O olası bir gelişmeydi. Hissenin 15.10. ile 15.11.2019 tarihleri arası hareketlere bakılırsa durum anlaşılır. Hisse aşırı ve hızlı çıktı. Yoğun ilgi hisseyi şişirdi. 11'lerden dahi alan Kamikazi'ler vardı. SPK'nın müdahalesi çok doğal bence.
Printable View
Ne olursa olsun tek işlem saçma zaten diğer önlemleri almışsın piyasanın akışına bırakması lazım bence...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bence yasaklarin hepsi saçma ne diye müdahale ediyon ki herkes özgür iradesi ile alıyor. Simdi boyle yapinca iyi mi oldu sanki. Birak herkes nasil alip satarsa satsin milletin kahyasimisin ey spk
Toparlar biraz sabır tahtacı yerli meksa ve Ahlatçı yerli sen olsan iki kurumun aldığı toplam lot TL bazinda 4.250.000 yukarı sürer misin ben olsam onlara sattırmadan yukarı sürmem Allah'tan Vakıf yatırım aldı iyi kötü gerçi ilk gün tahtacı meksayi öyle korkuttu ki kendine s.......madıysa iyi hubvc de brüt geldiğinde 10.92 den aldım ertesi gün tek fiyat açılışta sattım ama satmayip beklemek daha doğru. Hubvc neden abartmadan yola devam ediyor ilk gün alan az gedik sattı karşılık verildi ama en önemli neden derinhisse destekli adamın 1000 takipçisi 5000 lot net alım yapsa tahta tavana yapışır siz Allah'a dua edin adam kfein de gelecek var diyor kfein düşsün bak smart soluğu 2.00 TL de alır CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakıf yatırım Perşembe 11.90 dan mal aldı genel takasta 2. Sırada iş yatırım ykredi ve Akbank ziraat genel takasta azalirken vakıf garanti artıyor bu iyi iş yatırımı kull***** anlamıyorum ucuza sat pahalıya al yapacak klnma da yatırım finansman topladığında iş yatırım satıyordu sonra çok üst fiyattan yerine almaya çalıştı
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Silmez ise 7
EML-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi