Yatırım fonları şirket avında
http://www.yenisafak.com/ekonomi/yat...avinda-2756921
ANSIZIN HERŞEY OLABİLİR.
Printable View
Yatırım fonları şirket avında
http://www.yenisafak.com/ekonomi/yat...avinda-2756921
ANSIZIN HERŞEY OLABİLİR.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/280385
İlgili İşlem KST Geçerlilik Tarihi Güncellemesi
SPK Başvuru Sonucu Onay
SPK Onay Tarihi 10.05.2013
Mevcut Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 10.000.000,00
Kayıtlı Sermaye Tavanı İçin Son Geçerlilik Tarihi 31.12.2017
keskin virajlarda zırt noktasında,,,
kendini sıktı sıktı, yeni tavanı ne yapabilir ???
Geçmiş Yıllar Karları veya Zararları 25.691.117
Ödenmiş Sermaye 5.400.000
bu değerlerin ne kadar hükmü kaldı söylebilmesi ifade edebilmesi lazım,,, boş mu dolu mu ???
zırt noktasına gelmiş....
30.10.2017'de 3. çeyrek verilerini yayımlayacaklar. Karları zarar çeviren bir kalem mevcut o kalem bu çeyrekte de çalışacak mı bakalım.
Bilançoda ümit yok,,,
kış sezonunu toptanını vermişse pazarlamaya ne ala,,,
oyun oyun oyun,,,,
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/636694
Kayitli sermaye tavanini 27 milyona cikarymak icin basvurmuslar. Ardindan %500luk bir artirim cok hos olur.
erken karar almaları manidar,,,,
spk ya yarın başvuruyor. sonucu uzun sürmeyen süreç, hemen ardın T.C.Gümrük ve Ticaret Bakanlığından izin alınması,,,
bence kısa işlerdir.
anlaşılan o ki, artık tahvil ihracı ile değil. iç kaynaklar ile büyüyecek....
23 10 2017 açılışla 7,42-7,64 arası 40 bin işlem olmuş.. normalde gün boyu o kadar hacimde zorlanan kâğıt açılışla alım manidar,,,
habere bakıp zıp zıp arayana dikkat. kimseye yedirmez...
belalı,,,
yıllardır speki yok denir. kendini göstermez. yatrımcısına yedirmez.... hep bana der,,,
1 ileri 2 geri,,,,
bir denge olabilir mi??
yatırımcısına Allah kolaylık versin,,,
belkide bu atakla tarih yazmaya başlayacak. başlamakta firma açısından mecburiyet. bu düzende çok zor büyüyeceğini biliyor.
tekrar 10m sermaye tavanı diyebilirdi. fakat en max. ne ise onu yazdı.
5.4 ile yürüyemeyeceğini, taze para koymayı bile düşünebilir.
konfeksiyon+pazarlama tek olarak parçaları yerine koyması gerektiğini sanırım kısa zamanda ,,,,
büyük firmaya büyük sermaye gelir.
hadi bakalım,,, boş mu dolu mu
adamalr yataşı 3 yılda 20 katından fazla yaptılar. ne dünya,,,
ALLAH YATIRIMCISINA SABIR VERSİN,,,, ruhsuz,,,, dolu mu boş munun cevabını veriyor,,,
uzun zamandır yazmıyorum yazmakta istemiyordum ama kimse kandırılmasın diye yazıyorum düşünün borsada 450 şirket var bu 450 şirketin 449 .u kayıtlı sermaye artışı yapacagını beyan etseydi ertesi gün tavan olurdu bu şirketin borsada yeri yok sakın yüzde 500 bedelsiz dahi verecegim derse gene uzak durrun 10 yıla yakın bu hisseyi takip eden biri olarak tavsiyemdir bulaşmayın bu ..........lara sonra cok üzülürsünüz bu hisseye bulaşanların milyarlarca zararla hisseden kactıklarını bilirin bu hissede bir kumar kaldı biede ben ben parayı cöpe attım siz atmayın ytd.
kgıdı dısrdan izliyorum. kâğıtta değilim. olup olmamakta an meselesi zaten. olunacak durumuda yok.
2013 de kayıtlı sermaye tavan 10m acıklamsında sonra %55 4 günde yapmış....
bu dönemde bu rallide bu kadar ilgisiz kalınması oldukça garip,,,
tuhaf bir durum var,,,
10 üzerinde olmadıkça yaklaşmam... yazdıklarım yatırım batırım tavsiyesi değildir. ...
en olma durumunda olan bir kâğıdın bu kadar kasılması garip geliyor.
kaldıki hüflesen ,,,,,
oyunlarına az kaldığı açık
10 üzeri zaten kağıtta adam kalmaz.
