https://i.hizliresim.com/kx66cp2.png
Printable View
Aksama yad a sabaha direk eksi acabilir
ver mehteri...
<<<<<<
https://www.borsagundem.com.tr/haber...caktir-1760732
Bakan Şimşek, "Mezardan babam çıkıp gelse dahi eş-dost veya akrabam olduğunu ifade eden hiç kimseye kamuda ayrıcalık tanınmayacaktır" ifadesini kullandı.
meşhur kadirin düşüncesi ...
https://i.hizliresim.com/5qd3oe4.png
emlak koş yetiş.
elon maskarot seni çığıriyi.
ONS'da güzel long açıyorum orta vadeli düşüncemden ötürü..
Bir fıkra
<<<<<<
Subay, alay komutanına gelmiş, sormuş.
- Komutanım, bir er dağıtıma geldi ama general çocuğu, bunu nereye verelim?
Alay komutanı cevap vermiş:
- Burada kimseye torpil yapamayız, daha önceki general çocukları nereye verildiyse oraya verelim.
Nerede olduğunu bulamıyorlarsa bilki uzaya göndermiştir.
Herif gezegenler arası iletişimde çok para harcamış olmalı.
uzaylılar dost canlısı bir varlık olmuyanbilür O kadarda tembih ettiydim, cetonları idareli kullan deye
Ah be musk paralı olursa kullanıcı sayın düşer
Yarın en az 500 baz puan faiz artırımı bekliyorum. Üzerinde açıklarlarsa biste elveda millet dolar, altın ve kkm' ye kaçar bu da böyle biline.
adamın gözü doymadı paraya
eskiler gözünü toprak doyursun derlerdi
geldik mi son saate .kapanış ustaların hadi bakalım ...
Binek araçların muayene ücretleri 507 liradan 1.130 liraya çıkarılınca SP Grup Başkanı Selçuk Özdağ, Hazine ve Maliye Bakanlığı'na “Yüzde 130 zam niçin yapılmıştır?†diye önerge ile sordu.
boşkuş fosfos neen roket olmadı?
sen mi engel oluyon bak doğru süle. :he:
Bir kaçış mevcut belli tahtalardan .
Dün SAHOL bugün ALARK boştaki paraları çekmiş olabilir. Kimlere satıldığı 2 gün sonra takaslara yansıyor.
Emekli vs fonları da alıyor olabilir.
Geçen sefer faiz artışında döviz düşmüştü yine aynı numarayı yapabilirler.
Mscı tur -0,26
bunu yazdım diye adam utanmadan millete mal sattırdığımı yazmış özelden yapı 16.94 dü endeks de 0.55 yukarda idi dangalak.Gerizekalılar madem neden yazdıklarımı takip ediyorsunuz senin gibi 2-3 tane daha var burada grafların içine sokup sokup çıkarıyorum ama hala acımadıki diye mesaj atıyorsunuz.
Puahahahhahsh
ariston abinin deyimiyle aldığımız düşüyor sattığımız çıkıyor :he:
hiç sorma bugün sabah satıyım akşama yerine koyum deye bi girişimsel iş yabtım mahdum beni zopaladı, la olm babayı niye dövüyün dedim sen dimedin mi bubaa bile güvenme deye dedi :drunk:
Buranında bokunu çıkardılar hadi kolay gelsin size.
günlük diye aldığım selocanı 23 kademeye stopladım ..
kapanış Yeşilköy olacak gibi :ok:
sızma zeytinyağı ucuz iken bugün/yarın alın :he:
1 Ekim itibari ile teneke 5kg sızma DARiş 1500 tale olacak deniyo :he:
bunuda yazmış olayım :ok:
8383..===Long
Herif insanların gün içi oynadığını biliyor, tepkilerde esas satışı yapıyor, karanlık odada keyfine uyar ise alıyor.
@sindoma53 .. bencede boşver emek veriyorsun .. seni takip eden çok niyetinde belli .. arada illaki çıkar .. emeğine sağlık ..
Bankalar borçları ve alacakları sıfır kar ile dengelese bile piyasa değeri kadar özkaynakları var aylık %4 büyümeleri lazım.