İnş haftaya Beşiktaş bu listede olmayacak...
Printable View
Fenerbahçe'de mayıs ayında yapılacak kongre öncesi başkanlık yarışı kızıştı. Başkan adayı Ali Koç, kendisiyle ilgili projesi olmama ve cimrilik gibi ithamlarda bulunan Başkan Yıldırım'a, "Çıkalım FB TV'ye, görüşelim" mesajını verdi
Fenerbahçe başkan adayı Ali Koç, Ankara ziyaretinin ardından kongre üyeleriyle Levent'te bir araya geldi, Aziz Yıldırım'a sert sözlerle yüklendi. Koç, "Kazanmak için her yol mübahtır demiyoruz. İyiler de kazanır. Efendiliğimiz korktuğumuzdan değil" dedi.
Sarı-lacivertli kulübün başkan adayı şöyle devam etti: "Başkanımız zamanında 'Başıma bir şey gelirse kulübü kurda kuşa bırakmayalım' dedi. Peki şimdi ben kurt muyum, kuş muyum. Bence başkanımız o zaman benim bu topa girmeyeceğimi düşünüyordu. Onun için beni işaret etti."
Taraftarın kulübün gerçek sahibi olduğunu da vurgulayan Ali Koç, "Bedelsiz üye olaylarında bizi aptal zannediyorlar. Karınlarından konuşuyorlar. Projem yokmuş, benmişim proje. Korkakmışım, cimriymişim. Başkana FB TV'de programa çıkalım diye yazmayı düşünüyorum. Çıkarız istediği yere, görürüz neymiş. Bu kadar basit" dedi. Koç, "Keşke basketboldaki hoca gibi hocayı futbolda da bulabilsek" sözüyle konuşmasını noktaladı.
Beşiktaş - Fenerbahçe maçını Cüneyt Çakır yönetecek.
dingil gene berbat edecek maçı
hakem başkaydı sanırım şampiyonalr ligi maçını iyi yönetti diye bunu öne sürdüler
ama bunun avrupada başka Türkiye de başka türlü maç yönettiğini herkez bilir maçı çığrından çıkaracağına eminim
bizim lehimizede olabilir aleyhimizede
Fırat Aydunus deniyordu , normalde sampiyonlar Ligi yada Avrupa Ligi macı yöneten hakeme dönüşte maç vermezler .. Çarşamba ilk saatlerde maç bitti Çarşamba ülkeye döndü bugünsün atandı 3 gün sonra maç yönetecek..
İddia oranları değişir yine
Eyyamcı cüneyt atandıysa maç büyük ihtimal berabere
Bunun hiç bize hayrı olmadı daha
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
PFDK, Talisca’nin cezasının kaldırılması talebini reddetti
Fenerbahçe Doğuş 89-70 Olimpia Milan
Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague 23. hafta maçında AX Armani Exchange Olimpia Milan’ı ağırladı. İtalyan temsilcisi karşısında rahat bir galibiyet elde eden Takımımız, mücadeyi 89-70 kazandı. Ekibimiz bu sonuçla EuroLeague’deki 16. galibiyetine imza attı. Mücadeleyi Brezilyalı golcü oyuncumuz Fernandao da izledi.
Ekibimiz mücadeleye; Kostas Sloukas, James Nunnally, Nikola Kalinic, Ahmet Düverioğlu ve Jan Vesely beşiyle başladı. Luigi Datome, son idmanda yaşadığı sakatlık nedeniyle maç kadrosuna yer almazken, A milli takımda yer alan Ali Muhammed ile Melih Mahmutoğlu da kadroda değildi.
Karşılıklı basketlere sahne olan ilk çeyrekte 16-16’dan sonra vites yükselten Obradovic’in öğrencileri, Sloukas ve Kalinic ile 23-18 öne fırladı ve çeyreği 23-20 önde geçti.
İkinci çeyrek fark açıldı. Melli, Wanamaker ve Guduric ile 29-22 öne fırlayan Fenerbahçe Doğuş, TV molasına 32-24 önde gitti. (04:28) Guduric ve James Nunnally’nin basketleri farkı 15’e çıkaran Takımımız, Nunnally ve Wanamaker ile de farkı 20’ye çıkarttı. (46-26) Skor nüstünlüğünü sürdüren Ekibimiz soyunma odasına 48-33 üstün tamamladı.