Hatırladığım kadarıyla bu Çinli bir firmadan fason üretim almıştı, akıbetiyle alakalı bilgi sahibi olan varmı,
SERMAYE TAVAN TUTARINA BAKILIRSA nisan toplantı için sermaye düzenleme adımları,,,,,,
piyasa fiyatlama konusunda inanılmaz korkak,,, kim başlasın derdinde,,,
sn kumar siz hala burada mısınız baya oldu ben çıkalı
baya sabırlıymışsınız
kâğıt le ilgiliyim, takipteyim. kâğıtta olup olmamam önemli değil,
10 üzerinde kalırsa maliyet düşünürüm. eger oraya gidebilmiş ise, üzerindeki olumsuz hava ortadan kaybolduğunu ,, tahtayı kontrolunun mumkun olduğu izlemini uyandıır.
bu noktada yatayda sadece seyircisi olurum.
kısada 10 üzeri olması heyecan getirir,,, spk ya başvurusu tavan için bugun,,, 2 haftada ticaret odasıı vs onay ı ile tasdiklenir.
sermaye ihtiyacı olmasa bile, düzenleme dürtüsü ortaya çıkıyor. sermaye ihtiyacı yok gorunuyor diyoruz
fakat 25m tahvil ihraç ediyor. 5.4m sermaye hukumsuz kalıyor.
düzeltmek düşüncelerinde olsa gerek,,,
bu tavanda bir adım ,,,
tahtada k-bir karışıklık kendini gösteriyor. 10 üzerine atması bu perdeyi aralar,,,
10 altı belirsiz yatay sıkıcı,,, sadece seyirlik,,,
ŞU AN Kİ AŞAMADA 30 EKİM bilançoyu bu seviyede beklemeside anlamsız. bilanço beklentisi finans giderinden dolayı yine kötü geleceği ortada,,,
yolu yok izi yok ruh yok,,
yeni sermaye tavanı hayırlı olsun bende neden yükseldi diyordum.... şirketin son tahvil ihracında istediğini alamaması ve tekrar faktoring şirketlerine çek kırdırması, piyasaların bozuk olması.. pazarlamayı fonlamak için şirketin nakit ihtiyacını arttırdı...
bu haberin görünce aha dedim bedelli sermaye artırımının ayak sesleri.... bizden para isteyip kendide para koyacak.. umarın karışık olur bedelli bedelsiz şeklinde... %... de rakam büyür..
2000 yılı %300 bedelli %200 bedelsizi var. 3 milyona çıkarıyor. 500bin den
2004 yılı %80 bedelsiz 5.4 m oluyor.
2000 YILI BEDELLİ BEDELSİZE TARİHİ HAZİRANA KADAR HAREKET GENİŞ,,,, kasım dan eylüle kadar oldukça geniş...
2000 YILI piyasanın ralli dönemi,,,,
2017 de ralli dönemi oldu. devamını bilemiyoruz.
sorun, bu oyuncağı yapacak ve oynayacak.
2000 yılında yaptığının aynısını yapabilir... toplamda %500 sermaye arttırımı olur...
5.400.000 x 500 = 27.000.000
sermaye tavanı 27.000.000 tesadüf bir rakam değil gibi geldi.. çünkü; neden 30 milyon değil 25 milyon değilde 27 milyon... kafamda deli sorular... hadi hayırlısı ..
%500 sermaye arttırımı olacak gibime geliyor, umarın bizden fazla istemezler.. veya rühçan hakkı kısıtlamalı olur..
Elimizde hisse var ama bedeli için para yok ne olacak bilen varmı
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bedelli bölünme öncesi çıkarsın,,,
bedelliye kalmış isen elindeki ruchanı rüçhan pazarında satarsın,,,
Ruchan pazarında ucuzami gidiyor ederinemi biliyormusunuz
Bedelli açıkladı sandım ben o yüzden
Derimod için sordum usta KAP'a bakmadım genelde burayı okuyorum KAP'a düşen burada paylaşıyorsun uz diye sandım bedelli bedelsiz açıkladı
Şu hisseyi nezaman ansam yada beni sırtım dan vuran abim i ansam bu hisse ertesi gün zıplıyor . Abim 15 yılı geçmiştir bu hisseyi taşıyor keramet ondami bendemi anlamadım hayırlı si .
Asibey,tel numarasını buraya yazarsan hisseyi ve abini sana sık sık hatırlatmak isteriz 🐂🐂
10 gün 2 haftaya kadar (eğer başvuruyu doğru yaptılar ise) spkdan onay gelir.. önümüzdeki yıl yapılacak genel kurulda onaylanır.
sonrasında %200 bedelli ve %300 bedelsiz yaparsa hoş olur.. :)