Çelik hocam geçenlerde bahsettiğiniz alka baya gitti 2-3 gün üst üste lakin alamayıp izledim sadece. Haftalık ya da yarın için sisteme takılan bir şey var mı acaba? Sistem hiç sektirmiyor maşallah tebrikler.
Printable View
Çelik hocam geçenlerde bahsettiğiniz alka baya gitti 2-3 gün üst üste lakin alamayıp izledim sadece. Haftalık ya da yarın için sisteme takılan bir şey var mı acaba? Sistem hiç sektirmiyor maşallah tebrikler.
Yarın için
anele
hlgyo
bakab ytd
İyi geceler, teşekkürler
Teşekkürler hocam , mtryo çok hacimsiz seyrediyor ve bir hareket yok beklemekte fayda var mı sizce ? Bu kağıt için çok kararsızım sizde nasıl duruyor acaba? Şimdiden teşekkürler , iyi geceler dilerim.
[QUOTE=nirvana7;5100832]İyi geceler değerli arkadaşlar, çelik üstad alcatel 2-3 aylık periyotta nereleri hedefleyebilir,fikriniz nedir[/QUOTE
GÜNLÜK SAT KONUMUNDA AMA 31.ÜZERİNE ATARSA AL POSİZYONUNA DÖNER HAFTALIK DİNLENMEDE AYLIK TERS CEKİÇ VAR DÜŞÜNDÜRÜCÜ İZLEMEK LAZIM BEN BU HİSSEYİ 6Ç50 CİVARLARINDA PAYLAŞMIŞTIM BANA GÖRE PİRİMLİ
İyi geceler link ve despc hakkında düşünceleriniz nedir
Çelik hocam iyi geceler.işteyim ara ara takip ediyorum.hepsini okudum.Lkmnh ve klmsn için bi çift laf edersen sevinirim.sabırla tutuyorum hocam.tşkler.iyi geceler.