Alan satanı görsek toplama mı pazarlama mi anlariz
Printable View
Alan satanı görsek toplama mı pazarlama mi anlariz
Yıllara göre şirketin kar rakamları :
https://i.hizliresim.com/OL4AO5.jpg
Şimdi firmayı aradığımızda yatırım danışmanı olarak elif pehlivanlı yerine tan egeliylemi görüşeceğiz.😅😅 tan egeli yatırım işine el attı deseniz ya.
Açıklamalar
Şirketimizin 04 Ağustos 2017 tarihli Olağan Genel Kurul toplantısında üç yıl görev yapmak üzere Tan EGELİ, Ebru EGELİ, Egeli & Co Aile Ofisi Yönetim Danışmanlık ve Destek Hizmetleri A.Ş. (Gerçek Kişi Temsilcisi Uğur ÖZKAN) yönetim kurulu üyesi olarak, Ahmet Berker ARGUN, Mehmet Cemal TÜKEL Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmişlerdi.
Şirketimizin bugün yapmış olduğu Yönetim Kurulu toplantısında; Yönetim Kurulu Başkanı olarak Tan EGELİ'nin, Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak Egeli & Co Aile Ofisi Yönetim Danışmanlık ve Destek Hizmetleri A.Ş.'nin (Gerçek Kişi Temsilcisi Uğur ÖZKAN) belirlenmesine oy birliği ile karar verilmiştir.
Sermaye Piyasası Kurulu nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11. maddesi gereğince, yatırımcı ilişkileri bölümü yöneticisi olarak görev yapan Elif PEHLİVANLI'nın yerine Tan EGELİ'nin atanmasına oy birliği ile karar verilmiştir.
Yine ayrıca Sermaye Piyasası Kurumsal Yönetim Tebliği hükümleri çerçevesinde komite üyeliklerinin aşağıdaki şekilde belirlenmesine oy birliğiyle karar verilmiştir.
• Denetim Komitesi; Ahmet Berker ARGUN (Başkan)- Mehmet Cemal TÜKEL (Üye)
• Kurumsal Yönetim Komitesi; Mehmet Cemal TÜKEL(Başkan)- Tan EGELİ (Üye)
• Riskin Erken Saptanması Komitesi; Ahmet Berker ARGUN (Başkan)- Tan EGELİ (Üye)
Kamunun bilgisine sunarız.
Bir haber daha kapta.... Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) "Girişim Sermayesi*Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği" (III-48.3) "Çeşitli*ve
Son Hükümler" başlığını taşıyan 35'inci maddesi hükümleri* doğrultusunda, Şirketimizin girişim sermayesi yatırım
ortaklığından çıkması ile* ilgili olarak gerekli işlemlerin yapılmasına ve izinlerin alınmasına karar* verilmiş ve ilgili
duyurular 31.03.2017 ve 14.06.2017 tarihlerinde *KAP'ta*yapılmıştı.
**
Şirketimizin bugün gerçekleştirdiği yönetim kurulu* toplantısı ile revize edilen "Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı*
Statüsünden Çıkma Kapsamında Hazırlanan Dönüşüm Raporu" ekte yer*almaktadır.
Kamunun bilgisine sunarız. *
Şu cuma vakdinde RABBİM bu adi herife hidayeti nasip etsin İNŞALLAH
Bence bin perişan etsin...
Bu hisseyi konuşmak, kötülemek bile ciddiye almaktır. Biz zarardayız da yazıyoruz, aman sakın aldanmayın bu hisse konusunda kimseye demek lazım.
Geçen yıl geç gönderdikleri bilançodan dolayı spk ceza göndermiş.... .......................Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yapılan incelemeler sonucunda, Menba Holding, Egeli&Co Yatırım Holding, Egeli&Co Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı ve Salix Yatırım Holding'e idari para cezası uygulanmasına karar verildiğini açıkladı.
SPK haftalık bülteninde yer alan bilgilere göre, Menba Holding, 31.12.2016 tarihli finansal raporların süresi içerisinde KAP’a bildirilmemesi sebebiyle 54.094 TL idari para cezası ödeyecek.
Egeli&Co Yatırım Holding ve Egeli&Co Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı ise, 31.12.2016 tarihli finansal raporların süresi içerisinde KAP’a bildirilmemesi sebebiyle ayrı ayrı 27.047 TL idari para cezasına çarptırıldı.
