Ağaç dik abi, seneye limon suyun altında 50 tale üstünde 60 tale :)
Printable View
Pegasus gibi firma ALINIR portföye , bilançosu güçlenerek büyümüş tarihsel verileride çok olumlu ,YTD.
CAUTİONARY haklı havacılık almayan pişman 1 seneye daha derin pişmanlık kimse yaşamasın. YTD.
Açılış beni korkuttu açıkçası yurt dışındaki tüm olumlu hava, tüp'ün süper bilançosuna rağmen almıyorlar. yine aynı senaryoyu yaşayabiliriz gün sonunda.
pıst 100 de 2880 üzerine atamıyor zayıf,
yukarı hareketler satış olarak kullanılıyor bazı tahtalarda.
sasa soruluyor özl den 44 lerde grafladık topiğine 54.50 hedef vermiştim oralar görüldü satış geldi , 51.40 altı günlük kapanışlarda düzeltme başlar benim grafta.
Bu arada %3 artı değil de %3 eksi de olsa bir değişmezdi, piyasa tepkisine göre şirket analizim doğru yanlış olacak hali yok. Havacılıkta 5 yıldır analiz yapıyorum, ak yatırımın analistini beğeniyorum, piyasada doğru dürüst havacılık analisti de yok zaten.
Bu arada Tüpraş ve Pegasus hakkında 10 ay önce yaptığım analizler(sektör analizi) ortada, dileyen Twitter dan gider bakar, 6 ay önce Tüpraş 400 derken, kurumlar 200 TL hedef veriyordu. Şimdi herkes 400 yapmış Tüpraş hedeflerini.
Belkide 400 bile az, aynı kuş gibi boyuna uçarsa beşyüz
Pegi bilançosu thy den iyi, net kara bakıp konuşmamak lazım diyorum bu yüzden. Ha thy bilançosu da çok iyi, havacılık zaten bir yıldır favorim.
Performans olarak geçecek dedim, şu an thy önde, ama yıl sonuna çok var. Yanıladabilirim tabi. Ben hisse performansı konusunda iddialı değilim, temel olarak peginin finansalları daha iyi yönde gelişiyor diyorum.