selamun aleyküm hayırlı cumalar cümleten...
Printable View
selamun aleyküm hayırlı cumalar cümleten...
Hayırlı Cumalar... :)
Sanırım grafikler burada görünmüyor... :(
Bunun nedenini araştırdığım zaman hisse.net sitesinin Referrer göndermemesi olarak gördüm.
Ben benim sunucuya izinsiz girişleri engellemek ve grafiklerin farklı ortamlarda kullanılmasını önlemek adına, talebi kontrol ediyorum. Eğer talep izin verilen bir yerden geliyorsa o zaman grafikler açılıyor.
Fakat dediğim gibi bu forum kendisini istek yaparken gizliyor. O nedenle de ben isteğin sizlerden geldiğini anlayamıyorum!
Bu da demek oluyor ki; burada grafik paylaşımı bu şekilde olamayacak.
Grafikleri eskisi gibi bir yere yükleyip oradan sizlerle paylaşabilirim ama benim yapmak istediğin her daîm canlı grafikler sunabilmek. Sadece kapanışı değil, gün içini de canlı canlı online paylaşmak istiyorum.
Bir çaresini bulacağız inşaAllah...
Hayırlı cumalar. İns
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı cumalar...
Allah işinizi gücünüzü rast getirsin...
Halka açık Adana, Aslan, Bolu, Mardin ve Ünye Çimento birleşme niyetiyle görüşmelere başlandığını duyurdu.
https://www.borsagundem.com/haber/ha...amlesi/1457052
Üstadım iyi hafta sonları. Haberi öncelikle buraya kopyalamalıydım. Özür dilerim. :) Hayırlısı olsun.
Herkese mutlu haftasonları.
Hayırlı ve güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileklerimle...
Yeni site için çalışmalarım sın hız devam ediyor. İlgilenmiyorum sanmayın...
Kodlama ile ilgilendiğim için buraya ara sıra bakabiliyorum...
İnşaAllah yakın bir zamanda ilk taslağı sizlerle paylaşırım...
Hisse.net eğer Referrer bilgisi yollasaydı buradan da güzel bir paylaşım yapabilecektim ama olmadı maalesef! :(
Sağ olun üstadım. Sayenizde bunu da öğrenmiş olduk. :)
"İngilizce doğru yazılışı referrer olmasına rağmen ne hikmetse http header'ı olanı
"referer" diye tek r ile yazılır. Ya çok aceleleri vardı dikkat etmediler ya da
protokolu bir Hintli'ye yazdırdılar, bilemiyorum." :)
BİST'te, Yıldız Pazar ve Ana Pazar'da işlem gören hisselerin pazar grupları
2020 yılının başından itibaren geçerli olmak üzere yeniden belirlendi.
https://i.hizliresim.com/7BjZDY.jpg
TEKNİK İNDİKATÖRLERİN ETKİNLİĞİ
başlıklı akademik çalışmayı okuyun ki kafanız iyice karışsın. :)
TEKNİK İNDİKATÖRLERİN ETKİNLİĞİ.docx - 35 KB
Yatırımcılar bu konuda dikkatliolmalı ve yatırım kararlarında daha fazla indikatör kullanmalıdır. :Sad:
Herkese sağlıklı mutlu günler dilerim.
https://www.tradingview.com/x/TVndX27J/
Hayırlı akşamlar tüm dostlar'a.
Cümleten hayırlı huzurlu bir haftasonu dilerim.
Başlığı boş bırakmayalım.İlerleyelim lütfen, ön tarafta bekleme yapmayın. Otobüsün arkası da aynı yere gidiyor
Hayırlı ve güzel bir hafta sonu olur inşaAllah... :)
1 haftadır yurt dışından satın aldığım server 'ımı ayarlama yaparken çökertiğim için ve ince ayarlarını yapmakta zorlandığım için yoğun olarak bu konu üzerinde çalıştım...
Grafikler aksadı biliyorum ve özür diliyorum. Fakat hızlı ve kaliteli hizmet adına hem maddi hem bedeni hemde manevi her yönden emek sarfediyorum...
İnşaAllah server işi tamam. Bu hafta sonu grafik paylaşımlarım başlayacak inşaAllah...
Takipte kalalım. Çünkü talebe göre hisse grafiği paylaşımı yapacağım...
Talep olmadan ben sadece XU100 grafiğini ekler geçerim...
Allah razı olsun sağlık sıhhat dilerim sizin gibi emekçilere
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkese mutlu tatiller ve bolluk-bereket dolu bir yeniyıl dilerim.
selamun aleyküm cümleten hayırlı haftasonları
takibe devam...
https://www.tradingview.com/x/OBQSOF20/
Hayırlı hafta sonlar'ı.
Herkese sağlıklı mutlu yeni bir hafta dilerim.
Herkese iyi günler diliyorum... :)
Çok şükür çalışmanın ilk denemesini bugün yapabilecek hâle geldim. Daha önce de dediğim gibi Hisse.net Referrer parametresi göndermediği için gelen isteklerin buradan gediğini anlayamadığım için evdeki kendi bilgisayarım üzerinden açmış olduğum server 'e yönlendirme yapamıyordum :(
O nedenle yeni bir Windows sunucu satın aldım. Yönlendirmeleri kontrol edeceğim Linux bir sunucuya daha ihtiyacım vardı. Bunları kurmak için de 1 hafta uğraştım...
Sonunda çok şey öğrendim ama çok da yoruldum. Hem manevi hem de maddi...
İşin maddiyatını bir şekilde çözeriz nasılsa... Masraflar artarsa bir çaresini bakarız...