Soyunma odasından konuk takım 6-0’lık seriyle döndü ve Obradovic mola aldı. (48-39) Moladan Sloukas’ın üçlüğüyle dönen Takımımız, bu anlarda vites yükselterek skoru 60-41’e taşıdı. (03:18) Guduric ve Thompson’ın basketleri de Takımımızı son çeyreğe 65-48 üstün taşıdı.
Dördüncü çeyreğe Wanamaker’in üçlüğüyle başlayan Fenerbahçe Doğuş, Thompson’la farkı 24 sayıya çıkardı. (78-54) Maçın kalan dakikalarında farkı koruyan Obradovic’in öğrencileri maçtan 89-70 galip ayrıldı.
Çeyrek Skorları:
1. Çeyrek: 23-20 (Fenerbahçe Doğuş)
2. Çeyrek: 25-13 (Fenerbahçe Doğuş)
3. Çeyrek: 17-15 (Fenerbahçe Doğuş)
4. Çeyrek: 24-22 (Fenerbahçe Doğuş)
Fenerbahçe Doğuş (89): Thompson 15, Sloukas 13, Nunnally 11, Wanamaker 11, Kalinic 8, Vesely 8, Guduric 8, Melli 6, Sinan 5, Ahmet 2, Egehan 2
Aykut Kocaman ve Şenol güneş tedbirsiz olarak disiplin kuruluna sevk edildi
kaliniç dün iyidi bide dixon gelse
Trabzon’da Burak Yılmaz 2-1 öndelerden 95.dk da sarı kart gördü ve haftaya Beşiktaş maçında cezalı duruma düştü :)
Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Kameni, Isla, Roman, Neto, İsmail, Dirar, Josef, Mehmet Topal, Aatif, Giuliano, Fernandao
adamlar ezdi gecti bizi :(
İlk yarıyı 1-0 önde kapatıp böyle bir skor almak akıl alacak bir durum degil.. Maalesef kötü yönetim macı böyle yaptı..
2-1 ile en azından ikili averaj ayni oluyordu şimdi 3-1 ile ikili averajıysa yitirdin..
Klasik aykut kocaman takımı
Kadro bile nasıl olduğunu gösteriyor
Maç sahada kazanılıyor
Bugün galip gelseydik kesin şampiyonduk ama şimdi bjk bile daha avantajlı
maçı izlemedim sonucu bile maçtan baya sonra öğrendim ilk yarıyı da 1-0 önde kapamışız
2. yrı ne oldu ki
Maçı Aykut kaybetti...Sen Konyaspor musun arkadaş?
Valbunea kenarda ...Nereye kadar defans?
yok valbuenalık maçlar değil bunlar adamın gücü yok
kendi sahamızdaki amçlarda oynar deplasmanlarda ise akrabük gibi basit takımara karşı oynar yoksa takımı hep 10 kşi oynatıyor
yensek beşiktaş yoktu ama çokta kötü değil
ilk yarıya göre çok daha iyipuan topladık zor maçlarımız azaldı
3-1 kötü oldu. Fenerbahçeli olarak üzüldüm ve kızgınım. 2.yarı tek kale oynadı Beşiktaş.
Cüneyt'e de yazık yav. Kimseye yaranamıyor. :)
İkinci yarının hemen basında golü yedik ve dağıldık .. İkinci yâri inanılmaz kötüydük , az hata yapan josef inanılmaz hatalar yaptı , ilk yarı İsmail sakatlanınca sol bek kalmadı işimizi bozdu .. İkinci yâri medel’in ciZgiden çıkardığı gol olsa is değişebilirdi ama çok kötü oynadık göz göre göre gol geldi
İleride topu hic tutamayınca kaçınılmaz son oldu..
Hala kaybedilen bir şey yok ama oynanan oyun hic yakışmadık ve çok kötü..
İlk yarıyı önde kapatıp yenilmek acayip üzdü , acayip moral bozdu..
Beşiktaş - Fenerbahçe kupa 1.maçını Fırat Aydunus yönetecek
Fernandao tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edildiği icin Beşiktaş kupa maçından oynamayacak
PFDK , Fernandao’ya 2 maç ceza verdi