Teşekkür ederiz ...
Printable View
Teşekkürler. POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çelçk Hocam Edip i değerlendirebilirmisiniz rica etsem
esra sen zaten kendini geliştiriyorsun takip ediyorum çalışmalarını yorum konusundada çalışmalısın yayla ostim afyon benim beklediğim hisseler treydd de ediyorum ..ben hedeflerim gercekleşmedikce ana hisse olarak aldığım hisseleri asla satmam bu üç hissedede çift haneleri görmeden asla satmıyacağım ....
devamlı yorum yapmaya gerek yok en sevdiğim pirim yapmadan tavan taban yapan tahtalar bu bir streteji korkutmadan gitmezler dayanabilen kazanır korkan kaçar bu hisselerden örnek veriyorum snkrn aldık gecen ay taban tavan gördükce gülüp geçiyorum sabırla bekliyorum
cümleten iyi geceler herkese bol kazançlar ..yarın iş var dinlenmek lazımm
Önümüzdeki iki hafta boyunca pirim yapmasını beklediğim hisseler!
IHGZT
Tsgyo
Lıdfa
Gubrf
Etyat
Denge
Albrk
TSPOR
MTRYO
IHEVA
Y.t.d.
SM-J260F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı geceler hocam..
Herkese hayırlı bol kazançlar...
Hocam özur dileyerek soruyorum ben sizi yeni takip ediyorum haftalik dediginiz hisseleri bir hafta takip edip belli bir kâr aldiklarimizi bu hafta elden cikaracakmiyiz kusura bakma hocam
Ekrana bakilmaz bugun
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün günlerden ekran kapatma günü sakin 1160 önemli sakin ve sabırlı olmak lazım
çok haklısınız hocam. Günlükte fibo 0,382=1162.40 haftalıktada yükselen kanal alt desteği ve fibo 0,236 seviyesi 1163 e denk geliyor kısacası 1160 altı kapanış stop olarak takip etmek gerekiyor.
AYLIK KAPANIŞIMIZ DÜŞEN TREND ÇİZGİMİZ 1187 ÜZERİ VE ALTI ÖNEMLİ OLACAK. ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE SURİYEDE( İDLİP ) GERGİNLİK ÇIKMA İHTİMALI YÜKSEK GÖRÜYORUM.
Alim firsati diplerden nediyorsunuz hocam?
Afyon fibo %50 olan 4,30 dan tepki verdi .
Ostım fibo %0,38 olan 4,13 altına biraz sarksada tepki verme çabasında.
Yayla fibo%38 olan 3,81 seviyesinden tepki verdi.
Rheag fibo %38 olan 3,09 seviyesinden tepki verdi.
Gedikte beklemedeyim gorelim bakalım 10.05 üstünü önce
Netaş 23.20 direnci denedi geri geldi. Burayı geçmeli.
Şöyle bir bakayim dedim ekrana bakmaz olaydim
Papazı bulmuş borsa bakma hocam şöyle bir iki gün hiç açmamak lazım borsa hiç yokmuş gibi.
Borsa neden tepetaklak oldu arkadaşlar bilen varmı?
Endeks fibo %50 1.144 seviyesini destek yaparsa Hisseler tabanı bozabilir.
Geride riskler ve fırsatları yazmıştım.merkezin faizi yükseltmemesi piyasada hayal kırıklığı yaratmıştı. Döviz kurun yükselişinin önüne geçilememesi....PANDEMİNİN AVRUPADA HIZLA YAYILMASI.BANKALRIN DIŞARDAN TEMİN ETTİKLERİ DÖVİZ KREDİ ÖDEMELERİ KASIM AYINDA 5,MİLYAR TL CIVARI.JEOPOLOTİK RİSKLER ÖZELLİKLE SURİYE SAHASI
Abd nin eksi de olmasini da negatif yonde fiyatladik
Borsa nın düşmesinin birçok nedeni var.
Dünyada covid vakalarındaki artış..
Dün Erdoğan ın açıklamaları. ABD den yaptırım haberi alıyoruz, yapacaksanız hemen yapın demesi.
ABD seçimleri yaklaştı , Biden in seçilme ihtimali..
Bir çok ülke ile oldukça sorunlu olmamız...
Yani bir de son zamanlarda iyi kar edildi BİST ten.. düzeltme için fazlasıyla bahane var..
Çok normal..
Panik yapmak zarara sebep olur..
Sakince kenardan izlemek, hatta morali çok bozulan varsa böyle günlerde ekrana bakmamak çok iyi olur...
yerli hocam arap ülkelerindeki türk malı amborgalarını unutmuşsun, bi de bu var şimdi.
5 hissemin 4 taban.
Bune yahu [emoji23]
Ekranı kapattım açtım Yeni ...her yer taban olmuş sert açıklama lar baya bir dalgalanma yaptı akşam bakarım
en iyisi bir kaç gün daha nakitte beklemek. reis sagolsun hiç iyi haber alamıyoruz.
Cumhurıyet bayram nedeniyle carsamba yarım gün
Takaslar cuma ve pazartesiye sarkacağından ve vade sonu erken ( yarın ) olacağından
Ayrıca ABD borsalarının yüzde 3 lük düşüşleri
Ve ayrıca Sn Başkanın Fransa ve ABD ye rest çekmesi ve ABD seçim arefesi nedeniyle piyasalar patates oldu
bu süreç yarında devam ederse şayet yumuşak acıklamalar olmassa aşağıda 1117 test edeceğiiz gibi görünüyor hafif bir düzeltme beklerken derin bir düzeltme oldu 1160 dan sonra stop olan varsa erken dalış yapmasınlar hisselere ben orta ve uzunvade hisselerimde her hangi bir stop koymadım
Sn celik hocam yazdiklarinizdan anladigim kadariyla pozisyonumuzu koruyalim panik yapmayalim seklinde dogru mu anladim?
ama şunu söylemeliyimki her zaman portföyün hepsi ile işlem yapmayınız umarım cok zararınız yoktur zararda olanlar beklesin bende zararda olan posizyonlarımı beklicem panik yapmamak lazım
Tesekkurler sn celik comak
Bir miktar var tabi ama sabirla beklemeyi tercih edicem haftaya donus olur umarim endeksteSM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düşüşün nedenleri arasında covid vakaları da var unutmayın.. dünya borsalarının hepsi kırmızı...
Bizim gündemimizde ilave olarak bir kaç olumsuz durum daha var, yazmıştım zaten tekrar olmasın...
Cuma günü ya da bugün açılışta stop koymadıktan sonra artık yapacak bir şey yok , sabredip beklenilecek...
Daha da düşebilir.. nereden toparlanılacağını kestirmek güç...
Halen de hisse bazlı artı hareketler var, oralardan zararı karşılayanlar vardır umarım...
Paniğe hiç gerek yok, hangi hisse ne kadar sert düşmüşse toparlarken de o kadar sert yükselecektir...
Bilançoları da izlemek lazım..
Bazı güzel bilançolar boşa gitti gibi oldu..
Bugün seans bitimi açıklanan Türk Traktör bilançosu güzeldi...