Son olarak, Salix Yatırım Holding'in 31.03.2017 tarihli finansal raporların süresi içerisinde KAP’a bildirilmemesi sebebiyle de 27.047 TL idari para cezası ödemesine karar verildiği açıklandı.
http://fs5.directupload.net/images/170814/p92w98os.jpg
http://fs5.directupload.net/images/170814/wv22blda.jpg
http://fs5.directupload.net/images/170814/h76md2wr.jpg
http://fs5.directupload.net/images/170814/y4jxaanu.jpg
http://fs5.directupload.net/images/170814/llpf6mki.jpg
http://fs5.directupload.net/images/170814/x76z7xmr.jpg
http://fs5.directupload.net/images/170814/trvmix2b.jpg
Elif hanım ayrılmış yeni yatırım danışmanı tan egeli yi arayıp soran var mı
Ayak oyunları tam gaz.Eğer bir trentden söz edeceksek aylık kapanışı minimum 0.33 olmalı.Burdan %50 yapması lazım yani.Şimdi böyle bir ihtimale rağmen neden gelip bu hisseyi kimse almıyor değil mi?Yakın izleme pazarı birazcıkta bu nedenle var.Şirket sahipleri gerekli şartları oluşturarak hisse senetlerini bu pazara düşürüyor .Bu pazardaki hisseleri kimse almaya yanaşmıyor ki en büyük haklarıdır ayrıca.
E tabi böyle olunca yakın izleme pazarında atıyorum 5 yıl tutarak gıdım gıdım senedi topluyor şirket sahipleri .Sonra abra kadapra ahanda şirket düzlüğe çıkmış bilançolar patlamış,satın almalar niyet mektupları,yabancı ortaklar havada uçuşuyor.Nerde o batık hisse bir abra kadabra ve herşey ters düz.
Egcyh tahtası egeli hisseleri içinde şirket sahibinin en güzel toplamış olduğu hisse olmalı.Çünkü yakın izleme pazarına girmeden öncede ya stabil durdu yada hep düştü.Altın vuruşun katmerlisi EGCYH de olmalı.
Ondan sonra bi bakmışsın egcyh uzaya astronot göndermiş yok efendim yeni galaksi bulmuş.Yardır yardır anlat hikayeleri.
Pek tabi sorumlusu bu düzeni bu şekilde kuran sorumlu yöneticilerindir.O nedenle arada bu tip tahtalarda dilekçe hazırlayıp bir üst makama vermek pek bir işe yaramaz ki yaramadı da zaten.Atı alan üsküdarı geçti.
Şimdi bu hisse 5 e katlasa e 1 tl.Memnunmuyuz değiliz tabi.Zaten şurda sayılı yatırımcı var onların en iyi maliyeti 1 tl seviyesinde.E hani bunun döviz bazlı kaybı.Enflasyonu ömründen ömür gitmişliği.Her türlü zarardayız.Yani olurda abra kadabra yaparda hisseyi 1 tl ye getirirsen yinede hakkım haram olsun Tamcık.
Dealer 35 dostum güzel özetledim küçük ekleme
Bence senedi dibine kadar milletin eline yapıştırdı yüksekten
Sanırım herkes hemfikir maliyet ler min 1 tl aşağı Yok kadar az şimdi bırakıp kaçabilirdi lakin spk ve malum kodese girmek te olabilir çünkü yığınla üçkağt ve mahkeme işleri var vede muhataplar da mafya
Şimdilerde top çeviriyor gene senet saçıyor yükselip tepe takla geri düşmesi bunu gösteriyor
Dolayısıyla bizi anca kayyum kurtarır yada tan cık iyi sopa yemeli ya devlet ten veya canı yanan bizlerden
Geçmişte bunun bu Antin kuntin den sopa yemişliği var onun için şerbetli hala Google da bunun naneleri duruyor araştırılabilir
Allah kurtarsın deyip bekliyecez lakin hala arada bir çıkıp güzelleme yapanlar hatta senet için çok ciddi işler yapıyormuş da yorum yapıp al sat diyenlere şaşıyorum batak şirket 1 masa 2 sandalye ve adi üçkağıtçı patron
Neyine güvenilip te yorum yapılıyor ve Nediye güzelleme yapılır anlamıyorum
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Düzeltme
Dealer 35 güzel özetlemişsin diye belirtmiştim yanlış çıkmış
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dealer35 i okuyunca, bu hisseyi alasım geldi! Zannedersin yükselme ihtimali olan bir hisse! Hisse deyip de gerçekten borsada olmayı hak eden kağıtlara hakaret etmek de istemem. Borsada olmaları bile ayrı bir garabet.
