16 araliktan sonra gider. Mecliste butce gorusmeleri bitsin yollarlar. Muhtemelen 4 yeni bakanlik olusacak. Kultur ve Turizm bakanligi ve hazine ve maliye bakanliklari ayrilacak.
Printable View
tipik dönüş fiyatlaması dönüşler böyle başlar işte...
önce shortta olanların iflahını kesersin...
tüm hepsini stoplatıp parayı cebe koyarsın sonra 105 lirayı görüp bu daha gidecek diyenlere malları vermeye başlarsın...
geçen ay 60 lı fiyatına pahalı diyen...şimdi 85 li fiyata ucuz der...
çünkü 105 görmüştür...85 ucuzdur pskolçojiye oynar...
geçen bankaların çıkışında 7,66 akbank sattım nasıl sattıım adam shortta panikledi tavana kadar hepsini çizdi...
goldman shortları stoplandı...dönüş başladı...
TPRAŞ vadeli.. çarşamba 176 gördü..
cuma 147.15 işlem yapıldı.. 29 TL fark... ! büyük kazanç/veya kayıp?
Gundwane dediğin senaryoya oynuyor olabilirler, ihtimal dahilinde. MGK da bile ekonomi politikasına vurgu var. Bu senaryo devrede ise oluşacak enflasyon ve onun getireceği büyük sıkıntılar sonucunda seçilmeleri imkansız. mgk konusu benimde kafamı karıştırdı. eğer senin senaryoya evrilirse konu muhtemelen mgk vurgusu sonrası ohal ve seçimlerin ertelenmesi konusu olur. Umarım olaylar oralara evrilmez.
Bence şubat (22) ayındaki Astrolojik veriler oldukça önemli..
İnanmıyorum ama inananları Fatih ALTAYL'da dinledim, %1 ihtimal?
Beklenmedik,bilinmeyen ve ani gelişmelerle TR kendini başka bir atmosferde bulacak..:)
Boga trendi hala devam ediyor kanisindayim. Ama Hisse basli donusler olabilir. Endex dolar bazli hala diplerde surunuyor.
Son gunlerde iktidar yanlisi hesaplarindan takip ettigim kadari ile dolar 14-10 civarlari arasinda stabilize olacak...Hukumet yurt disindan gelecek sicak para girislerine soguk bakiyor...Hatta engel bile olacaklar.(Borsa icin olumsuz).. Yabanci sirketlerden direk yatirimlar icin yogun talepleri var....Cekya ve Polonya ya verilen siparisler bile Turkiye ye yonlendiriliyor.....Avrupa orta duzeyli teknoloji yatirimlari icin Turkiyeyi sececek...Bizde yuksek duzeyli teknoloji yatirimlarina yonelecegiz diyoooorlar...