Acil olarak bir şey yapılmazsa battığımızın resmidir.
Taban ne be? Bu nasıl bir alçaklıktır. Bu fiyata bile hisse alımı açıklamıyorsalar, bırakınız şirkete kayyum atansın. Bu büyük talan, vurgunun adı beceriksizlik olamaz. Yeter artık.
YTD
Printable View
Acil olarak bir şey yapılmazsa battığımızın resmidir.
Taban ne be? Bu nasıl bir alçaklıktır. Bu fiyata bile hisse alımı açıklamıyorsalar, bırakınız şirkete kayyum atansın. Bu büyük talan, vurgunun adı beceriksizlik olamaz. Yeter artık.
YTD
400 milyon dolara inince aciklamayanlar simdi mi aciklayacaklar ?? Bunlar haysiyetsiz onursuz insanlar ne geri alimi satmasinlar yeter
Kfr... seansi baslasin :drunk::vk:
Ben artarken de yazdigim icin sikinti yok , cunku sirket bir sey yaptigi icin artmadi . Spek girdi iste simdi de cikiyor herkesten az arttik herkesten cok dusuyoruz
Çok büyük adilik yapıyorlar. Sermayesi bile artık 30 hisseleri arasında komik kaldı. Ne yapmaya çalıştıklarını bilen varsa anlatsın. Bu endekste bile pozitif ayrışması gerekirken... Biz ne yapabiliriz, bilemiyorum ama kuşlu sitede birisi böyle giderse kayyuma hazır olsun yazmıştı. Kayyum geldiği anda tavan serileri başlayacaktır. Bana bile böyle düşündürttüler ya artık düşünün patron bozuntularındaki vizyonu. Yuh olsun.
YTD
Kayyumluk durum borcunu odeyemeyen sirketlerde olur veya hukuki agir suclarda
Bunun borcuda olsada cok degil
Umarim bilmedigimiz birseyler cikmaz ortaya
Anonim şirketin temsil ve yönetiminde bir zaafiyet olsa dahi durum böyledir. Örneğin yönetim kurulunun şirketi iyi yönetemediği, temsil edemediği, ortaklığı zarara uğrattığı veya şirketin beklenen kârlılığa ulaşamadığı iddialarında da kayyum tayin edilemez. Şirketin yönetim ve temsili yönetim kuruluna aittir. Ortaklar bu yönetim ve temsilden mutlu olmadıklarında TTK gerekli çareleri öngörür. Yönetim kurulu üyeleri azledilerek yerlerine yenileri seçilebilir ve koşulları varsa yönetim kurulu üyelerinin sorumluluğuna gidilebilir. Ancak “yönetim beceriksizliği” kayyum atanması için haklı neden oluşturmaz.
Hedef bağımsız YK üyeleri olmalı
3-5 kuruş huzur hakkı için ruhlarını satmamalılar
Kağıt dönecek gibi değil. Yazıklar olsun. Yeni kabus bekliyor.
dun beni sasirtti dipten verdigi tepki guzeldi umarim haftaya devam eder , ancak o kadar kirilganiz ki ilk dususte darmaduman oluyoruz sirket kaynakli bir beklenti ile cikmadigimiz icin , insallah insaatta zarar yoktur ya da bu ceyrege gecirmezler cunku Ali Pandir gorunen istifa etti ki bir seyler gormus olmali . Belki o gitti isler duzeldi demek icin bu ceyrek zarar yazmayip erteleyedebilir bu iblisler , bunlardan her sey beklenir . istedikleri gibi rakami yazabiliyorlar . Soyle bi sey var , eger insaatta zarar yazar ve ustune borsada beklenen buyuk dusus gelirse o genel kurulda o binayi basina yikacak dolu ortak var , o yuzden akillari varsa yurtdisi santiyelerde utopik bir zarar gecirmezler yoksa insanlarin karsisina cikamazlar genel kurulda , duruma gore iste kendiniz yorumlayin durumu insaatta zarar gelmezse ben iyi olacagi kanaatindeyim zaten biz kadar ucuz kalmis kagit yok , ama varsa gozunun yasina bakmazlar bir anda tokatlaniriz
Enka niye çıkıyor, Tkfen niye düşüyor?