Kimse de bu yorumlara bakıp, bunları bir şeyden sanmamalı. Grafiğine bakın, sadece düşmüş. Bin adım geri gelmişken, senede bir defa iki adım ilerlemesine kimse yükselme demiyordur herhalde. Onu da zaten daha fazla inerek, her sene ayrı bir taban buluyor kendine.
Para kolay kazanılmıyor, borsada sizin paranızdan para kazanmak için bulunan kağıtlar var. Bunları az çok tanımaya çalışın ve uzak durun.
YTD
Benim yukarıda yazdıklarımı okuyupta nasıl bu hisseyi alın algısı oluşturduğumu anlayamadım doğrusu.
Biz bir kalpazandan ve onun stratejisinden ve buna destek veren ilgili kurumlardan şikayet ediyoruz yoksa gelin bu hisseyi alın demek aklımın ucundan bile geçmez.
Biz yandık siz yanmayın demenin bir çeşididir bu.Ben bu hisseyi ilk 1 tl civarı almış ve sonrasında 0.90 seviyesinden satıp müstakil bir ev almıştım bulunduğum bölgede.Şimdi o müstakil eve mütahit 4 daire veriyor.Hisse elimde kalmış olsa şu anki değeri baz alındığında herhalde yarım daire falan ancak alabilirdim.
Şimdi bu gerçekler ışığında nasıl bir ketenpeleye geldiğimi sizin takdirinize bırakıyorum.
Alın almayın demek bana düşmez bilsem zaten bu hisseyi ikinci kez almış olmazdım.Ama piyasamızda algıların nasıl oluştuğuna, ilerde olabilecek olan durumların nasıl gelişebileceğine dair öngörümde yukarda yer almaktadır.
Borsada bu tip hisselerde kazanmanın bence tek yolu bunun gibi iki masa bir sandalye bir şerketi bizzat kendinizin borsaya kota ettirebilmesidir kanımca.Ama herkezin ahlak anlayışına uymaz.Yiyeceği küfürlerde cabası olur.Bir anlamda da vatan hainliğidir bu ayrıca.İçimi döktüm rahatladım Tamcık.
Egeli'lerin halen borsada işlem görüyor olup, sahiplerinin büyük cezalar -uzun süreler hapis dahil- almaması dahi, bizim borsamızın gerçekte bir yatırım aracı olmadığının tek başına delilidir.
Şirket birleşmesi olmayacaksa bu dalavere ünv.den mezun olmuş egeli muhteremi neden 0,16 dan ayrılma hakkı muhabbetini ortaya attı.
Spk'nın burada bu sürecin takipçisi olmadığı anlaşılıyor.
Eğer bu ayrılma hakkı kararı öyle her genel kurul toplantısında karara bağlanıp haber yapılabiliyorsa o zaman speklere gün doğdu. Ver haberi hareketlendir kağıdı sonra da öylesine dedik işte desinler...
Birleşme inisiyatifi nasıl oluyor da şirketin iradesinde oluyor. İster birleşiriz,ister birleşmeyiz diyor. Muz cumhuriyetimi burası,nedir bu arkadaş
aranızdan birisi açıklayabilir mi?
şekerbank ile hacizlik durum neden kaynaklanıyor?
ve mahkeme şirketi hangi konuda haklı buldu? egcyh yi ilgilendirmiyor bu haciz onu anladım. biraz şirketle ilgili bilgi verebilirmisiniz? bu holding in ciddi bir borç sorunu var mı? v.s v.s v.s
Spk zaten sürecin takipçisi değil eğer takip etseydi egcyh nin içinin nasıl boşaltıldığını görürdü egcyh nin kasasında ki nakit para, yapılan tahsisli, bedelli sermaye arttırımı nereye gitti bu paralar böyle spk ya böyle tan egeli çok bile iddaa ediyorum böyle spk uganda da bile yoktur
Yazdığım şikayet dilekçesine spk dan cevap gelmiş.
Sözüne ettiğiniz iddalar sermaye piyasası kanunun.... Maddesine göre suçtur.
Konunun araştırılıp sonuç tarafınıza iletilecektir.
Denilmiş.
Teşekkürler spk.
]Yazdığım şikayet dilekçesine spk dan cevap gelmiş.
Sözüne ettiğiniz iddalar sermaye piyasası kanunun.... Maddesine göre suçtur. Şikayet
Konusu araştırılıp sonuç tarafınıza iletilecektir.
Denilmiş.
