5000 ve sağlığını kaybetti
Printable View
diyelim ki bugun aşı bulundu ve tüm gece üretim yapıldı tüm dünyaya 1 gecede dağıtıldı ve 36 saat içinde tüm dünyada aşı olmayan kalmadı ve 48 saat içinde de tüm havayolları açıldı...
thyao nun yüksek sezonu bitmiş. yılın kalan bölümünde 2020 batağını kurtarabilicek mi :he:
he bana demesinler beklenti satın alınıyor. neyin beklentisi abi?
aşının gelmesi tüm dünyaya yayılması 2021 içinde olsa bile thyao öküzünün finansallarını toparlaması ve düzlüğe çıkması en erken 2022 sonu hatta 2023 ün ilk çeyreğine kadar..
ee peki neyin beklentisi? en uzun vadeli yatırımcının bile daha bugünden 2023 de toparlanacak thyao nun beklentisini almaya başlamaz.
alıyorsa da psikolojik sorunları vardır :he:
bir kaç gün sonra herkes görür thyao da her yükselme çabasının mal dağıtımı yapmak için fırsat olduğunu...
bitti, nokta...
kalın long taşınmaya devam ediyor gibi geldi.
hemen hemen herkesin düşüncesi 5 bin tl
yani anapara değil mi.
peki
295 bin tlsi ile araç alsaydı. ve o aracıda satıp tekrar borsaya koyup 295 bin tlyi kaybetseydi.
şimdi bu adam 5 bin tlmi kaybetti yoksa 295 bin tl mi?
cevaplar süperrr :)
bir süre sonra bir itirafta bulunacağım.
43xxx yakın yeni poz açılmış ama viop aşağı gidiyor, yorumları alayım hele... bence
Albayrak: Fatih gemimiz yeni bir çağın başlangıcı olacak
gösterge ile graf paylaşmak spk ca yasağa giriyor mu?
Alman müşterimle sabah görüştüğümde Almanyanın birkaç gün içerisinde türklere seyahat yasağıyla ilgili yeni bir karar alacağını söylemişti. Bildiğim kadarıyla 31 ağustosta seyahat yasağı bitiyor, yeni bir karar almak durumundalar. Havacılık aşıdan ziyade bu beklentiyle yükseliyor sanırım.
https://www.milliyet.com.tr/amp/duny...orundu-6289130
Bütün dünyanın beklediği açıklamayı yapan WHO, "Dokuz aşı adayımız var. Hatta şimdi dört ayrı üretici ile görüşmeler devam ediyor. Bir dizi aşı, şu anda klinik araştırmaların son aşamasında. Tünelin sonunda ışık göründü" dedi.
lot hesap etmesi doğru ama benim robot 1 saniye aralıklar ile işlem yapar daha sık aralıkla emir göndermez.
valla bi nane olmuyor sağlığım yerinde keyfimde öyle. 2018 de bana olanları burada çok kişi biliyor.
aklımda yerinde hem de öncekinden daha iyi derecede.
yoğurdu üflüyommmmmmm :he:
acımadıki acımadı ki :kahkah:
alcam o paraları o piyasa yapıcılardan fazlası ile.
palanın en sevdiği iş...ıslatıp ıslatıp sopalamak...
cevaplar için teşekkürler
şimdi gelelim itirafa
hesap ettim.
bugüne kadar ( 21.02.2000 başlangıç ) finansal enstrümanlara 54 bin tl yatırmışım.
ama sırasıyla
borsada 65 bin tl
fxte 40 bin usd ( o zaman ki dolar kuru 3,5 tl ) ben şimdiki kur ile çarpacağım. 295 bin tl
viopta 60 bin tl
varantta 45 bin tl
vadelide 26 bin tl
toplamda kaybedilen: 491 bin tl
şimdi ben ne kaybetmişim.
54 bin tl mi?
yoksa
491 bin tlmi?
üzmeyin beni :)
şu itirafı da yapayım
benim oyun planım bu bildi mi sanıyorum ki ben hep biliyorum
kazandığımı basıyorum onuda kazanıyorum onuda basıyorum oysaki kara deliğe doğru gidiyorum farkında değilim.
düşerken de eninde sonunda buradan döner diyerek paçal yapıyorum.ve güm beklenen hazin son :he:
fiyat makul ben aldım az evvel 1 tane...
https://www.n11.com/urun/samsung-vc0...samsungturkiye
https://twitter.com/i/status/1298230768976777216 borsacılara ve kaybedenlere gelsin :)
124900 altı kalışlar iyi olmayabilir bence..