SPK ve diğer sorumlu, yetkili kişiler bilmeli ki içeriden alınan haberlerden dolayıdır. Defalarca tekrar eden bir bilanço öncesi sızdırma olabilir mi? Evet olabilir. Şimdiden not ediyorum. Yaşananların başka bir izahı yok.
YTD
Tabiki sizar sirket icindeki yancilar da buradan kazaniyor :) Boyle pislik donen sirkette icerdekiler de boslukta affeder mi , onlar da alacaklari maasa tamah eder mi . Viop vs kaldirac ile kutur kutur Neler vuruolardir
Az bi miktar birakmistim.Sattiklarimla enerjilerden aldim x4
Bunun varliklari tekrardan hesaplansa 8 milyar dolar en az.
Bi yandan devleti dolandiriyor bi yandan yatirimciyi
Hirsiza kilit dayanirmi?
Devleti dolandirma fasli 90 lar ve 2000 basina kadarmis , tarsus antep yolunda falan ne dumen cevirmisler, toros nasil kucaklarina dusmus . Kolay mi o tekfen toweri dikmek etmek , arkada devlet destegi olmayinca boyle bataga saplaniyorlar iste
5 Yıl önce 26 Lira olan kağıdın şimdi 46 lira olmasını sineye çekecek bir patron ve avenesi insanlık tarihine gelmemiştir.
Nokta.
Yatırımcı ilişkilerini arayan oldu mu hiç? Cenazeyi kaldırsınlar bari.
Gorusebilecek kim varsa gorustum diyeyim ortak buna Haydar Bey de dahil , ne yazistin ettin diye sormayin ozel yazismalar burada dokemem ama sunu diyebilirim ki su ana kadar sirket hakkinda tahmin ettiklerimiz kafa yordugumuz konular teshisler ve tespitler dogru o yuzden mailleri arttirin baskiyi arttirin hirsizlara , benim 3-5 lotumla verdigim savasi siz de verin , yoksa bu sirkette koyun gibi fiyat odakli olursaniz daha cok ralliler kacar paralarimiz erir . Benim bu sirkette koydugum miktarin artik bir onemi kalmadi , cunku eridi para ama benimki artik bir namus meselesine dondu , sirketten herhangi bir beklentim yok tek amacim bizi soyan hirsizlari cumle aleme rezil etmek , genel kurulda kalabalik bir toplulukla organize olup o tekfen toweri baslarina yikmak . Su anda ulasabilecek kim varsa ulasiyorum ki butun pislikleri bir bir bilsinler . Haydar Bey e detayli bir hirsizlik listesi attim , donen dumenlerden bahsettim , kucuk yatirimcilar teknik analize bakip kagit gider mi gitmez mi pesinde fiyat odakli akillari ancak soyulduktan sonra baslarina geliyor . O yuzden buyuk oyunculara ulasiyorum , yoneticileri ve bu pislige bulasmis herkesi bu sirketten gondertcem kararliyim .Gerekirse patronlar gidecek , yok oyle milletin emegini goz gore gore calmak hesabini verecekler. Siyasi baglantilarimi da devreye sokacam gozu kararttim artik ,isterse 100 tl olsun 200 olsun fiyata gun icinde bakmiyorum bile o santiyede calinan paralar ya donecek ya donecek !!! Bunlar zannediyorlar ki biz calariz millet pes eder satar eder , ama sert kayaya carptilar ben ve benim gibi 4-5 ortak isi namus meselesine cevirdi . O yuzden fiyat odakli olmayin bu organize ceteye gerekenleri yazin sosyal medyada hepsinin nasil tek tek hirsiz oldugunu yazin , bu insanlar icin para kadar itibar da kiymetli , saygin is adami /kadini sosyal sorumluluk projelerinin aranan isimlerinin ne oldugunu bilsin insanlar . Ben bunlarla ugrasmam diyene de saygi duyarim ancak ugrasmazsaniz bunlar bu sekilde calmaya devam eder bu sirkete koydugunuz miktar gun be gun enflasyon karsisinda erir . Bu sirket su anda ayni Gamanin batmasi gibi kasten batiriliyor bunu bilin
Ortak senin çabaların çok önemli. Ben zaman, konum ve imkanlar itibarıyla şimdilik sadece Sosyal Medyadan direk Holding yönetimine ve #TKFEN hastagına yazıyorum. Ancak anladım ki bizler sesimizi yükseltip, yukarılara da duyurmazsak zararımız katlanacak. Genel ortalamayı düşürmek için aldıklarım da tek başına 100 bin lira zarar ettirdi. Bu organize kötülüğe dur diyebilmeliyiz.