Teşekkürler spk.[/ç
***EGCYH*** EGELİ & CO YATIRIM HOLDİNG A.Ş.( TTK'nın 376. Maddesi Kapsamında Yapılan İşlemler
***EGCYH*** EGELİ & CO YATIRIM HOLDİNG A.Ş.( TTK'nın 376. Maddesi Kapsamında Yapılan İşlemler )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
TTK'nun 376. Maddesi Kapsamında Yapılan İşlemler
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
04.07.2017/06.04.2017/30.03.2017
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
******** Sermaye*Piyasası Kurulu'nun 10.04.2014 tarih ve 11/352 sayılı Kararı dikkate alınarak,*TTK 376 ikinci ve üçüncü fıkrası uygulamalarına istinaden Şirketimiz Yönetim*Kurulu kararı ile onaylanarak 09 Ağustos 2017 tarihinde kamuya açıklanan,*Şirketimiz TTK 376 bilançosu aktifleri 30 Haziran 2017 tarihli finansal*tablolar çerçevesinde gözden geçirilmiş olup, Şirketimiz Yönetim Kurulu*tarafından
TTK 376*bilançosu hazırlanmasında esas alınan aktiflerin toplam değerinde satış, genel*ekonomik durum, şirkete özel gelişmeler ve benzeri nedenlerle değişme olmadığı*ve değerleme sonucunda oluşan fonun gelecek dönemlerde oluşan/oluşacak sermaye*kaybını karşılamaya yeterli olduğu ve yeni bir TTK 376 kapsamında ara bilanço*düzenlenmesi gerekmediğine bu durum hakkında* ortaklarımıza Kamuyu*Aydınlatma Platformu(KAP)'ta bilgi verilmesi gerektiğine,
karar*verilmiştir.
*
Kamunun*bilgisine sunarız. **
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/627174
BIST
kap a gelen habere göre TTK376 NEDİR
3. Sermayenin kaybı, borca batık olma durumu
a) Çağrı ve bildirim yükümü
Madde 376 – (1) Son yıllık bilançodan, sermaye ile kanuni yedek akçeler toplamının yarısının zarar sebebiyle karşılıksız kaldığı anlaşılırsa, yönetim kurulu, genel kurulu hemen toplantıya çağırır ve bu genel kurula uygun gördüğü iyileştirici önlemleri sunar.
(2) Son yıllık bilançoya göre, sermaye ile kanuni yedek akçeler toplamının üçte ikisinin zarar sebebiyle karşılıksız kaldığı anlaşıldığı takdirde, derhâl toplantıya çağrılan genel kurul, sermayenin üçte biri ile yetinme veya sermayenin tamamlanmasına karar vermediği takdirde şirket kendiliğinden sona erer.
(3) Şirketin borca batık durumda bulunduğu şüphesini uyandıran işaretler varsa, yönetim kurulu, aktiflerin hem işletmenin devamlılığı esasına göre hem de muhtemel satış fiyatları üzerinden bir ara bilanço çıkartır. Bu bilançodan aktiflerin, şirket alacaklılarının alacaklarını karşılamaya yetmediğinin anlaşılması hâlinde, yönetim kurulu, bu durumu şirket merkezinin bulunduğu yer asliye ticaret mahkemesine bildirir ve şirketin iflasını ister. Meğerki, iflas kararının verilmesinden önce, şirketin açığını karşılayacak ve borca batık durumunu ortadan kaldıracak tutardaki şirket borçlarının alacaklıları, alacaklarının sırasının diğer tüm alacaklıların sırasından sonraki sıraya konulmasını yazılı olarak kabul etmiş ve bu beyanın veya sözleşmenin yerindeliği, gerçekliği ve geçerliliği, yönetim kurulu tarafından iflas isteminin bildirileceği mahkemece atanan bilirkişilerce doğrulanmış olsun. Aksi hâlde mahkemeye bilirkişi incelemesi için yapılmış başvuru, iflas bildirimi olarak kabul olunur.
SON BİLANÇOYA GÖRE TTK 376 YA GEREK KALMAMIŞTIR sermayenin 3 te 2 si borca gitmiyor yani şirket borca batıklık durumundan kurtulmuştur şeklinde anlayabiliriz.
Son 3 toplam yükümlülüklerini en fazla azaltan şirketler :
https://i.hizliresim.com/gWaPmQ.jpg
Hayırlı Cumalar.
''Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm.''
