Murat Doğan'a sorsanıza... O zamanlar arog78 adıyla yazan biri vardı. Kimmiş o?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Murat Doğan'a sorsanıza... O zamanlar arog78 adıyla yazan biri vardı. Kimmiş o?
Arog, sen ne diyorsun bu işe? Dün dündür, bugün bugündür mü?
Evet.
Sayfalarca yazi okudum o zamandan. Yanlis anlasilma olmasin, arkadasimiz da ortagi olarak caresiz kalmis, fabrikaya gitmis, bir olumlu onu duymus minibus duragindaki isciden. O zamanlardaki yazilarindaki ruh halinden anladigim: Art niyetli degildi. Hakkini yemeyelim.
Ama maalesef bu MKU orneginde de oldugu gibi, 6 ay devamli borsaya yollanan KAP haberlerinden herkes mali musavir aliyorsa biliyordur diyerek satmadi hissesini.
Murat Dogan, MKU ile konusulacak birsey yok. Verdigim takaslarin dogru oldugunu biliyorum. Yanlis rakamlar verdin, MKU'nun FINANS'ta 1m+ lotu yok mu diyorsun? Hic ugrasma. KAP'a gelen aciklamalardan yuzdesini lotunu hesaplayip cikardim onlari. Rakamlar insanlar gibi hikaye yazmaz.
Bence Deniz4837 buna bi açıklık getirebilir...
O zamanlar arog78, kırk kuruştan almış olduğu senetleri altmış kuruştan sattı. Madem şirkette süper gelişmeler vardı, herkese gaz veriyordu kendisi niye sattı? İşte bunda art niyet aranır be...
vay canına demek murat öylemi...arog vay kırkayak vay....kağıda 3-4 tavan yaptırmıştı...demekki mallarını çıkmış o şekilde....kötü niyetli insan nasıl olur yalan haberle hisseye tavan yaptır biz alalım...elimizde kalsın...iyi niyetliymiş....herkes tuttuğunu hallediyor demekki....iyi niyetliymişmişşşş....şimdide burada hisse misse işleri...güvenilmezzzzz. ytd