Aylıkta 4.10 üzeri güzel bir kapanış yaptırmayacaklar ya aq. çocukları.Yırtınmaları ondan. O zaman o hacimle 4.35 lere neden götürüyorsun enbesil.Sakin sakin takılsana.
Printable View
Aylıkta 4.10 üzeri güzel bir kapanış yaptırmayacaklar ya aq. çocukları.Yırtınmaları ondan. O zaman o hacimle 4.35 lere neden götürüyorsun enbesil.Sakin sakin takılsana.
İstediğin kadar kıvır...
Çizdiğiniz grafik bugün yeşil kapatacağınızı söylüyor.
Tabii beni yanıltmazsanız...:Sad:
YTD...
Bir çok tahtada aylık yüksek kapanislar geliyor bizim tahtada 4.16 ve uzeri kaparsa gelecek icin biraz daha umutlu olacağız bakalım..
İkinci beklentimde yakin zamanda mart 2020 den gelen trend uzerine atmasi, orayada attigimizda artik o trend uzerinde kalacagimizi düşünüyorum...
Fazla bisey istemiyoruz tahtaci bugun bir %4 yeter :) Mart 2020 den gelen trend de bugün icin yaklasik 4.39 da. Bugün olmaz da kismetse uc vakte kadar oralarida geceriz. Aklimda hala patronun son bir oyunu olur mu sorusu olsa da olumlu taraftayim.
Pazartesi ve bugün olmak üzere Endeks %4 yukarı yapmış.
Tahta cuma kapanış fiyatının da altında işlem görüyor. 3,93 tl.
Grafikte bugün kırmızı gözüküyor...
Haramiler geçen hafta tahtada ne yaptılarsa, bu haftada aynısını yapıyorlar.
İtinayla, tahtanın ırzına geçiyorlar.
YTD....
Endeks üç günde %5 yukarı yaptı...
Bu amk laneti Cuma kapanış fiyatının 5 kademe altında 3,90 tl.
Bu endeks %5 düşseydi, bu kansız nereye yapışırdı acep?
Tahta bugünde kırmızı kapatacak sanırsam...
Ben grafiği takip eder oldum...Aynı b.ku yemeye devam ediyorlar.
Perşembe yani yarın %2 yukarı...
Cuma tavan bekliyorum...Tabii bu şerefliler aynı b.ku yemeye devam ederlerse.
inşallah beni yanıltırlar...
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim. Patron bu duruma çanak tutmaya devam et...
Sabir yoklamaya devam ediyor 3.82 ve 3.75 destek görünüyor bakalim ben en kotu 3.82 lerden doneriz diye düşünüyorum..
Bu güzel şirket neden bu kadar baskılanıyor ki bu şekilde baskılanan şirketlerin patronu işin içinde olmasa bi güzel kap ile birilerinin elinde patlatır aynı baskı ege gübrede var
05.03.2022 tarihli bildirimimizden sonra ki gelişmeler;
05.04.2022 tarihli özel durum açıklaması ile de bildirildiği üzere 720 Kwp güce sahip 422.500 USD tutarında ödemesi olan bir anlaşma 05.04.2022 tarihi itibari ile GİRİŞİM ELEKTRİK SANAYİ TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş firması ile yapılmış olup 4 ay içinde kurularak teslim edilecektir.
Yatırım programımızda yer alan "ürün çeşitlendirme konularında üretim ve pazar olanaklarının araştırılması" kapsamında; Cezayir pazarı ile ilgili çalışmalar yapılmış olup, alınan ilk siparişe istinaden 105.163,53 USD tutarında ki ilk sevkiyat 2022 yılı mart ayı içinde gerçekleşmiştir. İlgili pazarda tutunma çalışmaları ve yeni siparişler alınması ile ilgili olarak program çerçevesinde çalışmalar devam etmektedir.
Yatırımlarla büyüyen üretim kapasitelerimiz doğrultusunda açtığımız yeni istihdam olanakları nedeniyle genişleyen idari kadro için mevcut yapı içinde ek bir ofis alanı inşası başlamıştır.
Yatırım programımıza ekonomik konjonktür doğrultusunda devam edilmektedir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1026354
Sirketten son gelen aciklama buydu.
Solar sistem icin Mayis ayi basinda 4 ay demislerdi.
Eylul 2022 de bitecek diye anladik.
Simdi sormamiz gereken,
1.Gecikme var mi ? olacak mi ?
2.Projelendirilen bu sistemin sagliyacagi Elektrik tasarrufu ne kadar olacaktir. Kws olarak degil TL. olarak.
3.Cezayir'e acilma durumunda olumlu bir gelisme var mi ? Varsa nedir.?
BNTAS'i almak icin son sans diye dusunuyorum.
