yeni vaka sayısı 2000 altına inmesi gerekir ilk etapta
https://i.hizliresim.com/UsOSGn.jpg
artık 104.850 de düşen bıçak formasyonu çalışacağından direnecek ve uzak tutmaya çalışacaktır bakalım becerebilecek mi...dow da da 20.780 de aynı formasyon bekler oda uzaklaşmaya çalışacaktır.
Yine tavanlar başladı
Yan tahtalar da
Karel tavan
*FİTCH: PETROL FİYATLARININ 2020'NİN İKİNCİ ÇEYREĞİNDE DİBE VURMASINI VE DAHA SONRA TOPARLANMASINI BEKLİYORUZ
Bunlar böyle soyluyorsa petrol daha fazla düsmez artık
Flat'S been cool..
Kuruş koklatmadık..
Karıncayı z.kicen belini incitmiycen diye bir laf vardır. Yabancılar da 2 haftadır 90.000 civarında her gün 300-350 Milyon satıyorlar. Her sabah ya gaplı açılışla ya açılıştan sonra hızlıca yukarı sürüp mesaiye başlıyorlar:) Bugün yanlışlıkla biraz fazla bastılar ama hemen fark edip toparladılar. Yarın sabah yine 1.000-2.000 puan gap gelir heyecanlanırız hepimiz.
Dow da kayısı kopardı. 5 dk da 300 puan oynuyor zalım
Yuh garanla vadeli arasındaki farkı gördünüz mü? Spot 12-15 kademe yukardaydı şimdi spot 7.59 vadeli 7.61
Spot sat veriyor, vadeli de short açsak para kazanamıcaz yine ama pozumuz doğru..
Diyorum ya kazanmak imkansız..
Dow un zembereğini dağıttılar yine, bu dowu da gelen zopalıyo giden zopalıyor. cok zayif ekonomileri :he:
bu nasıl bır borsayav..........bugunden sonra sort olmam bu ne ya ....vermesı gereken yerde tutuoooo hala.....
Kısaca vadelide dogru yönde olsan bile kazanamıyorsun. Ya da alman gerekenden cok azını alıyorsun
izninizle bir şey öğrenmek istiyorum.... ben vioptan endeks yada hisse aldım.... % de 10 düştü param sıfırlandı... bu para nereye gidiyor yada kim alıyor..