Manevi yönden ise içim rahat. Yeni bir hizmeti sizlere sunmanın mutluluğunu yaşıyorum...
Aşağıda ilk denemesini yapacağım XU100 grafiğidir....
- Grafik sürekli güncel kalacaktır. Taa ki ben verileri güncellediğim sürece...
- Burada paylaştığım Linkler başka forumlarda paylaşılamaz! Fakat Referrer olmadığından ve buradaki grafikleri genel görüş için yaptığımdan başka Referrer bilgisi olmayan yerlerde de kullanılabilecektir. Bu riski göze almaktan başka çare bulamadım...!!!
- Grafiklerin bir de geçerlilik süresi var. Mesela aşağıdaki XU100 grafikleri bu hafta sonuna kadar aktif olacaktır. Ondan sonra grafikleri göremeyeceksiniz! Server 'a yük binmemesi ve aynı zamanda emniyet için böyle yaptım...!
Grafikleri yeni site yapana kadar sadece buradan paylaşacağım. Bu sayede sayfaya katılımı sağlamış olabilirim belki de. En azından herkes doğrudan grafiklere ulaşamayacak. En azından buradan bir talep de bulunması gerekecek... :yes:
Bir defa talepte bulunması yetmeyecek. Çünkü grafiklerin kullanım süreleri bittiğinde yenisini istemeniz gerekecektir. Ortalama 3 günlük grafikler hazırlayacağım. Zamanla duruma göre bu süre değişebilir...
Hadi test edelim...
Talepleri aşağıya yazabilirsiniz...
İlk fırsatta talep edilen grafikleri de hazırlayıp paylaşacağım inşaAllah... :)
Yukarıda ön izleme olsun diye standart grafiğimizi ekledim.
Asıl mesele burada değil...
Hazırladığım tablodan size uygun grafiği seçerseniz yeni sayfada o grafik açılacaktır...!!!:ok:
Bu sayede her çeşit grafiği her dönem ile birlikte paylaşmış oldum...
Bildiğim kadarı ile böyle bir paylaşım ilk defa yapılıyor. Gören bilen varsa haber etsin bende faydalanayım. Belki eksiğim varsa faydası olur...
Grafikler sabit değil. Dediğim gibi ben verileri güncelledikçe grafikler de siz hiç bir şey yapmadan güncellenmiş olacak.
İşin en güzel tarafı bu zaten. Sabit olmayan canlı ve dinamik-aktif grafik paylaşımı...
Kolay gelsin...
Yorumlarınızı dört gözle bekliyorum. Sadece kuru kuru bir teşekkür yerine gerçek duygu ve düşüncelerinizi 1-2 cümle ile belirtirseniz daha makbule geçer. Öyle teşekkür beklediğim yok. Sadece yaptıklarımın boşa gitmediğini görmek istiyorum...
Ilk talep benden sasa
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
selamun aleyküm
gercekten emeklerinize saglık böyle birsey ilktir sanırım ben daha denk gelmedim hiç...cahilliğime bagıslayın. grafikler konusnda yeniyim ve okuma da sorun yaşıyorum destek direnç konusunda gönderdiğiniz grafiklerin hangisini takip etmek gerekir.
Destek ve direnç açısından;
- Her sistem kendi içinde destek ve direnç noktaları oluşturur. O nedenle her grafik türünde farklı sonuçlar çıkacaktır...
- Fakat bazı değerler çakışacaktır. İşte bu değerlere daha çok dikkat etmeniz gerekir...
- Aynı durum Haftalık ve Aylık grafikler içinde geçerlidir.
- Tüm bunların birbirine çok yakınlaştığı değerlere dikkat ederek önemli destek ve direnç noktalarını bulmuş olursunuz...
Bu değerler grafiklerin üstünde yazıyor. Dikkatli bakarsanız her grafiğin destek ve direnç noktalarını görebilirsiniz...
İnanın Teknik Analiz yapacak durumda değilim. Ben kendi hisselerime bile günlerdir doğru dürüst bakıp hesap yapmadım... :(
Şu yazılım işi bitmeden grafik incelemeye vaktim yok maalesef...
Ben grafikleri paylaşayım. İşin ehli bir çok arkadaşımız bura mevcut. Onlar size yardımcı olacaklardır...
Grafikleriniz aşağıda ayrı ayrı mesaj olarak gelecektir...
NOT: Grafikler sabit değil. Yani şimdi baktınız, durumu gördünüz ama daha sonra ben verileri güncellediğimde grafik de otomatik olarak değişecektir. Grafiğin olduğu mesaja istediğiniz kadar bakabilirsiniz. O nedenle o sayfayı devamlı elinizin altında tutun. Sayfayı her yenilediğinizde karşınızda yep yeni bir grafik görüyor olacaksınız. Grafikler talep gelince o anda oluşturuluyor. Sabit değil...!!!
Umarım bu konuyu anlatabildim???
DGKLB Canlı Grafikleri...
Sayfayı her yenilediğinizde, ben verileri güncelleyebildiğim sürece canlı canlı yeni verilerle yep yeni grafik göreceksiniz...!!!
http://wmanaliz-vir.tk/wm_ci_v1.0/im...rver/image/596
TEKTU Canlı Grafikleri...
Sayfayı her yenilediğinizde, ben verileri güncelleyebildiğim sürece canlı canlı yeni verilerle yep yeni grafik göreceksiniz...!!!
http://wmanaliz-vir.tk/wm_ci_v1.0/im...rver/image/611
Grafikler hiç görülmüyor
Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.