Mansur Yavaş akıllıdır. Girmez o işe.
İyi Parti'den Ankara BB adaylığına red eden adam.
Printable View
vadeli cuma günü LONG kârını sildi..
Paralar,bizden MERT'e gitti.. Neyse yabancıya gitmedi..:)
adiye bak la
şu SAT varken, geçen hafta 9 milyarlık mal aldı
https://i.hizliresim.com/tiqaf9h.jpg
döndü bugünde satıyor
ama büyük adilik onda değil... bugünkü ALICILARDA
geldiler şu fiyattan 2 milyarlık malın altına yatıyorlar.. :vk:
almayın... bakalım görelim kaç kere devre kesecek bist
https://www.bbc.com/turkce/articles/...r_name=twitter
ABD Başkanı Donald Trump, Gazze Şeridi konusundaki son açıklamasında "Gazze'yi satın almaya ve oraya sahip olmaya kararlı" olduğunu söyledi.
https://img.stock3.com/charting/2025...64/7890965.png
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
taktikte olabilir
küstü gidiyor derler
bu taraftan imamınoğlana ceza vermezler 2 sinin oyu bölünür diye düşünürler
seçim zamanı gelince vazgeçtim küsmedim der mansur başkan
birleşik aday olarak girerler
imamoğlunu kurtarabilme taktiğide oalbilir
iammoğlu ceza alırsa zaten önü açık
Demek öyle, peki öyle olsun bakalım
Geliyo klip, sen çok seversin :kahkah:
https://youtu.be/Jttb-2X9zgo?si=GqHGKQVy5CFsJL4x
Erdoğan yumuşak tondan konuştu ama Aselsan tahtacısını rahatsız etti sanırım
Kar satışı kısa vade primine göre normal ama fazla sert verdi bugün.
Bakalım dengelenme seviyesine..
Ben ne desem boş bu konuda ama bir kez daha yazayım.Daha önceki yıllarda kendini sol diye tanımlayacak oy yüzdesi yüzde 25 ler civarıydı.Bu son 10 yılda yüzde 35 seviyelerine çıktı.Sağ diye tanimlayacagimiz oy yüzdesi yüzde 65 civarı.Ne demiştik doğru aday , doğru söylem,muhalefetin reçetesi.İki aday açısından gelecek seçimde denklem şu şekilde.İmamoglu - kazanabilir/ kazandırmazlar.Yavaş- kazanır/ kazandırabilirler.Art niyet yoksa , rüya görenler için şunu söyleyeyim, İmamoğlu aday olursa oy vermem, Yavaş aday olursa oy veririm diyen en az yüzde 25 lik bir kitle var yüzde 65 lik kitle içinde, bari matematiğe inanın, boş hayellerden daha tutarlı en azından.Dogru aday, doğru söylem yoksa yoksa geçmiş olsun muhalefet, hayırlı olsun iktidar.Aday ve seçimle ilgili artık yazmam.Ama tarihsel ve sosyolojik nedenlerle ilgili sebebleri yazmaya devam ederim.
X Haber
@xhaber_
·
3d
SON DAKİKA | Savcılık, Özgür Özel'in Genel Başkan seçildiği CHP Kurultay'ı hakkında, 'şaibeli olduğu' iddialarına inceleme başlattı.
ben öncelikle anayasa değişikliği ile RTE ye yeni dönemde aday olabilmeyi ve de ilk turda en yüksek oyu alanı seçtirebilmeyi getireceklerini düşünüyorum. Bu durumda da muhalefeti parçalayıp birden fazla aday çıkartılmaya çalışılacağını düşünüyorum. Buna en uygun aday da Yavaş olur, imamoğlu aday olursa eğer. İyi parti, zafer vb milliyetçi bloğun adayı da o olabilir.
Hafta sonu 11170 dip olarak belirlemiştim..gelmiş..11220 üstünde kapanış yapmazsa bir tur daha satabilir..220 üstünde tekrar 330 atağı şansı var..
muhafazakar zihniyeti hala tanımamışsınız ülkede
imamoğlu ile yavaş beraber seçime girdiğinde
erdoğan ilk turda ikisine de 15 puanlık psikolojik fark atacaktır, kimisi önemli değil dese de
ikinci turda imamoğlu diğer aday olursa mansur taraftarlarının yarısı erdoğana oy verecektir..