YTD
Karsimizda muhtemelen diplomalarini patronlar icin satmis avukat ordusu olacak , ama eger yuksek lotlara sahip kisilere ulasir bu pislikleri anlatirsaniz daha guclu oluruz . O koltukta oturup butun pislikleri saklayan gizleyen Reha Yolalan denen adam gibileri bu sirketten defetmemiz lazim , patronlari da cumle aleme rezil edip nasil hirsiz olduklarini herkese duyuralim . Benim elimdeki lota bakip bu adam kim oluyor ne olmus yani artti hisse diyecek andavallar olabilir . Ama bu sirket hisseleri eger namuslu olsalardi turkiye borsasinin en buyuk rallilerinde 150 tl olurdu . Elindeki lotlarinizi yaklasik 100 tl ile carpin ve ne kadar soyuldugunuzu gorun .
Sirket hisse fiyatinin da dusuk kalmasi icin gereken her seyi yaptilar . Sadece son bi senede olagandisi fiyat hareketi diye KAP attilar o gun tokatladilar , bir kere ANG hisseleri kote ediyor haberi geldi orada tokatladilar , sonra satti dediler 2 kere orada tokatlandik , sonra endeksin yuzde 3 arttigi gun Reha bilancoyu sizdirdi 14 ekimde -6 yedik . Insaat tarafi zarar acikladi orada da tokatlandik . Yani bunlar son 4-5 ayda olanlar . Bunlar olmasa 75-80 tl olurdu , gecmisteki seyleri de dusununce 150 tl olacak sirket hisselerini yaptigi haysiyetsizlikle burada tuttular . Fiyat odakli degilim ama cevirdikleri dumenler fiyati direk etkiledi 550 milyon dolari sirketin kayip son 3 senede eger bu paralar kar olarak yansisaydi su gubrenin en iyi oldugu donemde sirket hisseleri ne olurdu hesaplayin . O yuzden bu sirkette 3 seneden fazla yatirimi olan insanlar en az hisse basi 100 tl dolandirildi , carpin gorun sizler icin nasil miktar . Haydar acun mesela 450 milyon dolar tokatlandi bunlar yuzunden adamin fonunda en cok olan hisse
Şirketi arayıp ne işler çevirdiklerini sordum.
Haklı olduğumu söylediler. Ne işler döndüğünü söylemediler. En çok küfür yiyen patronlar listesinin başındaki Kutmanı bile geçti bunlar.
Durum vahim galiba ortaklar. Çok negatif ayrışmaya başladı.
YTD
tahta o kadar sığlaştı ki alan yok satanı m.ksinler durumu var neredeyse
ben 3 senedir o durumu yasiyorum sayin trendman , ama hesabi sorulacak az kaldi . insan icine cikacak yuzleri olmayacak
Anamı s2ti ag şirketi
Caglar Bey ne desin , o mu caldi paralari. Adami kurban gibi milletin onune atiyorlar, kendileri cikip 2 kelime edemiyor haysiyetsizler. Zekeriya denen 80 yasindaki sus bitkisinin sesini duymadim daha guya YK baskani ve gecici ceo su anda . Bu insanlar bu kadar asagilik, kendilerini ruhlarini satmis bu yasta milletin hakkini gasp etme pesinde . Reha desen pisliklerin hepsi cfo olarak onun kontrolunde. Bagimsiz YK uyelerinin zaten serefi onuru haysiyeti kalmamis, cansen basaran en azindan basti gitti , bunlar hala buradan alacaklari maasa tenezzul edecek kadar ac insanlar . Hakan goral ve Esin Mete disinda bu sirkette Adam yok dedim senelerdir , ne yazik ki hakli ciktim . Gercekten oyleymis. O kadar mail attim Hakan goral bey disinda sen ne Dion diyen olmadi , o da aslinda bana cevap vermedi ben serefliyim siz serefsizler hadi cevap verin mesajiydi. Ama hicbiri bunu yapamadi
Arkadaşlar iyi akşamlar.
ASTOR hissesinin halka arzı çok sansasyon yarattı. Borsadaki bir kaç günkü düşüşe sebep buna talepte bulunabilmek için mi acaba?Herkes nakit için mi hisselerimi sattı. Hiç tahmin etmezdim ama neden olmasın.
