hadi gari bırak bu 7.930 ları 7.980 e şort yazıldık ya bunu al ya aşağıdan ver palacan abey
Printable View
hadi gari bırak bu 7.930 ları 7.980 e şort yazıldık ya bunu al ya aşağıdan ver palacan abey
sn sindoma tutturursanız ben şaşırmam maç 90 dakika
Operasyon olmuş ama uyduruk hisseleri varmış.
Nihat Özçelik ismi başlıkta yalnız yazılmış bence.
<<<<
https://www.borsagundem.com.tr/haber...ltinda-1775949
3 aydır teknik takibe alındığı belirtilen Nihat Özdemir ve birlikte hareket ettiği 8 kişinin kumpas,tehdit ve şantaj suçlamasıyla gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltı kararında borsadaki işlemlerin de etkili olduğu söyleniyor.
boyun çizgisini test etme gereği bile duymadı. hınzır palacan seni
https://i.hizliresim.com/jm2bor4.jpg
100 milyon dolar 3 milyar TL ediyor.
100 milyon dolara gerçekten ciddi şirketler kurulabiliyor.
Satışları, karı, çalışan sayısı vs dikkat etmek lazım.
Genelde büyük şirketler ucuz, küçük şirketler şişirilmiş gibi.
7000 altı gün içi kapanış beklemem. Altına gelirse avcunu avuşturanlar mallara saldırır diyorum.
Spotçu için bu seviyeler bile nimet. Enflasyonun %150 olduğu memlekette 200 günlükten mal alıyorsun neredeyse daha ne istiyorsun. 1 değil 2 değil 3-4 kere bu fırsatı verdiler son 2 yılda
50 bardan aşağısını üstel daha uzununu basit olarak hesaplayın dediler.
Ben de üstel bakıyordum. Yakın zamana daha fazlı ağırlık vermek lazım.
Borsada ana oyuncu ile uyumsuz olanların hisselerini sattırıp o noktaları gösterecekler belki.
Abka benim yüzümden zarardamısın :)öyle anlayan cücük beyinliler var.
çık balkon konuşması yap.:drunk:
al ver al ver ortalamaları yanına çekiyor
2-3 ayın kırılımı başladı ha deyince donmeyecegını dusundugum gıbı satısın derınleserek devam edecegı fıkrındeyım
buralar dıp degıl bence tamamen kendı dusuncem ve kımseyı baglayıcı olmadan hala cok tepede oldugumuzu dusunuyorum
Kim demiş sohbet odasında bunu :)
Hangi üstat?
Aksine kısa vade basit,vade uzadıkça üstel bakılır.
Özellikle enflasyon yüksek ülkede uzun vade basit bakılmaz...200 günlük yani 1 yıl önceki fiyat ile bugün kini aynı etkide mi bakacağız :)
Haa ben dolar bakıyorum o zaten ayrı konu
Borsa gibi yerlerde de bir tane hükümdar olması normal yoksa kaos çıkar ve güven vs kalmaz.
Titanlar birbirini titiyor olabilir.
Tahtacılar biz teknik analize bakmayız, alacağımız zaman fiyatları düşürürüz, satacağımız zaman fiyatları yükseltiriz diyor.
GUBRF de düştükçe ilave ediyor iblis..
5 milyon lot kimde var ki?
Bursalı yatırımcıdan başka??
Ben 7 bin altını bekliyordum ama sapkadan tavşan çıkarmazlarsa 6 bin altı bile görünür. Bir de yabancının toplaması falan uzun sürer. Yüksek faiz ve enflasyon muhasebesi uygulanmaması bankaları cazip gostermiyor. Yan kağıtlar hala şanslı. Sen ben bizim oğlan devam ederiz Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bir parmağımı kemreye soktum. Hala sıcak. Yarın diğer parmağımı sokacam. En son boğaz döner mi bilmem. 50 dedik ama 10 yeter (spottan) yarın devam ederiz 2 katı şeklinde. Satıcı artmış ve kaldıraç değişmiş.
bende 6900 hareketli ortalama
7000 gelirse 200 günlüğe değdirdi varsaymak lazım
yedi bin psikolojik sınır
Bugün için pek öyle görüntü yok gibi
Biraz çalkalamak isterse 7150 yapabilir günlük
Portföyden bugünde bi kahraman çıktı.
Maddi olarak da az çok önemli tabi ama psikolojik olarak rahatlatması daha önemli.
https://twitter.com/burakuyar4/statu...80195402871163
Burak Uyar
@burakuyar4
Eyyy BOFA;
Eğer padişah sensen gel ve alim yap...
Yok Eğer Padişah bensem, emrediyorum işinin başına geç ve alım yap...
Arbitraj robotları büyük ihtimal çalışmıyor, az bir para için ateşe elini sokmak istemiyor olabilirler.
7.974 şort olduk korkarak
XU100 için TL 7257 dolar bazlı 244.52 altı kapanış olursa şort açarım.
Bu akşam geniş çaplı bir dip tepe analizi yapmak lazım.
Büyük şirketlere baktım ama küçük şirketlerden de ilginç hisseler olabilir.
Oyuncuların hisselerini fiyatına bakmadan satıyorlar gibi.
4400 den 8800 e uzanan çıkış trendindeki ne alsan kazandırır algısı tersine döndü ,,düşüşlere tepki alımlarında nereden tepemize vuracaklar algısı yerleşiyor
Seçim sonrası muğlaklık en önemli sebeplerinden biri
Bir de tabii sonsuza kadar çıkacak hali yok ..realizasyon için sebep üretmek çok da zor değil özellikle bizim gibi spekülatif kırılgan borsalarda
Arbitraj hisselerini vade sonunda almak için tabana yazıyor bence.
Sene başı %9 iken %6 ya düşmüş, sattıklarını başkalarına kaptırmadan yerine koyabilir.