-
2015 yılında dolar bazında iki kez zirve yapmış fiyat 12 $ üzerinde şirketin kârini büyümesini herseyini bur yana birakirsak 12 doların bugünkü karşılığı 47 lira. Elbet değerine gelecektir ama bu kadar da sahipsiz başıboş bir hisse benim şirketime ait olsa utanırdım biraz.. umarım en kisa surede ederini bulur cok zaman kaybettirdi bize
EVA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
bunlara havaalanlarinda yer hizmetini birak karayolunda dinlenme tesisi verilmez
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
adamlar iyi kar eyto sabah 37520 simdi 35720 helal vala para onlarda istegini yapiyor ky buralardan dalmasa bari
-
Bir zamanlar yalcin2004 abimiz vardı bu hissede adam teknik ne derse o olurdu.Burdamsin abey
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
valla helal olsun 80.milyon kar açıklamış şirketi çiklet paralarıyla bist'te yönetiyorlar 100 -200 tl ile %-1 aşağı %1 yukarı,,ÇELEBİ DENEN ZAVALLI ŞİRKET,,,sanki başlarında İŞ BİLEN KİMSE YOK GİBİ ŞİRKETİN..yoksa bu ortamda hele HAVACILIK SEKTÖRÜ REKORA GİDERKEN BUNUN SÜRÜNMESİNİN BAŞKA NE SEBEBİ OLABİLİR Kİ acep KAYYUM MU ATASALAR belki daha iyi olur..
-
adam 35300e 1420lot koydu herhalde 34 lere dusecek
-
bu uğursuz çelebi yerine THYAO alsaydım 5 TL civari idi şimdi 13,62 parayı neredeyse 3'e katlamıştım,, sen ne adi bir şirketmişsin be ÇELEBİ herkesi süründürdün ne başın belli ne ....kim der bu uğursuz Çelebi 78 milyon kar açıklamış hemde 12 aylık değil 9 aylıkta tüh senin kalıbına :(
-
aynen.. eskiden karanlik seansta bisiler olurdu ondanda vazgecti.. bu rada deuche ve citi takaslari 42 leri gecti.. ihalede gecikti hindistanda ne ulkeimis, 4 aya gidoyor