Ben bu başlığın zencisi olacağım anlaşıldı...
Mart ayı kötü geçecek.. ama henüz değil. Şimdi değil..
https://i.hizliresim.com/19grqP.jpg
Çünkü şu anda hiçbir şey bizim bildiğimiz eski doğrular değil. yeni bir doğru dayatılıyor bize.
Printable View
Ben bu başlığın zencisi olacağım anlaşıldı...
Mart ayı kötü geçecek.. ama henüz değil. Şimdi değil..
https://i.hizliresim.com/19grqP.jpg
Çünkü şu anda hiçbir şey bizim bildiğimiz eski doğrular değil. yeni bir doğru dayatılıyor bize.
MART Ayı 'nın pek ümidim olmasa da bol ve bereketli bir ay olmasını diliyorum...
Sağlık ve mutluluk dolu güzel günler hepimizin olsun...
Kopya çektim telif hakkı ödemem yok param:)
Hayırlı bereketli haftalar
Değerli abilerim.
Bakınız sadece bir yorum yapıyorum....
Bir grup düşünün elinde bol para olan bir grup.. sürekli AXXXX,BXXX,CXXXX, DXXXX,EXXXX şeklinde hisseleri geziyor. Ve bu gezinti sırasında bizim piyasa dediğimiz aslında spekülatör diye tanımlanan zat-ı muhterem in kafasındaki senaryoya göre hareket ediyoruz. Hepimiz. ama hepimiz buna bir rol biçmeye çalışıyoruz.
Temelci abilerimiz diyorki bu şirket 2 masa 1 sandalye fiyatlaması bu olamaz. Bende katılıyorum fiyat bu olamaz Öyleyse birisi bana TKURU fiyatının 1000 tl olmasını nasıl açıklayabilir.
Tamam bunu yerli şebekler yaptı. Kabul. peki GMSTOP bizim yerli şebekler mi yaptı. Reddit gerçeğini neden göremiyorsunuz. Yeni akımın bu olduğu gerçeğini neden gözardı ediyorsunuz ve hala kendinizi bir kalıba yada bir şeye endekslemeye çalışıyorsunuz. Sizce bundan 6 ay sonra bu fiatlar "ulan keşke alsaydık" diyeceğimiz fiyatlar mı değil mi? Bugüne göre bakıp karar veriyorsunuz. Peki fiyatın dönmesini ya da herkes açısından fiyatın döndüğü gösteren şey geçirmiş olduğu evrim sadece sizin gözünüzde mi ...Kademesinde 1000 lot olan bir hissenin sizce o kademelerini almak çok mu zor ..
Zaten o kademelere malı yazan adam kendi malını alıyor. Bizde diyoruz ki aaa Bak "AL VERDİ" .. Size o AL KOMUTUNU veren hakim güç malı ya da parayı eline tutuyorsa size "SAT SİNYALİNİ" vermeyi bilmiyor olamaz değil mi?
Grafik bu işin pazarlanma aşamasındaki etkilerinin bir sonucu olarak size "AL" tavsiyesi olarak verdiren kişinin düşüncesidir. Önemli olan o "AL" ve "SAT" sinyallerini gönderen kimse ne yapıyor..."ALIYOR MU ?" yoksa "SATIYOR MU ? "
SİZ BU ARADA NE YAPIYORSUNUZ ?