Bu arada tabii çok konu dışı oldu. Genelde dikkat ederim ama sırf bu topiğe yazdığım için yazmıştım.
Herkesten özür dilerim.
Printable View
Bu arada tabii çok konu dışı oldu. Genelde dikkat ederim ama sırf bu topiğe yazdığım için yazmıştım.
Herkesten özür dilerim.
Kripto paraların hikayesi bu değil miydi? Takip edilemiyor, izlenemiyor, falan filan. Kripta paranın dijital paradan farkı kalmıyor bu durumda. Ben benzer hareketleri gelişmiş ülke merkez bankalarından da bekliyorum, bir şekilde bu piyasa regüle edilecek, ilk çıktığı, saf haliyle devletlerin işine çomak sokan bir yapısı vardı, o yüzden bir şekilde her iki taraf da ortada bir yerde buluşacak gibi düşünüyorum, o zaman da kriptto paralar gerçek değerini bulacak. Çoğu yatırımcının da ağlaşacağını, sermayesini kaybedeceğini düşünüyorum.
Ben de konu dışı yazmış bulundum, ama bugünlerde çok da hareketli değiliz sanki. Bahar yorgunluğu var piyasalarda. İdare edin.
hocam 19 binde alan bitcoin ve 0.12 de alan doge coinu bozalimmi yoksa bekleyelim?! 3 ay once dedim kripto fonu acin acmadilar. bana ne?!:)
dedigim gibi eski arkadaslar altini biliyorlar sadece ama malesef gercek baska sey. siz coinlarin gelistirmesin ve korona olayi ve trumpin isten cikarmasinin bir anda olmasini tesadufmu biliyorsunuz?!
vestel gidip coin alacak ben uzaktan bakacagimmi?!
Kavgayı boş verin.
Hangi fonları alalım?
TCD felandan hayır yok.
Yabancı emtia fonları nasıl olur?
Yabancı nakit akışı lazım borsa için.
Sanayi banka hisse değişimi yapıp hafiften çıktılar yine.
Borsayı boş verin.