su beleş sintercim nasıl olsa abdestimizi alırız :kahkah:
Printable View
ooolum benim daha bu saatte uykum geldi yau :notr::kahkah:
İçkimi cigar eşliğinde bitirdiğimde gidip uyuyacağım ..yarın yoğun bir günüm olabilir :one:
Tüm dostlarıma huzurlu bir gece diliyorum.:)
www.youtube.com/watch?v=y-hEszbpMIE
Abi şimdi 8000 yeni yatırımcı gelmiş bistte hepsinin eller havada emmisi 3 kuruş kazanmış bu 5 kuruş kazanacak...bunlar ilk gel gitte yani bir ay içinde karaya vurcak binlerce deniz yıldızı...kim kurtarcak bunları abi seyretmekle olsa o kolay benim en sevdiğim şey ...sen yanmassan ben yanmazsam nasıl kurtarcaz abi...bence inadına yaz o yetenek ve bilgi sende de var abi 75 iyi oran...o zalaklara meydanı bırakma ...sanada bol kazanç ,bol şanş...
hangi siyasi görüşe sahip olursanız olun hepimiz biliyoruz
1-) fettullah kaynakli parti ve kurduğu hükümet bu cemaat ile sıkı fıkıydı
2-) iş büyüdükçe karı paylaşma konusunda kavga çıktı(şener şen kemal sunal davaro'yu hatırlayın:kahkah:)
3-) aynı anlaşmazlık cumhuriyeti önce kim yıkacak konusunda da yaşandı
4-) cemaat silahını daha hızlı çekti ve ortağının ipliğini pazara çıkardı
5-) halkın şaşırtıcı şuursuzluğunu arkasına alan yönetim savcı ve hakimleri değiştirip,belgeleri,delilleri hasır altı edip,büyük bir pişkinlikle bu b..k çukurunun üzerini toprakla kapattı
6-) işi abartıp örtbas edeceğim diyip bariz suçlu ve tehlikeli kişileri de salıverdiler(reza,halk genel müdürü vs..)
7-) abd'ye kızıp köpürmek yerine bu kozu onlara verdiği için artık zaman susup dövünme zamanıdır.
8-) nokta...
Gunaydin dostlar...3.9789 dolarları 3.9919 dan sattım...borsa ile yön tayini yapılamayacağı için gevserse tekrar dolar almayı dusunuyorum bol kazanç dilerim...
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
12:05 hızlı harekete yakınız