:bravo::bravo:
Reha nın dediği gibi si...mezlerse hatırım kalır a.q....%25 zam neyine yetmiyor ...
Karı koca emekli krallar gibi geçinecekler :oleyo:
Printable View
artık bankamatiklerde 10-20 tela yatıramıosunda çekemiosunda neden slotlara 200 luk depecekler
yaw artık en akçomarı bile yeni banknot para basılması gerektiğinin farkında değil mi?
olay algı işini geçeli çok oldu herkes işinin görülmesini istiyor bankamatiklerde para kalmıyordu bulunan çözüme gel.
hem de kuru kuru
tükürükte olmasın
https://x.com/DolarHammali/status/18...057448662?s=08
bahçeli dayım olmaz öyle şey dio ama hayırlısı bakalım reyiz ne dicek
İbinatör > 33,00
Faşist metepostayıda bu topike çağırda bize biraz malzeme çıksın,adam kürt düşmanı zaten,kendisi hangi soydan bilmiyorum,ben sapına kadar çepniyim,bizim ile 1298 yılından beri düşman ayağı basmamıştır kurtuluş savaşında ilk önde savaşmış bir iliz,zaten topiği kapandığında oda kapandı bir müddet,şimdi altın topiğinde takılıyor 8 ay diyende,sanırım takıldığın diğer topiklerde umduğunu bulamadınki buraya takılmaya başladın,ha bide oğlan vardı ona ne oldu takamı kaptırdınız ?telekulakçı meralda saf değiştirme peşinde,bakalım sizin ümit ne zaman çark edecek bekliyoruz,bizdeki özgürde borçlar dağ gibi ödemesi çok zor olduğundan ortam bulmaya çalışıyor,kolay değil 500 senelik borç taktı tak,atamızın osmanlının 100 senelik borcunu ödediği yerde bunun altından çıkmak çok zor,ama umutlar hiç bitmez,çünkü biz TÜRK mlletiyiz,doğru adamı bulduğunda hızlan bu kabustan kurtuluruz tabiki sağ,faşist,dinci partilerlen değil,hiçbir zamanda umudumu kaybetmedim,gelecek bizden yana.