Bu arada sarkap 5 lt tenekeye zam yapmis 256 adet palet 6250 tldan 7100 tlya cikmis. 18 lt teneke paleti 5250 den 5100 e düşmüş. Bntas la rekabet icin 18 lt de fiyat kırmış galiba:)
Trakya dan alinan işe bakinca piyasinin % 30-40 arasi ucuza fiyat vermis gibi. Bunlar benim bakkal hesabim. Onceden soyledigim gibi asıl kar artışıni 3. ceyrekte bekliyorum. 2022 Yıllık yapacagi kara gore 4 fklardan işlem görüyor komik rakamlar...
Aciklamada su bolum de onemli bence.
Yatırımlarla büyüyen üretim kapasitelerimiz doğrultusunda açtığımız yeni istihdam olanakları nedeniyle genişleyen idari kadro için mevcut yapı içinde ek bir ofis alanı inşası başlamıştır.
Kadrolu kufurbazlarin canini sIkmak gibi olmasin ama, satislari dusen hangi sirket is'e yeni idari personel alir..???
Kufurbaz degilim ama satışların düştüğünü ben söylediğim icin ustume alindim. Bir sirketin iyisini de kötüsünü de soylerim. Burda herkes farkli görüşlerini anlatacak ki yatirim yapacaklar dikkat edebilsin. Şirket buyumeye çalışıyor evet ama bunu satışlarına yansitmadiktan sonra ileride ofis binasinin yanina havuz da yapsin. Ayrica yazilarin bir kısmını değil bütününü okuyarak degerlendirmenizi rica ederim. Sirketin ozellikle 3. ceyrek satislarini ve karini arttirmasini beklediğimi söyledim. Sosyal medyada coğu insan gibi ciro 50 den 115 e çıkmış diye sevinen biri degilim biraz daha gerçekçi bakmayi seviyorum. Ha siz bunu sirketi kotulemek olarak bakiyorsaniz ona da diyecek lafim yok.
Geçen hafta BİSTİN %6,66 yükselmesine-
Hafta boyu 6 kademe düşerek karşılık verdik.:rtfm:
Dilerim bu hafta güzel olur. :Sad:
Çünkü bu tahta 1 yıldır her şeyin altında ezildi.
Dolar, Altın, Faiz, Gayrimenkul, Otomobil, Enflasyon, uçarken,
Bu kansız hala geçmiş bir yılın 3,xx lü fiyatlarında geziyor.
2021 yılı ve 2022 yılı ilk çeyreği olmak üzere 90 milyon üstü kar yazmasına rağmen.
YTD...:28:
Tahtada da bir 4 tl savasi var umarim ustunde kapanis olur da yarina daha umutlu bakariz:)
Gönül işte...Ota da konuyor b.ka da...
6 ay önce BNTAS lanetini 3,60 dan alacam diye, 20,30 dan sattığım,
CEMTS şimdi 31,58 den işlem görüyor...
Bu lanetli 4,00 tl olayım mı...olmayayım mı??? savaşı veriyor.
İnsan baktıkça hayattan soğuyor...
6 ay bu, amk boru değil...İnanıp para bağlamışsın, karşılığı yok.
Adamlar şirket içinde ''İdari personel tesisi'' kurmakla meşgul.
Yine yazıyorum bu şirketin değeri bu değil...
Ama haramiler ve başındaki zat böyle istiyor.
Endeks bir haftada %8,5 artı...tahta 3,95 den, 3,98 olmuş.
Çok olmuş yarısını geri alın...:vk:
YTD...
Teknik olarak bence gidisat olumlu bu ay aylik olarak en yuksek kapanışı yapacagimizi düşünüyorum umarimda oyle olur. Hatta bu ay zirve tazelemesi de teknik olarak beklenebilir. Bizim icin 3. ceyrek belirleyici bu da ekim sonu kasim basi gibi olacak. Surda kalmis 4 ay. Kur cok degizmezse sirketin 3. ve 4. ceyrek kar oranlari benzer geliyor. 3. ceyrekte ciro ve kar artışı bekleme nedenlerimden ilki yapilan zamlarin ilk ceyrekte satisa yansitilamamasi bunu trakya ile yapilan anlasmadan anliyoruz. İkinciside bu sene aycicek ekimine yogunlasilmasi. 2. ceyrek 130-140 ml 3. ceyrek 170-180 ml civari ciro beklentim var. Yillikta 600 ml ciro beklemek mantiksiz olmaz heralde. Hayirlisi bakalim bakkal hesabimizi yaptik bekliyoruz. En fazla kasima kadar kasar ve sonrasinda hareketlenerek 2023 te temettu verip hareketi sonlandirir diye düşünüyorum. Evdeki hesap carsiya uymuyor çoğu zaman bunu da belirtmek isterim :)
Emmi ne tekniği ya. Ne temeli yahu. Yahu şu teneke fabrikasını bugün kurmak istesen hisse başı 20 liraya kurarsın. Isler patladı ihracat patladı gıda firmaları ihracata mal yetiştiremiyor 4 lira ne abicim çek 10 liraya gene mal vermeyiz biz de belki veren olur.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Söylemesem patlarım...
Ne yalan söyleyeyim,
Bugün bu lavuğun tavan olacağını düşünüyordum.
