Bilanço 9 kasim diye biliyorum. Bir yerlerde gozume carpmisti
Printable View
Bilanço 9 kasim diye biliyorum. Bir yerlerde gozume carpmisti
Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerin 2020 yılının ilk 9 aylık finansal sonuçlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na(KAP) son gönderme tarihleri belirlendi.
Şirketlerin konsolide olmayan finansal sonuçlarını göndermeleri için son tarih daha önce belirlendiği gibi 30 Ekim cuma, konsolide finansal sonuçları için 9 Kasım Pazartesi olarak açıklandı.
Bankaların her iki finansal sonuçlar için son gönderme tarihi de 19 Kasım olacak.
https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-484389
Soysuzca hareket ler devam ediyor bakalım bilanço gelecek bakalim kasamizdaki 100 milyon TL ne kadar döviz karı getirecek.Sen devam et bakalım mal toplamaya bizde 6.40 tan sattiklarimizi 5.40 den beri geriye koymaya başladık.Bakalim kim daha karlı çıkacak.ytd
Bu hareketsiz hisseye gelen adam malı bilen adamdır.Bilmeyen adam gelmez bilen adamda bunların al gülüm ver gülüm lerini yemez bekler.Bunu sadece bu baştaki ma.... Anlamadi.Hala 3 kuruşa 100 lot kapmak için uğraşıp duruyor.Gecen 100 lot geyik olsun diye aldım adam 5 kademe aşağı saldı.Bu kadar küçük düşünen adamlar ama iyi para kazandırıyor.Cok mal alacağınız zaman önce ufak alış mutlaka aşağı basıyor.Sonra yüklü mali 4_5 kademe aşağıdan rahat rahat alırsınız.ytd
Gecen sene 12 kasimda tavan hareketi yapmış. Umarim bilanco haberinden kaynakli bir hareketti. Bence bilanco haberi seans bittikkten sonra gelir ve yarinda bilanço hareketi yaparsa fena olmaz . Ayni zamanda haberin etkisiyle zirve asimini hacimli de yapmis olur. Balli kaymakli ekmek kadayifi olur
Dönem Karı 69.498.211
hadi gözümüz aydın...
Seneyi 100 milyon kar ile kapatacak gibi
Bu kara 15 TL fiyatı olması lazım.ytd