Hocam tam anlamadım, bende 1000 lot var. Temetttü stopaj kesintisinden sonra tam olarak ne kadar yatacak ve hangi tarihte? Çok teşekkürler.
Printable View
Hocam tam anlamadım, bende 1000 lot var. Temetttü stopaj kesintisinden sonra tam olarak ne kadar yatacak ve hangi tarihte? Çok teşekkürler.
31 krş. yaklaşık nette
1000 lota 310 TL
Pazartesi vermiş işlem görecek.kayıt 30 haziran
Hesapta
1 Temmuz da YTD.
Allah bereket versin diyelim temettu icin....
sahip, patron; malin yarisini karamurselden ............sattim bugun ; p.tesi senden 9,57 beklentim var yuzumu kara cikartma ...oradan tekrar mali yuklenirim sattigimin yarisini tekrar alacagim duruma gore....biraz baska kerizler altina girsin dedim kufenin ...kufe cok agir, yol uzun ne dersin?
Al sar degildir. Sahip?
Çok zor o rakamlar. Artık da gelmesin zaten ben satmadım satmam da. Benim gordugum günlük ve haftalık al verdi piyasa bozmazsa bu hafta uzun bir yeşil çubuk görebiliriz.
Birkaç aydır tuttuğum bu hissenin fiyatını anlayabilmiş değilim. Teknoloji şirketleri arasında dgate ile birlikte en az prim yapanı denebilir sanırım. Bunun sebebi sadece patron baskısı mı? Patronun söz verdiği geri alımlar ne oldu, acaba birileri satarken patron geri alım yapmaya devam ediyor mu? Çünkü bloomberg'de söz verilen geri alımın bir kısmının zaten yapılmış ve yapılmakta olduğunu söylemişti. Bu da acaba hissenin şimdiye kadar yüksek mi fiyatlanmış olduğu sorusunu akıllara getiriyor. Info bile tavsiye etmiş olduğu halde sattı, satıyor. Anlamak mümkün değil!
Bir de pazartesi satsak, temettü noktasında bir hak kaybı olur mu?
olmaz
temettüyü hak ettiniz.