Ne hisseler taban oldu.Borsa bile durdu. Eğer sebep buysa gerçekten komik. Bir kaç gün tavan olur mantığı (Günlük %10 garanti getiri)
Biraz kuşlu siteye yüklenin arkadaşlar. Sasa bile gündemdeyken. #Tkfen hastagına biraz yazalım.
Grup şirketlerden birini arz etseler her şey düzelecek. Ne yapmaya çalışıyorlar, anlamış değilim. Aralarında hiç mi akıllı biri yok. Ek 29285
Sayin Trendman ,
Olayin artik is bilmezlikten ote bir durum oldugu kanitlandi , bu adamlarin hepsi Turkiyenin en buyuk firmalarinda gorev almis insanlar, bizim gorduklerimizi bizden fazla gorecek adamlar var bu sirketlerin icinde . Ali Pandir dedigimiz adam Turkiye 30.cu olmus zamaninda , profesorler doktorlardan gecilmiyor sirket icinde , insaat ekibi de su zamana kadar dunya is yapmis ekip tabiki liyakatta sorun olabilir ama isinin ehli insanlar olmalari muhtemel birebir calismadan yorum yapmam tam mumkun degil ama oyledir .
Olay farkli , sirket kasten patronlar tarafindan ic ediliyor aralarindaki savas yuzunden herkes kendi yaverini sirket icine yerlestirmis , santiyelerde kutur kutur milyonlar caliniyor ve herkes bunu biliyor ve suskun . Socarda Torende Azfendeki pislikler malum . Yani 2007 de halka bugunun parasiyla 2 milyar dolara acip almislar paralarini , simdi de bu patronlar kutur kutur santiyelerde goturuyorlar , sizin akliniz aliyor mu bu kadar para 1 patron tarafindan yok edilse ortalik ne hale gelirdi , Ali Pandiri getiren Berker kizlari arkasinda durur savasirdi demek ki onlar da icinde . Sayin karani de yazmisti gecenlerde , Samsuna yapilan yatirim miktarina bile inanmiyorum diye . Bu firma da iste dogus , ulker gibi parayi bir sekilde ic edip yurtdisina kacirma derdinde gozuken , torosta kazan yurtdisi santiyeler sayesinde parayi kacir . Genel kurul tutanaklarina bakin Serhat bey sordu gecen sene Azerbaycan katar arasindaki para transferleri yuzunden katarda banlandiginiz dogru mu diye , hayir dediler ancak bu mevzu da dogruydu sonra bi sekilde hallettiler . Yani anlayacaginiz grup sirketini adil bir degerden halka arz ederlerse seffaf olmak zorunda olacaklar , bu sekilde kimsenin (!) ruhu doymadan kutur kutur gotuyorlar torosta kazanilan parayi . Altin yumurtlayan tavugu kesip niye birini ortak etsinler .
Twitter da arttirin baskiyi bugun fiyata bile bakmadim sirketin , ben artarken de burada israrla yazdigim icin sikinti degil . Spek ile cikan spek ile duser diye , sirket icinde bu patronlar yaptigi hirsizliklardan oturu satmaya zorlanmadan , bu haysiyetsiz adi Yk ve ust duzey yoneticiler degismeden biz yazmaya devam ederiz boyle . Koydugumuz paralar da enflasyon karsisinda erir gider .
O yuzden once itibar suikasti yapmamiz gerek , dava vs ile senelerce surunuruz onu zaten yapacak milyon lotlari olan adamlar var o konuda duyumlar aliyorum , bizim kucuk ortak olarak yapacagimiz itibar suikasti yuksek takipcili twitter hesaplarinin altina yorum yazmak ve insanlari uyandirmak .
Ben bunlari yapmam ugrasamam satar giderim diyene de bir sey demem , koyun gibi fiyat odakli olacak evreyi ben coktan astim burada kalan miktarimi da gozden cikardim benim icin bir anlami yok , bu benim icin bir namus meselesine haline geldi parami emegimi calanlarla mucadele bu . Bu hirsizlari cumle aleme kepaze edecegim , insan icine cikacak safhaya gelemeyecekler . Yandas gazetecilere falan yazin , bir ortalik senlensin bakalim .
Bu gün son olur umarım,
USD yükselen trend
https://i.hizliresim.com/ja9kaso.png