Tinaz bey, bu hisse sizinle birlikte bir anlam ifade ediyor, lutfen kararinizi gozden geciriniz, saygilar
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Printable View
tinaz bey ben üniversiteden yeni mezun olmuş bir takipçinizim. ilk yanıtımı da sizin bu kararınızı üzücü bulduğum için yazıyorum. lütfen yol gösterici yazılarınızdan bizi mahrum bırakmayın. :(
bir de acaba kişi engelleme vs gibi bir yöntem yok mu forumda? bu kişinin yazdıklarını gösterme gibisinden..
Bilanço bilen var mı arkadaşlar
2 gün topiğe bakmadım bir kaç kendini bilmez zibidi PSDTC ye yağdırmış .
Cevap veren Tınaz a da laf sokmuş . Tınaz kardeş abidik gübidik laflar la
topiği bırakacaksan hata yaparsın . Bak abin olarak sözümü dinle doğruya gel.
Kağıda güveniyorsan trip atana trip atmayacan . Zektiri çekip yola devam diyecen
Yoksa O tipsiz ile ortak iş çevirdiğini düşünür millet , ki o daha berbat bir durum .
Aşağıdaki tabloya bakın önce neyi eleştirdiğinizi yazın da matematik ile görelim .
Matematik evrensel dildir .
https://i.hizliresim.com/NG9kLO.png
12 2019 Bilanço hala gelmedi. Tahtaya yoğun alım girdiğimden 2 hafta önce benide ezdiler. Her zaman 50 lot alırdım 200 lot lar almaya başlayınca kızdılar . Ama bunlar önemli değil . Önce bilanço gelecek sonra Temettü açıklayacak ,sonra temettüyü alıp onula da malı kaldıracaz . Sonra tahta bitti ver elini 14 TL olacak . Zamanı belli değil ama olacak .
Siz bakmayın 3 - 5 zibidiye , malımız da iyidir .
Tınaz da sakin sakin düşününce gelecektir .
İyilik Bilgelik doğruluk Haklılık yolunda yürüyenler ;
Kötüler ve cahiller kadar cesur olduğunda
Hak hukuk adalet yerini bulacaktır .
2018 karından verilen temettü brüt 2.9220 idi net kaç tı bilen yazarsa sevinirim slm