Bu isin bilancoyla alakasì yok..eger speek istedigi mali topladiysa zaten yolunu bulur ...
Printable View
bilanço + gelmesi yükseliş için haklı hikaye olacaktır..diğer yükselişler hem kalıcı olmuyor hemde spk neden diye kafaya hemen tokmağı indiriyor.işlem yasağı,brüt takas vs.vs.vs.
neyse karlı bilanço gelsinde zaten tutulamaz
Bilanço tarihi ne zaman acaba?
Bilançonun iyi gelme ihtimali varmı arkadaşlar?
Suç örgütü yine senkronize olmuş, adese, ozgyo, cemaş 😊
Eger nibasta operasyon bitmisse..burada baslarmi bilemem..bilanco guzel gelirse iyide olur
Ya dün bişey yokken güzel bir çıkış yaptı bugün ne oldu kar satışları mi geldi ne var
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne oluyor ya 1.16 ya geldi kim satiyo ne var yok bi değerlendirecek arkadaş
Bu gün atlayanlara korku saliyorlar..nibas 17tl götüren elebete buraya bir ugrayacaktır zamanı gelince
ben almak için yine 1.03 bekleyeceğim..gelirse benimdir gelmezse yolu açık olsun
cuma günkü takaslarda 1 milyon lot yabancı almış görünüyor
Bıyıklı yabancı onlar aman [emoji91]
KAAN_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yanlış yazmışım 1 milyon ikiyüzatmışaltı
1,552,616 1,086,831 0.7 15/08/2019
1,552,616 1,086,831 0.7 16/08/2019
1,552,617 1,086,832 0.7 19/08/2019
1,553,623 1,227,362 0.7 11/02/2019
1,564,570 1,595,861 0.7 03/09/2019
1,571,746 1,257,397 0.7 21/02/2019
1,590,547 1,240,627 0.7 28/02/2019
1,631,795 1,272,800 0.7 27/02/2019
1,637,591 1,932,357 0.7 25/10/2019
1,657,813 1,293,094 0.7 08/02/2019
391,374 477,476 0.2 24/10/2019
Seyans saat kaçta kapanacak bugun
2,931,230 3,370,914 1.3 30/10/2019 yabancı alımları dvm ediyor
Bugünlerde söyle yukarı bekliyorum ve devamının gelmesi bekliyorum çok sıkıştı
SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yarın cemaş ve ışıklar için kötü gün...spk sermaye kaybı yazısı göndermiş bi de ceza kesmiş...daha önce ışıklar enerjiye sermaye kaybı uyarısında 35 kuruştan 28 kuruşa düşmüştü...spk.gov.tr de
Bu Cemaş neden Adese ile beraber hareket yapıyor !? Adese den bağımsız neden hareketi yok anlayamıyorum !!!!
Artık bjir aksiyon lazım..
Bu kadar dinlenme yeter..
Hazır kimsede kalmadıgına göre hareket zamanı..
Büyük patronumuz %200 den aşağı bedelli yapmazdı.
Bu sefer lütfetmiş %100 bedelliyi yeterli görmüş.
2010 yılında 23 milyon tl olan sermaye sadece bedelli sermayeler ile 20 kat artmış hala şirket adam akıllı toparlayamamış.
Rıza bey belli ki bu işi yapamıyorsunuz bırakın gidin. Sürekli ah almayın. Aldığınız ahlar ile ky 'dan kaptığınız paralar yanınıza kar kalmaz. Ytd
perşembenin gelişi çarşambadan belliymiş. Bu kaçınılmaz bir karardı. spk iki yıl önceden ikaz etmişti, sermaye kaybın var diye. Bu kararı almasalardı 2020 ilk baharında yakın izleme pazarına gidecekti. Cemaşta Rıza elini boşaltmıştı, hem İeyho paylarını aldı, khemde kendileri ellerindekini sattı.
bazı sitelerde spk izin vermez diyorlar,inanmayın spk izin verir.Spk kendi ikaz yaptı, sermayeni düzelt diye. ayrıca bedelli sermaye artırım şirketin mali yapısını güçlendirir. rüçhan hakkı da tanıyor, yani bedelli sermaye artırımına girilir, Süreç sona erdikten sonra cemaşı güzel günler bekliyor olacak. hayırlı olsun.ytd
muhtemelen süreç içersinde kagıt 0.9X rakamlara inecek. 1 tl den bedelliye gidecek diyor. en az % 10 kar marjı olmalıki müsteri çekebilsin. bu yüzden 0.90 rakamlar olma ihtimali yüksek. 2020 cemaş için iyi olur, en azından ne olacagı belli oldu. ieyho da sıkıntı büyük. % 62 sermaye kaybı var, iki kez ikaz aldı.ytd
Ben bu hissenin teknigi iyi diye girdim ama sanirim bu bedelli karari iyi bir gelisme degil. Hisseyi hic tanimiyorum
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nibas ta bedelli yapınca hisse önce biraz düşmüştü ama sonradan nibas rekor ustune rekor kırdı 17 leri gordu... Bu bedelli cemasın sermaye sıkıntısını çözer, Cemasa yarar..
