Filozof üstad hatırlarmısın bilmem,
"Bana bir masal anlat babo" diye şarkı çığırırlardı eskiden.:notr::notr:
Printable View
Filozof üstad hatırlarmısın bilmem,
"Bana bir masal anlat babo" diye şarkı çığırırlardı eskiden.:notr::notr:
Hüsseyiiinnnnnnn
Demek ki bu haberi önceden bilen biri bugün sağ taraftakilerden biri!Şimdi soruyorum SPK bu bilgiyi bilen mi sattı yoksa tesadüf mü?Buyrun!Yoksa hangi yürek yemiş genel kuruldan 1 gün önce 13500e kadar satsın ki?Yarın genel kurulu olan bir şirket bu haberi genel kurula saatler kala niçin atar o da ayrı bir konu???
KAP çok önemsiz, ama al satçılar için fırsat...
Sn Filozofun dediği çok doğru SPK bu bilgileri bileni bulmalı.
Yeni fabrika yatırımımızla ilgili olarak gelinen son noktada, yapı kullanım izni belgesi başvurusu, yapı kullanım izni belgesinin alınması ve ürün satışı öncesi yasal izinlerin tamamlanmasına ilişkin süreçlerin planlanması devam etmektedir.
Haziran 2024 tarihinde başvurulması planlanan yapı kullanım izin belgesine, Ağustos 2024 tarihinde başvurulması planlanmakta ve Kasım 2024 tarihine kadar yapı kullanım izin belgesinin alınması planlanmaktadır. Aralık 2024 tarihine kadar ürün satışı öncesi gerekli yasal izin süreçlerini tamamlamayı hedefliyoruz.
Gelişmelerden haberdar olmanız adına kamuoyunu düzenli olarak bilgilendirmeye devam edeceğiz.
Yan geldi ,çamura battı KAP ımızı attık :kahkah:
Bu hafta 13.000 lerden alacaklar acele etmeyin ....Haftaya 12.000 lerde EGEEN pazarlayacağız....
12.000 lerden almak varken neden 13.000 lerden alasınız ?:kahkah:
Yarın soru gelecek yerlere çalışıyorlar!
Nasreddin Hocanın fıkrası gibi bir kap sündür babam sündür önceki kaplarda güya şimdi seri üretim başlamıştı:)
-Evin önüne çalı ektim!
-Niye?
-Koyun sürüsü geçerken yünleri çalıya takılacak.
-Sonra?
-Bizim hatun bu yünleri toplayacak, yıkayacak, tarayacak, eğirecek, dokuyacak, ben de götürüp satacağım.
- Eee?
- Ne esi be adam, sordun ya, senin paranı o zaman öyle ödeyeceğim.
Buna kim gülmez; adam da kasıklarını tuta tuta gülünce Hoca:
-Gidi hâlden bilmez, demiş, peşin parayı gördün ya gül bakalım!