Yatırım fınans cuma ve bugun epey alım yapmıs oldu fakat kağıt yerınden oynamıyor çok ilginç bi bityeniği var ama ne yada bu işlemler acaba karsılıklımı al gulum ver gulum olmasın çünkü hacim var fiyat aşağıda kalıyor çözemedim gitti
Printable View
Yatırım fınans cuma ve bugun epey alım yapmıs oldu fakat kağıt yerınden oynamıyor çok ilginç bi bityeniği var ama ne yada bu işlemler acaba karsılıklımı al gulum ver gulum olmasın çünkü hacim var fiyat aşağıda kalıyor çözemedim gitti
Haklısın.Şu eşiği hüzel hacimle aşarsa güzel ama.İlginç.
hilal66 nın mutlaka bi yorumu olacaktır bununla ilgili ne düşünüyorsunuz hocam
Size katılmakla beraber, bu kadar yüsek maliyetle al gülüm ver güküm yapıp aşağıdan vermezler inşallah diyorum yada yakın zamanda beklenen haber gelir diye ümit ediyorum. Bugün satan Osmanlı, karşılayan Yatırım Finansman 348 alışın 334 ünü karşıladı, yatırım tavsiyesi değildir
Güzel karşılamış trşekkürler.
Kent Gıda bizi geçti piyasa değeri 40 milyar lira bizim 800 milyon
Yatırım Finasman eninde sonunda bir yere virmanlayacak. Hisse değişimi yaklaşımı doğru olabilir. Hissenin saklama takasında bozulma yok hatta ve hatta piyasada ilk beş dışında toplam 17.700 lot gibi bir mal kaldı onunda çoğu sabit duran. Yani yeni bir hareketin başlaması an meselesi. Bundan sonra hacimli işlemler olursa 2000-3000 lot gibi genel takasın izlenmesini tavsiye ederim. Eğer pozisyon bozan olursa işte o zaman düşünmek lazım özellikle İŞ'te son bir kaç ayda biriken lotlar kalıcı mı olacak? YTD değildir.
Tahtanın inandırıcılığı yokki bildiğin 3 kağıt tahtası güya cuma ve pazartesi neredeyse 750 lot gibi bi rakam tek kurum üzerinden alınıyor ve bugün kağıt düşüyor hiç bi inandırıcılığı yok bu kağıdın siz inanıyonuzmu bu işlemlere burada öyle saçma bi tahta varki 100 lotun olsun hatta 50 lotu bıle satamazsın eşleşmeyi hemen aşağıya çekiyor
1394 ten 85 lot eşleşiyor 8 lotta satış için bekliyor
slm eşleşmeleri görebiliyormusunuz
Şimdi 1310 oldu eşleşmesi miktar 10 lot
Eşleşme paylaşabilirmisiniz değerli arkadaşlar?
1440 görünüyorhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...926d095a70.jpg
M8_Go cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eşleşme 1330 dan 192 lot satısta bekleyen 1811 lot
hilal66 hocam bu hacime ne diyorsunuz gectğimz haftalarda 1000 küsürler vardı şimdi 200 küsürler düşünceniz nedir
kendi aralarında top çeviriyorlar sanki, ben hala yatırım finansmanın yüksek maliyetle aldıklarını ne yapacak onu merak ediyorum, bu arada eşleşme 1302 gösteriyor, sayın spek tabana çek sasadan zararına çıkıp alıcam:yahoo: yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Tam bir cambaza bak. Sinirleri alınmış, sabrı olan kazanacak. Lakin hiç kimsede ondan kalmadı gibi. Ben bunu bekliyordum. Bundan sonra 1000-2000 hacme ulaşırsak bir yöne kırılma olur. Böyle kalmaz. Şimdilik yapacak bir şey yok. Benim fikrim yukarı bir hareket daha bekliyorum. O da yaklaşık %30 gibi sonrası Allah kerim YTD'değildir.
Kent 2000 TL ISBIR 1300 TL şuanda ISBIR'in fiyatı nerelerde olmalı siz düşünün.YTD
156 bin lot dolaşanı olan KENT 2000'de 88 bin dolaşanı olan PKENT 592'de. 78 bin dolaşanı olan İŞBİR ise 1300'de. Bu kafa afyon yutmadıysa neyi amaçlıyor bu saatten sonra çözemiyorum. Tutunacağım Stoplos fiyatıma geldi ama ben bu işin sonunu görmeye kararlıyım. Çünkü BİST pandemi sonrası kafayı yedi böyle bir yatırım aracı olmaz. KENT: DD:17 PKENT: 32 İŞBİR: 303 Ne dersiniz. Yakışanı bu mu? YTD'değildir. Sadece bu işi ayarlayanlara inşallah planınız tutmaz azdan az çoktan çok gider.
Sayın hilal66 birde sermaye düşüklüğünü ekleyelim 635,000 TL sermaye ISBIR'in kasasındaki yedekler güçlü iştirakler vs.
Ama şuna inanıyorum ki bu hisse eninde sonunda değerine fazlasıyla ulaşacak.YTD
Aç gözlü değilim.Sadece daha beklediğim haberler gelmedi.Heee geçen sene %200 yaptı bu senede 300 ysptı.Amacım kap haberleri geldikten sonra çıkmak.Buarada takip ettiğim hisseler sığ ve sermayesi düşük şirketler.Hepsinin çıkışı baya oldu.Yani satsam gene yükselişi fazla hisse alacağıma maliyeti düşük beklentisi olan hisseyi elimde tutmak daha mantıklı.Aç gözlülik değil.
her gün baskılayarak lot toplama peşinde başka birşey değil geçen haftada bu haftada satışa koyduğu lotlar onu gösteriyor diğer türlü yapamıcak çünkü.bfrende kent de 2-3 gün devre kestirerek yaptırdı onu maliyetler yükseldi aynısı yapmak istemıyor bence
Sözleriniz çok mantıklı. Bir hisse şayet makul bir oranda primli iken, tek bir beklenti ile o hisseye bağlanıp kalmak başka fırsatların kaçırılmasına yol açabiliyor. Mesela kartonsan 10 yıllarca yüksek sermaye artırımı beklentisinde ama halen aynı sermayede duruyor. Tabii bu benim düşüncem herkes kendi kararlarını vermekte özgür, herkesin bir yoğurt yiyişi vardır. Y.T.D. Herkese bol kazançlar.
Yaklaşık 1 aydır buralardan işlem yaptı maliyet buralarda artık hareketine başlaması yakın gözüküyor son silkeleme hareketleri gibi.YTD
Baktı geride kalıyor bas gazı yavrum bas gaza
Borsada fiyat yoktur , trend vardır.Trend varsa fiyat önemsizdir.
İŞBİR sessizliği sever.
Sıkıntı orda işte aserdar bey.1440 üstü kapanışı teyit etmiyor.Ama yükselişlerde hacim güzel.
Alıcı satıcı görebilen var mı acaba
Sent from my iPhone using hisse.net
351 eşlelen 52 satış için bekleyen fiyat 1.500 tl saat 15:19
Çok belli ediyorsun dostum biraz ağır gel! Ömür törpüsü oldun Vallahi. Şaka şaka ben Merit ve SUMAS'ta oyalanıyorum. Sen benim hayat sigortamsın.
Üç vakte kadar hacim çok düşecek ve kırılma olacak altı aylık umarım iyi gelir. İkinci bir bahane bulamazsa 2021 yılına kadar destan yazarız. YTD değildir.