Herkes yediginden ikram edermiş sen yemeye devam et ben borekciyim
Printable View
Herkes yediginden ikram edermiş sen yemeye devam et ben borekciyim
Kardes bizim karnimiz tok ac oldugunu soyleyen sensin ayrica yedigimizi ictigimizi buraya yazmioruz milletin canini sikmioruz
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen ne arsız bi adamsın. Daha dün yazdın börek yedim vs bugün yine aynı laflar. Neye varmaya çalışıyorsun ne yersen ye.
Biraz saygılı ol foruma.
Lafa bakarım laf mı diye söyleyene bakarım adammı diye.
Adam ol azcık...
Varsa senedimiz le ilgili analizin haberin onu yaz..
Yoksa git böreğini yada hasgeryanı ye...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...04073e00a5.jpg
E2303 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kapalı ya giriş 2.80 kapalı dan çıkış 2.79 oldu son dakikalar çok agresif geçti bugünün pastasını merak ediyorum yine gedik mi sattı?
Birileri kağıtla oynuyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haftalı bakalım nasıl olacak
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haftalıkta 2 kuruş artıyla kapattık :)
Iste boyle bakabilmek onemli boylr gunlerde guzel tespit
Ellerine saglik sn. Cefaks her topikte usunmeden bizleri bilgilendiriyorsun
Teşekkürler sayın Cefaks, ellerinize sağlık...
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar herkese iyi haftasonlari hisseyle ilgili dun bi arkasimla ozelden konustuk suan kariyer ilanlarinda 50ye yakin ust duzey personel ilani oldugunu soyledi bende baktim ve gercekten sasirdim ve sirketten gelen buyume haberleri ile acilan pozisyinlar ortusmekte sonuca gelecek olursak gercekten dogtas kisa ve orta vade de cok iyi yerlere gelecek diyebiliriz sadece hisseye ve sirkete guvenin
Sn. aliatabey size ve arkadaşınıza sonsuz teşekkürler.
Çok güzel bir paylaşım.
Sevgiler.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne demek sn. Kuzey s sizin paylasimlarinizin yaninda bu forumun amaci insanlari bilgilendirmek bos laf kalabaligi yapma yeri degil bu hususta degerli paylamsimlariniz icin sizr ve diger tum arkadaslara tsk. Ederim
Annen parktan gelidiginde sirtina havlu koysun hastalanma bu arada her gordugun ruyayi buraya yazma ruyalar tersine cikar derler
hisse duzeltmesini çok derin yaptı açıkçası bu kadar aşağılara inmesini beklemiyordum ama yönünü de az çok belli etti 2.50 altına gitse idi işin rengi degisecekti kağıt ta günlük al sat yapan çok ama şu 3 iş gününde iyi bilanço her an gelebilir ve al sat cilar carpilabilir eğer iyi bilanço gelirse tavan gelebilir. sipahi ye gelince bu çocuk 16 yaşında falan değil olamaz belkide kağıdın Spek i bizle kafa yapıyor yazdıklarım tavsiye değildir
SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.bursali tespitleriniz cok guzel elinize saglik 2 ay once boyle bi tip kront topiginde yazmisti 20 yasindaymis annesinin emekli ikramiyesini 100bin lirayi trade etmis 1 ayda 400bin yapmis falan abuk subuk yazmisti sonra hisse 8liralardan 13 14lere gitti demem o ki bu tipler her topikte var malesef kesinlikle bunlara itibar edilmemeli hisse gidecegi zaman bir anda bitiverirler forumda...
Hisse bir kurumda % 91 toplu vaziyette Tahtayı rahatsız eden üç beş Oyuncunun elinden bilanço açıklandıktan sonra hisse piyasa tarafından alınıp uzun vadeliye dönüşürse tahta rahatlar alış satış kademesindeki lotlar azalır ve hisse rahat emin adımlarla yukarı yönlü hareketine biraz duraksama biraz düzeltme hareketleriyle devam eder.
YTD.
Durumla ilgili bilgisi olan varmı
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hangi durum?
Dgklb nin genel durumu
Valla 2 3 sayfa geriye gidip okursaniz bi fikir verebilir ama yinede yazayim suan bilanco bekleniyor ve inaniyoruzki iyi bir bilanco gelecek ve sirketin buyume hadefleri gercekten cok gercekci ve gerceklesebilir hedefler onun icin kisa ve orta vade de cok guzel fiyatlari gorecegimizi temenni ediyorum
Ali Atabey teşekkür ederim
Bu hafta belli olmaz herkes Doğtaş Kelebek Mobilya konuşmaya başlayabilir (Olumlu) :)
YTD.
Aynen katiliorum
Yani bugun yarin dananin kuyrugu kopacak
[QUOTE=Uyargil;367586]Bu hafta belli olmaz herkes Doğtaş Kelebek Mobilya konuşmaya başlayabilir (Olumlu)
Demin bi yanlislik oldu farkli bi hissenin bilancosuyla katistirmisim ama dogtasta her an gelebilir
Hisse ne zaman ucuz Kıytırık speklerden kurtulursa yukarı trendini rahat sürdürür.
Bugün 8 mayıs bilanço açıklanma son tarihi 10 mayıs şirket açıklamaları sonrası iyi bilanço beklentisi oluşmuş durumda hisseye bakıyoruz düşük hacim ile ekside geziyor çıkacak inecek diye yorum yapmıyorum yalnız artık borsa stres yeri olmuş büyüklerin kazandığı küçüklerinde kaybettiği yer genelde bakalım doğtaş ne yapacak ky olarak bu bir güven testidir .Ytd.
Gün sonu kapanış 2.79/80
fetö operasyonu yapildi diye sirketin durmadan zarar ettigine dair haberler cikarmis bi ekonomi haber sitesi,,resmen hedef almis hisseyi, niye boyle seyler yapiyolarki acaba
Kap haberi var arkadaşlar . bilanço gelmiş anlayan varsa yorumlasin lütfen.
1 milyon civari zarar aciklamis. nasil etkiler acaba önceki zarar 4-5m civariymis galiba 3 aylik
Bugün Borsa Gündem haber sitesinde*yayınlanan haberde şirketimiz hedef gösterilerek çeşitli ithamlarda*bulunulmuştur.*Halka açık olan ve*borsada işlem gören şirketimize yönelik kamuoyunu ve yatırımcıyı tedirgin*etmeye yönelik haber ve yorumlar yer almıştır.*Haber sitesi tarafından "Doğtaş Kelebek'te*Feto Operasyonu" şeklinde başlık atılarak Cumhuriyet tarihinin en eski ve köklü*şirketlerinden biri olan şirketimize hain darbe girişimini gerçekleştirenler ile*birlikte haber yaparak karalamada bulunulmuştur.*Yine*aynı haber sitesi tarafından şirketimizin kamuoyuna ilan edilen Finansal*Raporlarımıza ilişkin çeşitli yorumlarla kamuoyu tedirgin edilmeye*çalışılmıştır. **
Bu*şekilde*ciddi sonuçlar doğurabilecek *yatırımcılarımıza *ve markalarımıza*zarar verme amacı güden haberlerin acilen düzeltmesi*talep edilmiştir.*
Söz konusu*haberlerin şirketlerimizle ilişkilendirilmesi kabul*edilemez. Her türlü hukuki ve cezai talep ve dava*hakkımızı saklı tutarak*kamuoyunun bilgilerine
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
DGKLB Konsolide 2017/3 Aylık DÖNEM KARI ZARARI: -1.183.747