Piyasa Gündem âÅ“°
@PiyasaTurkiye
Maliye kayıtdışı çalışan doktorların peşine düştü.
Muayene, estetik ve cerrahi operasyonlar ile diş tedavisi gibi işlemlerden gelirin beyanlara yansımadığı belirlendi.
3 bin 663 serbest çalışan hekimin 13 milyar liralık hasılatını kayıt dışı bıraktığını saptadı.
İncelemelerde, saç ekiminde 69 milyon liralık hasılatın gizlenerek yıllık gelirin 7 milyon lira, 53 milyon liralık gelirin gösterilmeyerek 6,5 milyon lira olarak beyan edildiği belirlendi.
Mansur Başkan
@MansurBaskanxTr
·
4s
��Mansur Yavaş;
��Yapılabilecek En Erken Seçimde Çok Büyük Farkla, Türkiye'yi Eski Ayarlarına Döndürecegiz.
��Amacımız; Türkiye'nin Çöken Bütün Kurumlarını Tekrar Ayağa Kaldırıp, Cumhuriyet Ayarlarına Döndürmektir.
��Bu Güzel Vatanı Bize Emanet
Eden İnsanlara Borcumuz Var!!
https://x.com/MansurBaskanxTr/status...37581246181652
Geçen hafta burada belirttim kendi aralarında oturup konuşup halletmeleri gerekli diye nitekim 3 lü bir araya gelmiş , 2 aday mevcut madem eski parlementer sisteme dönüş isteniyor İmamoğlu Cumhurbaşkanlığı için yarışır Mansur beye de protokol imzalanır Başbakanlık verilir.Bu konuşmasında o yöne kaydığını düşünüyorum , daha güçlü birlikle ortaya çıkılıp bölünme olmaz.
Söyle 11400 e kadar bir sıyırsa:oleyo:
K.K geçen KRT de yaptığı konuşmayla bence kendini lav etti .
https://pbs.twimg.com/media/GjWnKDRW...pg&name=medium
Arab’ın bastığı yerde ot bitmez.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Gram altında maşallah :bravo:
Uzmanlar ne oldu Trump gelince 2000 ons bekleyenler:)
%40 gram devam
%5 gümüş koydum portföye.
%55 ppf sepet şimdilik böyle.
Kankam da enerya vardı 227 den sat anasını satayım dedim aşağıdan alırız. Sattı. 114,1 den bile aldık.
ons 2880 üzerinde kaldığı sürece 3060 beklentim.
gümüş 33 üzeri 35-36 beklentim.
bıtcoin 4-6 haftalık zaman diliminde yukarda 105- aşağıda 91 altı kapanışlarda formasyon beklentim mevcut.82-75 bölgesi.
Dow 44.000 altı çoklu kapanışlarda 42000-42.500 beklentim.
global anlamda bu hafta teknik bakımından karar haftası olarak görüyorum piyasalarda.
Aldım verdim alttan aldım üstten okuttum, palayı tırtıkladım şöyle böyle yabtım.
Bunlar hikaye
Trade ederek bi mok kazanamazsın.
Bist100 de 10bin altı şorttur
Trend büüyle bişii
yavaş heyvan yavaş
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
nevsin mengu
@nevsinmengu
Cuma günü Kılıçdaroğlu KRT'de, Özgür Özel'in başkan seçildiği CHP kurultayında şaibe olduğu iddiasını ortaya attı. Aradan haftasonu geçti. Pazartesi günü Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP'nin 38. Olağan Kurultay hakkındaki 'Şaibe' iddialarına ilişkin inceleme başlattı.
Kemal beyin atladığı nokta ise şu, Kurultay kendi başkanlığı döneminde kendi ekibi tarafında. organize edildi. Bir şaibe varsa mevcut yönetim değil, Kemal beyin yönetimi mercek altına alınmalı.
Ama burada asıl amacın ne olduğunu hepimiz biliyoruz
ÖS 1:46 · 10 Şub 2025
·
139,6 B
Görüntüleme
Şimdi özelden bazı fanatik K.K hayranları lav etti dediğime alınmış ki neye göre yazmışlar yukarıdaki yazıyı okuyun kendi partisini şikayet ediyor .Ben aday olmak istemedim masa aday yaptı diyor masadaki partilere bir baksın ozaman o partilerin millet vekilleri hangi partiye geçmiş ona baksın
14-15 liradan petkm verir mi azeriler ne diyorsunuz 130 tlciler:)