:kahkah::kahkah: Sinir sistemim bozuldu amk...
YTD.
Ha bantas ihracatı için demedim onu.
Gıda ihracatı patladı.
Neyle ihraç edecek dayu? Kutusuna koyup öyle gönderecek sonuçta gıda üreten.
Bence bu oğlan yürür hem de sağlam yürür bütün borsa uçmuş 3 4 5 e katlayan kagitlar var ne gitmemiş diye bakan 2 3 babayiğide bakar, tutayım edeyim derken bi bakmış...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emmi tl bazlı önce malını sonra aklını alırlar.
Borsa bitti. Dipte. Tl bazlı bakma dolar bazlı bak dolar bazlı değerlemesi gereken firmalar bunlar.
Bilancolara da dolar bazlı bakabiliriz.
Dolar bazlı güzel bilancolar bekliyorum önümüzdeki 1 2 yilda.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gidalar hareketli sira ambalaja da gelir sıkıntı yok. Hammadde fiyatlarinda ciddi dususler var 2. ceyrekte ciddi bir stok artışı gorecegimizi düşünüyorum. 3.ve 4. ceyrekler ise kara yansıtacağı donemler olacaktir bence. Dolar kuru endeksin dusmesine izin vermiyor zaten endeks bozmazsa buralar artik alim firsati olarak kalacaktir...
Bugün için 3.89 3.83 desteklerimiz var 3.89 aşağısıni gormeyiz diye düşünüyorum...
26 mayistan gelen saatlik grafikte daralan ucgen de 3 vakte kalmaz bir yöne kırılacak bakalim bugün belli eder yönü..
Haftalık
https://i.hizliresim.com/pns1pjg.png
Formasyonun küçük olan kısmı çalıştı
İnşallah bunun büyüğü de çalışır
Haftalıkda yükseliş açısı çok iyi
Aylık da ortalama desteğine değdirmek isterler mi
Yoksa ortalama birsonraki ay otomatik yukarı çıkarak kendiliğinden mi değecek
Ne yaparlarsa yapsınlar İnşallah bu temel değerlerle istediğimiz yere gider
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
10 günde %9 yükselen borsada...%3 eksiyiz amk.
Ne verdiniz ki, ne alıyorsunuz? Şeref abideleri.
Eski endeksle 265,000 olmuş bir ortamda, 4,xx tl üzeri çok görülüyor.
Yıl başında 13,20 den dolar alıp koysam, şimdi %30 param daha değerliydi.
Birde Dolara para bağlamayın diyorlar...s.tirin oradan.
Gel bu kansızlara paranı bağla her gün verem ol.
Adamların zihniyeti belli...Ver yukarıdan, al aşağıdan.
He mal gelmiyor mu? sal aşağıya veren olur.
Yükselmeyen tahta düşmeye mahkumdur...
Endeks günlerdir yükseliyor, Bu lanetli kıllatıp duruyor.
Bunun teknikle falan alakası yok...
Bu kansızda teknik aşağı yönlümü çalışıyor?
YTD...
Perşembenin gelişi, Çarşambadan bellidir.
Yükselen borsada baskılayarak tuttuğunuz tahtanın düşen borsada ki, hali.
Bir hafta önce ne b.k yiyeceğinizi tahmin edip yazmışız.
Hadi tut tahtayı, amk haramisi...
Bu havayı yakalayıp millete sokacağınızı çok iyi biliyorsunuz.:rtfm:
YTD...
Son dkikalards 3.73 den 5000 al koydum, 4661 lot verdi.
Tahtanın fiyatı 6 ay önce aldığım fiyatta...
Hesap ekstreme bakmaya korkuyorum...
Bu tahtanın bu durumda olması için emeği geçen haramiler-
Allah hepinizin belasını versin...:vk:
Uleyn, Damın birinden gübre alsam yani (b.k) 3'er kiloluk poşetlere koysam-
O bile şu anda %300 para kazandırırdı...
Anlayacağınız tahtanızın b.k kadar değeri yok...
Tahta sahibinin mal kaptırma gibi bir derdi de yok zaten...
YTD...
Hani geçen yıl mart ayında...
Acımasızca aşağı basmışlardı
Ama sonra zirveye gitmişti 2 haftada
Aylık ortalamaya da değdirdiler
İnşallah vaktimiz çok
İnşallah sayın bidbas
Benzettiğim şeyler var da
Yazsak yanlış anlaşılıyor
Ama dediğiniz 2nci ve 3ncü çeyrekte d*****n kuyruğu kopacak inşallah
https://www.tradingview.com/x/mOBdoLUV/
Bu hafta görüntü bu şekilde oluştu, 3.60 desteğine kadar indi, 3.72 direnci var zaten kesikli çizgide 3.73 te.
Aşağıdaki boşluklar biraz tedirgin edici piyasa bozarsa doldurmak isteyebilir uzuncular için farketmez alım fırsatı olur.
Saatlik
https://i.hizliresim.com/6alixyd.png
Tekrarlayacaklar mı acaba