Sağlam duruyor inşallah güzel günler gelecek
Printable View
Sağlam duruyor inşallah güzel günler gelecek
Normal faaliyet kari 7 milyon gelse 3 milyon da kasa daki paradan kur artışı en kötü 10 milyon son çeyrek kredi borcunu kapatmıştı bu nedenle esas faaliyetten diğer gelirler mevduat gelirleri fln 3 milyon gelse en az 13 milyon bilanco bekliyorum bu nedenle temettü sonrası geri hemen toparlayacak aynı temettü öncesi fiyatına rahat gelecektir ayrıca haftalık grafikte 5.18 formasyon hedefi var bunun geleceğine inanıyorum ben
Bende inanıyorum tam düşündüğümüzü yazdığım zaman düşük geldiğinde morel bozuluyor geçen yıl zammı 1 nisanda yapmıştı selüloz fiyatı artışını yansıtmamıstı bu 3 aylık da böyle bir dert yok 10 milyon kar ve üstü çok olumlu olur yıl sonu sermayesi belki fazlası kar yazar sermaye kadar kar aciklayan şirket kar payı verdiğinde ortalama 4 tl
Kendini 4 yada 5 senede amorti eden kaç tane iş var yada şirket ytdr
Arkadaşlar temettü veren hisselerin geçmiş verilerine baktım da temettü ertesi fiyatlarda bir düşüş gözukmuyo grafiğe nasıl yansıyor bu durum bilginiz varmi
Otamatik geçmişe doğru grafik kendini ayarlıyor. Bu yüzden temettü günü satıştan kaynaklı bir düşüş yoksa grafikten anlaşılmaz.
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
S-400 hikayesi önümüzdeki en büyük problem.Büyük bir kriz patlak verebilir
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşsizlik oranı %14,7. Durumlar iç açıcı değil.
Temettüye son 2 kaldı