İktidar değişirse rallinin gralı olur ama malesef reisin karşısına çıkacak kimse yok, hepsini çiğ çiğ yer
Printable View
ya bu seçimle gitmezler gitmeyecekler saçmalığını da bırakın lütfen ya...istanbul ankara antalya ellerinden gitmedi mi? daha küçük ölçekleri kaptıranlar bunları elde tutamayanlar bırakıp gitmek zorunda kalanlar ülkeyi nasıl bırakmaz seçimle? komik olmayın lütfen ülkeyi bırakmazlar iktidarı bırakmazlar denilen parti bu illeri niye bıraktı? olacak iş mi ya?
kazanırsa zaten kazandığı için oturmaya devam eder...kaybederse de ceketini alıp eyvallah diyecek...
recep erdoğan ve prompter.. ayrılmaz ikili adeta..
20 yıldır mr erdoğan neden rakiplerinin karşısına çıkmıyor.. ?
ikili münazarada tüm argumanları çökecek çok rahat.. defterde listelenecek o kadar çok kirli çamaşır var ki..ve olaylara bakış açısı da çok basit ve hatta çoğu kez adeta ilkelce..
muhalefet aday konusundan önce neden karşımıza çıkamıyorsun diye her yerde, ama bakın her yerde konuşmalı.. muhalefet temsilcisine "kömür işçileri " ile ilgili bir soru soruldu diyelim.. o konuya verilen cevapta bu soruda olacak : "neden çıkamıyor karşımıza"..
insan hakları, demokrasi filan bunlardan halk anlamaz, son noktaya gelinceye kadar.. gündeminde değil..dikkatini çekmen lazım.. konu bu.. buradan her şey çorap söküğü gibi gelir..meydan okumalısın mr erdoğan'a, ve halk bunu görmeli..sürekli.. abd başkanlık yarışlarını biraz seyretsin muhalefet..
Polis asker jandarma yargı komple ysk belediyelerin yüzde 80 i bunların alt meclisleri danışmanları belediye işçileri devlet kurumlarının hepsi bunların kurulları basın-yayın...ptt telekom turksat hasteneler...daha sayim mi..
Komple AKP iken..
Devlet = akp olmuş iken..
Hadi oldu diyelim..Başkan değişse ne olur..
Bu saydığım yerlerin hepsi arpalık olmuş durumda..
Yahu anadoluda bir ilimiz..Devlet hastanesi müdürü arkadaşın kardeşi..
Bütün ihalaler partiden o hastanaye atanmış birisinin onayı ile yine partililere fahiş fiyatlarla dağıtılıyor.
Eleman bir süre karşı durmaya çalıştı ama ...Yapamadı..
Şimdi en koyu AKP li..ee mecbur..Yoksa işten atılacak..
Hayal görmeyin..Şu ama istanbulu kaybetttilerrrr amaaa dan da vazgeçin..
İstanbulu kaybeden binali..
RTE seçim kaybetmeyecek..
AKP asla ama asla muhalefet olmayacak..
2008 den beri bunu söylerim..
Not: Halk aç söylemlerini de bi kenara bırakın..Yok öyle bişi..2005 de başlayan 2015 e kadar süren süper zenginlik dönemi biraz traşlandı o kadar..
Yılda 3 kere yurtdışı tatilleri falan biraz törpülendi..:)
2000 yılındakı secımde halk ac kalınca 3 partıye oyle bır tokat attı kı yuzde 37 oyu olan partı mhp dsp ne hallere dustu....durum yıne aynı...halk ac kalırsa kı durum su anda boyle beklenmedık oylar gelecektır....cok tecrubesız arkadaslar var
2018 yılında 3,80 olan dolar 8,50 olmuş %120 çıkmış...
2018 yılında 155 lira olan gram altın 500 olmuş %220 artmış...
2018 yılında 11 lira olan selpak tuvalet kağıdı 30 lira %170 artmış...
2018 yılında başında 1,200 olan borsa şimdi 1,400 yani %17 artıda...
yani tuvalet kağıdına bile yatırsan borsadan daha çok kazandırıyor...
hal böyleyken borsada tek yön üzer...
uzun vade diye kendilerini kandırıp dursunlar...
borsa dışında tl varlıkların neye para yatırırsan Türkiyede kazanıyorsun...
borsanın tek avantajı büyük düşüşlerde güzel hisseleri yakalarsan para kazandırıyor...
fakat uzun vadeci hep üzlüyor...
Gundi burada saçmalamışın ,
RTE,Binali,Soylu burada İstanbulu kazanmak için elinden geleni yaptı.
Trabzon derneklerinde Soylunun konuşmalarını git dinle , RTE nin verdiği talimatları İstanbulla ilgili git dinle.
Bu kadarda kazanımları basitleştirme.
