Islem hacmi 64m lot 4m kabaca.
Tamamen kendim tarafindan uretilmis fikir yada beyanlardir. Deli sacmasidir. Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.
Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk
Printable View
O fenomen şimdi ortalıkta gözükmüyor. Ya çaktı malı bize ya da kendi de baya çakıldı.
Ben buradan mal falan satmam. 15.50 maliyetim var, bugün nerdeyse tavan yapacaktı, satmadım.
Akılsız başımın cezasını çekerim şimdi.
15.50 ye gelmeden de satmam malımı.
Çürüsün kenarda, yedirmem abi paramı.
Bu borsa daha 140 binlere gelecek.
FLAP, BEYAZ vb hisselerin kimlerin elinde ne olduğunu biliyoruz.
DGATE de bence böyle bir hisse.
O yüzden şoku yedik şimdilik ama atlatırız.
Saygılar.
muhtemel akşama bi takım haberler gelecek bugün gördüğü en dibi yarın gene görecek ama yukarı yapar ama yapmaz bilemem o yüzden değnek boka düştü haberiniz olsun
yarin pozitif bir gün olur..
Maliyet 3000 lot17.600,
2000 lot 13.100 den sattım, zararım çok büyük. Ne yapmamı önerirsiniz? Lütfen anlayan biri cevap yazsın[emoji17]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benzer durumu GEREL de yaşadım, orada da işlem yasağı gelmişti sanırım.
Kağıt sonra belini doğrultamadı. 6 lardan 4 lere düştü.
Yarın ne olur, akşam haber düşer mi bilmiyorum,
Ama bu hareketlere seyirci kalanlara ve bunu yapanlara en ağır sıfatlar dahi hafif kalır bunu biliyorum.
Açığa satış yasağı geldi
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kap : 25:01:2018 18:38
acıklama sermaye pıyasası kurulu kararı uyarınca devreye alınan volatılıte bazlı tedbır sıstemı (vbts) kapsamında, dgate.e payları 26/01/2018 tarıhınden (seans basından) ıtıbaren 09/02/2018 tarıhıne (seans sonuna) kadar acıga satısa ve kredılı ıslemlere konu edılemeyecektır. Not: Vbts kapsamında getırılen tedbırler; a, b, c, d grup degısımı, pazar degısımı ve dıger nedenlerle uygulanacak olan acıga satıs ve kredılı ıslem yasaklarından ve brut takas uygulamasından ayrı olarak degerlendırılmelıdır.
Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, DGATE.E payları 26/01/2018 tarihinden (seans başından) itibaren 09/02/2018 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler; A, B, C, D grup değişimi, pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir.
Vbts iyi oldu. 2 gün içinde açık kapatacaklar. Açığa alış satış yok
Bence de iyi oldu. Böylece kağıt kendini toparlayacaktır.
Açiga satis yok. Subatin 9una a kadar bi duzeltme yapip devam eder insallah ki nefes almasi gerekiyordu. beklentim o. Hedefim 24de cikarim ins😊
Yukarida yazilanlar Yatirim tavsiyesi degildir...
Açığa satış varsa iyi yoksa cükü tutmak var
E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslında bu durum farz oldu bu tür ******ça hareketten sonra işlem yasağı gelmeyen kağıt yok bunu beklemeyende yok galiba yarın 13 altı sarıp yukarı yapabilir yukarı açıp aşağı basabilir daha öncede yazmıştım değnek boka düştü tutmak zor elinde olan için bi sıkıntı yok
Yarinki hareketleri nasıl olcak bakalım.
Üstat nesi iyi açıklayabilir misin? Açığa satışın manipülasyon ile çok inci bir çizgisi var ama bu kağıtta manipülasyonun babası var bana göre. Bunu engellemek adına açığa satışın yasaklanması iyi oldu diye düşünüyorum. Bildiğin kadarı ile yorum yaparsan sevinirim.
O günden bahsediyorum evet, çok hareketliydi, sonra bürüte girdi hisse.
O topikte devre kestiğinde bir arkadaş devamlı eşleşmeleri bildiriyordu.
Bu hissede ne burada ne de twitter da böyle haberler görmedim. Belki bunlar paylaşılsaydı zarar kes yapılabilirdi.
Ben bürüte gireceğine "inanmak istemiyorum". Ciddi bir zararım var, zararı kapamadan da satamam. OV, UV artık neyse katlanacağız. Elimiz bulaştı bir kere.
