Elbette o şekilde veriyor fakat sonuç olarak şöyle düşün hocam, aynı yatırımı yapsam cebimden çıkaracagım nakit cebimden hiç çıkmayacak. yani devlet cebime nakiti koyuyor ile birebir düşünebilirsin. hiçbir fark yok.
Printable View
kekocan biz senın yanında çaycı oluruz ancak:kahkah:,,
karadam,rex ,çakıraga ,bunlarda benım tükanda çalışırlar artık onlarıda benım oraya transfer edecem..karadamla çakır gecen bırıbırıne gırmiş bahşiş konusunda,,:kahkah::kahkah:neredeyse tükanı yağmalayacaklarmış zor ayırmışlar ,,karadam çakırın elını ısırmış:kahkah:
tebdılı mekanda ferahlık vardır derler belkı ıyı gelır onlarada ,,nede olsa mahallemızın çocukları,,
dostum bolunene kadar kısmetse alfasları vermeyı düşünmüyorum ,,bolunmede dort hanelerde olur tahmınım ..hayırlısı artık..nasıp...
bizim dükkanın çalışanlarını da kapmışsın...ben de bu kazanamayanlar külübünden olanlar neden dükkana gelmiyor diye merak ediyordum...:kahkah: onları iyi çalıştır dostum...çok kaytarıyorlar....bizim dükkanda bu aralar müşteri pek yok..bakalım ne zaman eskisi gibi kalabalıklaşacak ?? sabır ile bekliyoruz ama bir çok kişinin de sabrı tükeniyor...kendim için sabır sabır sabır diyorum...şu 300 ü geçersek bayağı rahatlayacağız da bir türlü olmuyor...
Fırsat verdiğinde Alfas a geçen arkadaşları tebrik ediyorum. Öngördüğümüz halde yapamadık, nasip.
anca bu kadar ayrışabiliyoruz gruplardan..
smrtg kontr sasa hatta kmpur bile bu gruplardan hepsi beraber eksi beraber artı.. temel olarak bir yükselişe geçemedik şuan..
şuan bile bu kadar olumlu habere anca bu kadar ayrıştık bardagın dolu tarafından bakarsak bu da iyidir. ama genel çerçeveye bakar isek biraz sıkıntı burada kar şu kadar gelecek şu kadar olacak diye kendimizi yoruyoruz :)
teknik olarak belirlediğimiz hedeflere ocak 2. haftasına kadar anca varırız. an basiti çanak direnci döndü şimdi kulp mu takacak yoksa bugün 300 üzeri kapanış mı yapacak..
büyük siparişlerde pek iş görmüyor..
info son bir kaç günde belki de 400 bin lot hisse sattı..zirve seviyelerden satılan bu lotlar hisseye ağırlık yapıyor....halbuki bıraksalar bir tavan yapsa o lotları rahatlıkla tavandan satabilirlerdi...gidişatın hızını kestikten sonra yatırımcı biraz güven kaybına uğruyor...gesanın psikolojisinin iyileşmesi için bir tavan şart...
kesinlikle keko bu haberleri mal vermekle geçiştirdiler hepsi planlı programlı :) az lotlar değil zamanında yatırım finans hisseyi 20 liralardan 60 liralara getirdi 2milyon lot toplayarak..
resmen %50 mizi yediler tamam şirketi övelim hiç sıkıntı malım var hala hiç satmadan ekleyerek geldim bu zamana, patronlar çok akıllı hatta bende dedim adamlar 3 5 lot satmasın mı hiç diye ama dün satılan lot iyice ayar etti beni..
kasım başından beri info 3.856.465 bin lot sattılar... kurumsal yatırımcı dedi yabancı yatırımcı dedi özel emirle verdiği malları ertesi gün piyasaya saldı..
neyse bekliyoruz sabırla vardır bir planları tahtayı asansör yapmasınlar yeter şimdilik..
Gesan'in röntgenini sağlam çekmiş epey uzun ama doyurucu bir tweet serisi paylasiyorum arkadaşlar.
https://twitter.com/YatirimciSizsin?...Zd2UqblRA&s=09
İnanin bu twitter çöplüğünde bir inci tanesi bulmuşum gibi geldi.