Halk ne isterse o olur .
bu saydıklarının hepsinin sahibi halktır...isterse hepsini paşa paşa indirir koltuktan...rahat ol...isterse de 50 sene daha oturtur...daha iyisini görürse karşısında ve hali hazırdakinin işini iyi yapamadığını düşünürse bi güzel indirir aşağı...
devlet kurumlarını da elbette dönüştürmek zaman alır ama o da hallolur...
Sedat peker'in yapacağı bir şey kalmadı. Sessizce kanalını kapatır.
NATO zirvesinde biden'la elele kolkola bi fotoğraf verirsek S-400 'lerde Azeri kardeşlerimize gider.
Mutlu mutlu yaşarız işte?
Aynen halkın tek hassan noktasi bam teli açlık yoksa ne yolsuzluk ne hırsızlık ne demokrasi nede vatan millet Sakarya söylemleri umurunda değil aslında bunlar sebep açlık için ama bunları düşünecek yapıdan uzak direkt sonuca bakıyor şuan için sonuç bu seçimin sürprizi iyi parti olur diye düşünüyorum.
Artık söz de bitti zaten.
Artık Hazirandan hazirana kadar tufan gibi. Hakkımızda hayırlısı.
meral akşener ve rize muhabbetine abovvvvvvvvvvvvvvvvvv derim
Erdoğan'dan Akşener'e: İkizdere yetmedi, Çayeli'ne gittin. Orada da gereğini yaptılar. Trabzon'da da hiç meydana çıkamadan uçağa binip Ankara'ya döndün. Bu daha bir. Daha neler olacak. Bunlar daha iyi günler
http://sptnkne.ws/Gu27
Millet takılmış Süleyman soyluya sahip çıkacak mı diye,
Aslında en önemli şeyi görmüyor çoğu yukarıdaki konuşma.
Bunu niçin yapıyor kutuplaşma tek yolu,
2023 seçimine kadar bu yol izlenecek iç siyasette ,
2023 seçiminden önce dış siyaset daha önem arz edecek ,
Dış siyasette Mısır,Suriye, İsrail le görüşmeler yapılıyor dış ilişkileri üzerinden ,
En büyük koz Bıden olacak , bakın bugun bir haber okudum Bıden mavi akım projesinde olan şirketi yaptırım kapsamından çıkarmış Putinle görüşme öncesi atılan adım ve Avrupaya karşı yapılan jest diyelim RTE de ile yapacağı görüşme öncesi al gülüm ver gülümler oluşursa dış siyasette farklı şeyler konuşuyor olabiliriz bu yüzden 2023 seçimine güçlü girmek isteyen Hükümet görücez buda dış siyasetle olacakdır.
Teknik konularda CDS,Dolar/TL ,yatırım hikayeleri,jeopolitik gündem oraya bağlı.
Yaw hala halk diyorsunuz..
Burası anadolu toprakları..
Biraz tarih ..Allah aşkına..
Eğitimsizlik cahelet hurafe adam sendecilik..
Yukarıda minik bi örnek verdim..8-10.000 maaşı var ihaleler den cukkası var..
İkide bir gelen abuk subuk faiz indirimlerinden ev alıyor 1 senede yüzde 30 40 değerleniyor..
Sabit faiz ile 2 sene içinde kuşa dönen ödemeler ile zenginliğine zengilik katıyor..
Millet araba alıyor 5 sene biniyor aldığı fiyatın yüzde 50 üzerine satıyor..
Bir kısmı zaten dolar da oh ohh reis suyundan da koy diyor..
Halkın keyfi gayet bi yerinde..
Covid dolayısı ile havadan virüs , pardon nem kapanlar ciddi bir birikim yaptılar..
Şu yasaklar bi bitsin o aç halk!!! fiyat bakmadan yağmalayacak tatil yerleri cafeleri falan...
Bankalar sağlam duruyor gibi bir görüntü var benim penceremden..
HALKB ve Biden diyorum gerisi hikayeeee...Ona odaklanın..
Muhalefet her ne olursa olsun itidali korumak zorunda.
Şimdiye değin de korudular. Allah onlardan razı olsun.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
İmaj hiçbir şey, susuzluk herşey... yağmur yağmıyor yağmur yok, ondan mütevellit su da yok, yabcak bişii yok
en iyisi mi yağmur duasına çıkalım gundwane abi :)
Bay Meral:kahkah::kahkah::kahkah:
https://i.imgyukle.com/2021/05/26/O8Orvv.png
dün yaşanan 50 puanlık (eski sistem 5000 puan) derin satış tekrar oyun kurduğum bandın ortasına doğru çekti..
daha oncesinde 1500 lü seviyede 8-9 gün oyalanmıştı ve dün satış geldi.. yani opsiyon mantığı açısından tekrar öğütme mekanizması başladı.. ay sonuna kadar 1450-1550 arasında kalması en ideali benim için.. dün yaşanan satış açıkçası tek yön poz alındğında oluşbilecek tehlikelere güzel bir örnek marjin hesaplarında..