EGLYO YA gelen haber ...."Şirketimizin %50 iştiraki olan Karesi Jeotermal Enerji Üretim İnşaat Sanayi ve Tic. A.Ş. ("Karesi Jeotermal") adına olan • Balıkesir Balya İlçesi Ilıca Mahallesi hudutlarındaki İR.10/0007 no'lu 2.000 hektarlık jeotermal işletme ruhsatlı , • Balıkesir Bigadiç İlçesi Hisarköy Mahallesi hudutlarındaki İR.10/0006 no'lu 2.001,54 hektarlık jeotermal işletme ruhsatlı, İki adet jeotermal kaynağın faaliyetlerine geçmesi için ruhsat süresi makamın 08/02/2017 tarih ve 2917 sayılı olurlarıyla altı aylık ek süre verilen 16/08/2017 tarihine 9 ay 7 gün beklenmeyen hal süresi eklenmesiyle 23/05/2018 tarihine kadar uzatılmıştır. Kamunun bilgisine sunarız.
dostum beni hatirladin mi 1 agustosta 0.33 den satmistim sende arkadan bakarsn demistin ama bugun gordum ki dogruyu yapmisim fiyat 0.22
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O jeotermal ruhsatları kimin parasıyla aldın da gittin eglyo diye bir firma kurup o ayrı bir firmaya devrettin.
Olaya bak arkadaş.
Ne âla memleket!
Spk araştırıyoruz diyor ama... Bu ne biçim bi iştir. Göz göre göre mal kaçırmadır bu!
Para kaptırdım ayağına 10 milyon tl yi cukka ettiler... Kimbilir daha neler neler gitti. Tan egeli gibi kendini sadrazamın şeyi zannedenlerde şirket bizim istediğimizi yaparız edasındalar.
La sormazlar mı... O zaman niye halka arz diye bir şey var. Adını değiştirsin spk... Halka geçirme sistemi desin...
Bizde bilelim en baştan gireceğini...!
Eylülde hızlı geçer
Elvada diyarbakır ..... :)
Maşallah diyelim neşe gelsin
Az daha sabır diyelim
Sayın spk yetkilileri; Bistte işlem gören egcyh ve eglyo hakkında,
eglyo şirketinin imzalamış olduğu Niyet Mektubu;
Şirketimizin 03 Haziran 2016 tarihinde yaptığı açıklamada:
Şirketimiz %100 oranında bağlı ortaklığı EGC Enerji Çözümleri A.Ş. ("EGC Enerji") Çin'de mukim olan
ve dünyanın en büyük 500 şirketi arasında bulunan China National Industry Corporation
("SINOMACH")'ın 100% iştiraki Sumec Machinery & Electric Co.Ltd. ("SUMEC") ile kurmuş olduğu
ticari ilişkisini daha da ileriye taşıyarak, hem Türkiye hem de Uluslararası Pazarlarda ortak projeler ile
uzun vadeli işbirliğine gidilmesine yönelik, SUMEC tarafından 3 milyon ABD Dolarlık ürün alım limit
tahsisi ile birlikte Çinli şirketin EGC Enerji'de azınlık hissedar olma niyetini de içeren bir niyet
mektubunun imzalandığını şirketimize bildirmiştir.
03-haziran-2016 tarihinde özel durum açıklamasından sonra olumlu veya olumsuz hiçbir açıklama yapılmamıştır.
konu hakkında şirketten bilgi alınması.
Önemle arz olunur.
saygılarımızla..
https://www.bimer.gov.tr/
https://beb.spk.gov.tr/?submenuheader=null
Kimse üşenmesin göndersin
sevgiler..
Tebrikler SPK. Kervansaraydaki olaylari gecte olsa yakalamis
Adelet gecte olsa tecelli edecektir
Umarım
http://www.spk.gov.tr/apps/haftalikb...l=2017&sayi=31
Buda bizden sayin siskoya gelsin
Umarim o ictigin purolar sonecektir .....
https://youtu.be/yJpJCZYTL74
Yaklasik 20 trl aktarilarak yaratilan sirket suanki ederi bizim bildigimiz
9trl :).
https://twitter.com/egelico/status/906827969716527104
https://twitter.com/egelico/status/906828602016190464
Allah insaf versin bunlara umarim
Ne oldu bunların birleşme işi?
Yalan mı oldu yine her haberleri gibi! Eğer birleşme olmayacaksa ne diye ayrılma hakkı 0,168 diye kap a haber attılar. Olaya bak arkadaş... Tam dalavere ünv.den mezun olmuş birinin yapabileceği işler bunlar....
Yine kazık çaktılar, bekliyorlar.
bugün işlem hacminde bir kıpırdanma ve 5 lotla 0.22 yaktı
0.22-0.23 kapatacak gibi belki 0.23 de yakar.
ins
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cenee anlik eslesme varmi sende
takas atabilecek varmi