Acikcasi teknik olarak baktigimda 50 gunluk ortalama 200 gunlugu gecmek uzere ve buna golden cross diyoruz.
Dedigim gibi hisse hakkinda hicbir sey bilmiyorum. Umarim olumlu yansir. Her bedelli kotu olacak diye bir sey yok
Üstad bende sizin gibi teknik olarak çok beğendiğim için aldım. Daha önce alyag da da teknikle avlanmıştım. Ondan sonra hisse alırken patronun karakterine de bakmaya başladım. 6 ay zaman geçti hemen unuttum kendime verdiğim sözü:( Bir başka üç kağıtçı patrona yakalandım:(
Bedelli hektaş gibi sürekli büyüyen şirketler de olunca tabiki olumlu katkı yapıyor. Ama söz konusu şirket ışıklar grubu, ihlas grubu, çevikler grubu şirketi ise insan bir an önce kaçası geliyor.
İnşaallah beni utandırır da ters yapar ama pek ümidim yok bu ky düşmanı patron hissesinden:((
Bunlar tamamen şahsi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi değildir.
Yarin ola hayrola ne diyelim. Kismet. [emoji3]
sert yukarı sert aşağı çok oyunlar dönecek gibi, oyuna gelmeye gerek yok dedim ve satıp kurtuldum şimdi ster 2 tl olsun ister 2 kuruş
Değerli kardeşim yazdığınız ikinci maddenin altına imza atıyorum. Kesin haklısın.
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neler oluyo endeks uçtu cemas 1.10 a geldi nasıl bir pislik bulastik ya
ekmekparası
#CEMAS #matriks share.matriksdata.com/share.aspx?ima… bir ayda 119 milyon + alım olmuş
ÖZBEKİSTAN TİCARET MÜŞAVİRİ VE TİCARİ HEYETİ İLE İŞBİRLİĞİ
ÖZBEKİSTAN TİCARET MÜŞAVİRİ VE TİCARİ HEYETİ İLE İŞBİRLİĞİ
Çemaş Döküm Sanayi A.Ş. genel müdürü Kaan Özkan Özbekistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Sn. Azizbek Salahiddinov ve ticari heyeti ile 18.10.2019 tarihinde Kırşehir Ticaret odasında biraraya gelerek görüşmelerde bulundu.
Çemaş ve Özbekistan Cumhuriyeti arasında geliştirilebilecek ticari işbirlikler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Çemaşâ€™ın 43 yıldır Orta Asyadaki Türk Cumhuriyetlerle yakın ticari ilişkileri olduğunu belirten Kaan Özkan, son bir yıldır ticaret hacminin katlanarak arttığını, bunun bir benzerini de halen ticaretleri olan Özbekistan’la da gerçekleştirmek istediklerini belirtti. Özbekistan’daki Çemaşâ€™ın hizmet verdiği sektörlerden çimento, otomotiv ve beyaz eşya sektörleri ile ilgili detaylı bilgi alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretin akabinde Taşkent Türkiye Konsolosluğu ile de bağlantıya geçildi ve Çemaşâ€™ın halihazırdaki müşterileri Mercedes, MAN, Ford gibi araba, otobüs ve kamyon üreticilerinin Özbekistan’daki fabrikalarına ziyaret planları yapıldı. Özbekistan’daki Çimento fabrikaları ile de Özbekistan Ticari ateşesinin yardımlarıyla yakın temasta bulunulacağı ve Türkiye’deki tek döküm bilya üreticisi olan Çemaşâ€™ın, Orta Asya pazarındaki yüksek pazar payını Özbekistan’ın da katılımıyla daha da güçlendireceği belirtildi.
Arkadaşlar bedelliye katılmak istesek lot başı ne kadar ödememiz gerekir bilgilendirirseniz tşk ederim.
bilanço 33.250.000 tl kar diyor..
yanlış bakmadıysam..
eeee ne olacak bakalım..bilanço diye diye bugünlere geldik..görecez bakalım