Biz seçimi alalım sonra sıkıyorsa vermesinler iktidarı.
Gezi hava civa kalır merak etmeyin. Sağ duyuluyuz diye süt oğlan değiliz.
Reis den sonra uzun yıllar dini söylem kullanan kişiler iktidara gelemiyecek.
Toplum bu kişilere mesafeli olacak.
Ülke için iyi olabilir.
Mansur gibi orta direklerin yönetime geleceği bir TR ye gidiliyor.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bayan Kemal de dedi. :halay:
https://www.youtube.com/watch?v=96uW...=karedikprizma
Öncesinde bir yerde bay Kemal ve bay Meral dedi.
yön tahmini giderek zorlaşıyor..mart ayındaki derin satıştan sonra dün yine bir satış oldu.. ama bugün tam tersi oldu , yine bir zıplama var şu ana kadar..ama derin satış barını telafi etmekten uzak.. zaten beklediğimiz bir şey değil, eğer telafi edecekse kaç gün olduğu daha önemli.. ne kadar uzun sürerse o kadar iyi.
normalde iç siyasette yaşananların bu satışa neden olmadığı bence açık..yatayda 8-10 gün süren ama takvim günleri olarak nerdeyse 3 haftalık görece yatay süreçten sonra geldi satış.. arada pozisyonlar birikti, ve masada kartlar yeniden dağıtıldı. daha yukarı almak istemediler/zor geldi mesela bir açıklama olabilir.. ya yatayda daha çok tutacaklardı ya da bir satışla tekrar yeni bir resim ortaya çıkaracaklardı..ben bu tür dalgalanmaları gayet gerekli buluyorum, hisse piyasasındaki kişiler için çok anlam ifade etmeyebilir (sürekli long pozun beklentiler içinde olması) ama vadelide 500k poz açılıyorsa bu önemli bir oyun masası demektir ve bu masada süprizlerin hep olması gerekir.. olmazsa da olacaktır.. oyun bu..
500 küsur bin kontrat yaklaşık 7.5-8.0 milyar tl lik bir masa demek..1 milyar dolar..
akp'nin bugüne kadar gelmesinin sebebi rte değil. bizim millet para düşkünü, hırs küpü, kolay para için gerekirse her şeyini satacak, ödün verecek bir yapıdadır. kripto borsa şampiyonluğu boşuna bizde değil :)
bu milletin şifresi (bug'ı) bulunmuştur 2002 yılından sonra da düşük faiz, kredi çek ev al, araba al, arsa al. her şey inşaat her yer yatırım her yer rant olduğu için de birbirimiz arasında mal çevirip zenginleştiğimizi sanıyoruz.
FED faizleri çok değil sadece %5'e falan çekse veya global'de bir gün varlık fiyatlarında realizasyon kararı verilip faizler yukarı gitse ucuz para teorisi çöker ve bizim millet kralını tanımaz.
son durum.....vobda 152 bın bana gore cok önemlı oldu......gecerse devam eder.......bıst 100 dede 136 137 aralıgı var....143e denk gelmelı 152 ama 142 gıbı suan....saat 15.30dan sonra 17.00 a kadar sadece tahmın 152 gecemezse mecburen basını topraga dıkecek....
Bu konuda yazan bir arkadaş var mı diye bakarken gördüm mesajınızı.
Bu ülkede hala hukuk var diyen yandaşların bu konuda söyleyecek bir lafı var mı çok merak ediyorum.
Bu sözler ile parti militanlarına verilen mesaj nedir? [emoji35][emoji35][emoji35]
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla bana göre, grafiksi uhuuşşş yavvrumms modunda...:)
Sistem basit neyle gelirsen onunla gidersin ekonomik kriz le gelen yine ekonomik kriz le gider.
Özelden bazı arkadaşlar 1 ay önce kapanan topikte daha yükseliş için benim teknik görüşüme göre 40 bar dediğimi hatırlatmış.:)
Aşağı bakıyorum yazanlar burada ,
40 bar dediğimiz olay işlem günü 13 bar işlem günü kaldı teknik olarak yön konusunda.
Neredeyse 5 yıldır ekonomik kriz var. Ekonomik kriz değil neredeyse buhran ama yine de kaybetmiyorlar ve bence kaybetmeyecekler. Bu konuda Venezuela'ya benziyoruz. Orada da Maduro hep iktidar. Bunlar da hep iktidar olacak. Bizim insanımız aşkla oy verir . Aç kalsa da yine de aşık olduğu insanı seçer...
Benimkisi umutsuzluk ya da karamsarlık değil. Ben duygularımla değil objektif analizle yorum yaparım.
adamlar tum sıstemı vob uzerıne kurmus saat 13........151 800.....13.25 151....margın saatı.........saat 14 20 151 600........saat 15.......150...650.......baska denecek bısey yok.....ıyı zopalıolar.....ıste 15 30 dan sonra gercek ıslemler baslar dıyorum...