Acıkcıların yarın son gunu degil mı kapatmak için kimse satmazsa kayıt yukselir
Manipulasyon da hisse yükselmez sprkülasyon da yükselir. Bolsun artık uzaya mı çıksın dgate
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm dostlara iyi akşamlar hayırlı cumalar bir hissede daha operasyon bitmiştir ben bu hissede de sayın patron Erol bey e teşekkürlerimi sunuyorum bizlere iyi fiattan hisse mızı satmaya fırsat verdiği için teşekkürler bugün tahta yapmış olduğu çok sert hareketlerden tedbir geleceğini belli etti ben arkadaş çevreme kesinlikle bu akşam açığa alış ve kredi yasağının geleceğini söyledim ve ellerindeki malları satmalarini ısrarla rica ettim ve sattik
Bugün hissedeki manipülasyonu görmeyen varsa diye, gördüğüm kadarıyla şu oldu:
Tavana giderken, devre kesici girene dek, kademeleri üçer beşer atlaya atlaya alımlar yapıldı. Satış kademeleri o seviyelerde boş idi, sembolik lotlarla doldurup, al sat yaptılar, yukselttiler. Sanıyorum bistech algoritmaları bu yapay al-sat işlemlerini yakaladı. Hemen devre kesici girdi devreye.
Sonrasını biliyorsunuz, panik.
Açığa satışı ben görmedim, ama görmedim demek olmadı demek değildir. Nitekim 24 saat matriks başında değilim.
Farklı izlenimleri ve yakaladıkları olan arkadaşlar da yazarsa, sevinirim. Foruma da katkıda bulunmuş olurlar.
Bugün 16 tl ortalama ile -15 kapattı. Yarın vbts nedeniyle panik satışları ile bir miktar eksi açsa bile toparlayip artiya gecer diye düşünüyorum. Sonuçta hissenin çoğunu elinde tutan yabancı satışı yok. Stres yapmamak lazım arkadaşlar ytd
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ilk devre kesiciden 16.91 ile çıktı yanlış hatırlamıyorsam.oradan ne satılırdı varya:)
Satan az olursa yarın bugün açık yapanlar tahtadan mal almak zorunda ama ya virman yoluyla kapatırlarsa yarın kırmızı açıp aşağı giderse(bunlar ky satışları olur açıklar kapatılır kapatılamayan mallar tahtadan alınır yeşil olur ) Ama yeşil açarsa bilin ki virman ile mallar yerine konmuştur geriye kalan tahtadan alınır açık kapatıldı mı bir aşağı bir yukarı brüt takas olur gerel'e açığa satış ve kredili yasağı geldiğinde tahta -%13 'ten 'ten +%15 e kadar çıktı yarın açılışta kendini belli eder
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
8 milyon toplam açık miktarı olabilir bir kısmı kapanmıştır
Bugun olan hareketin şirket ile bir alakasi olmadigi duyumunu aldim. Patron basmadi. Sknti yok. Yarini bekleyip gorecegiz.
Yatirim tavsiyesi degil kendi gorusumdur.
Açıkların bir kısmını artıdan eksiye geçerken panik satışları ile kapattılar
yatırım finansman yabancıya çalışır alır satar
Cuma ve Pazartesi + kapatır tahminim
fenomen korumalı yapmış tweetleri
%50 fibonacci seviyesi 11.42 bakın bugün en düşük %38.2 fibonacci seviyesi illaki oraya(%50'ye) gelecek diye bir şey yok kötüyü düşünmek gerek ki en azından dipten alıp maliyet düşürüp zararsız ayrılmak mantıklı olur kimseyi etkilemek amacım değil sadece çakallara paranızı kaptırmayın diye faydalı olmaya çalışıyorum kimseden beklentim yok Allah korusun https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0da5048554.jpg
Teşekkürler grafik için, son derece faydalı olmuş sayın mavideniz.
fenomen ben dahil herkese engeli basmış.
Adamın üç kağıtçı olduğunu sezmiştik ama bugün görmüş olduk.
Neyse, sorun yok.
Karımızı alıp hisseyi takibe devam edeceğimizi umuyorum.
Bu vesile ile en azından bir kaç iyi ve iyi olmayan kişileri de tanımış olduk.
Sağlık afiyet yerinde olsun, gerisi bir hal yoluna girer.
Bu arada duyum aldım, patron basmamış dedi sayın teknq.
Başka duyumlarınız olduğunda paylaşırsanız memnun oluruz.
Teşekkürler.
ben fenomeni takip etmem aslında kimseyi takip etmedim kimsenin ahı kalmaz çıkar illaki
Aynen dostum fenomen benide engellemiş, 2000 lot sattım ama hala 1000 lotu satmadım zararım 11300 ₺ küsür ne yapalım yarın alalım mı satalım mı?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
rica ederim 1 dk lık periyotta 18.00 seviyesinde sat vermiş ben bugün piyasaya bakmadım son 10 dk bakayım dedim dgate eksilerde canınız sağolsun boşverin sağlık daha önemli dgate sağlam şirket sahibi en azından sağlam
Tusiad da gozumden düştü :-) bir kağıt %40düşermi bir gunde ya az daha bende niyetlendim alıyordum bu adam tusiad başkanı falan düşündüm meğer ketepere peşindeymişler bugün