Klubun yatırımcı bölümünde görevli bayanı arayın şikayet edin. Spk ya, bimere, cimere şikayet edin bu Kitapsizlari
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Klubun yatırımcı bölümünde görevli bayanı arayın şikayet edin. Spk ya, bimere, cimere şikayet edin bu Kitapsizlari
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geliri borç faizlerini karşılamayan bir bjkastasınız arkadaşlar. Çıkmamasının nedeni yeteri kadar alıcısı yok. Adam satıyor işte varsa alıcısı buyursun alsın, işte o zaman çıkar. Var mı bjkasa 100 milyon basacak tanıdığınız?
☝Ben...😂😂😂 bugün biraz daha yükleneyim dedim...boyumun ölçüsünü aldım...en son kapanışta4.03 yazdım biraz 3460 lotu kısmi verdiler...
Günlerdir söylüyorum ama burdaki bazı arkadaşlar hisseyi millete zorla pazarlamanın derdinde bana da durmadan hakaret ediyolardı noldu sonuç elinizde kaldı satmayada satamıyosunuz zararımız çok ama insanlara bari aldırmayım lütfen rica ediyorum aldırmayın yazık biz bulaştık siz bulaşmayın tam 2 seneyi geçti param pul oldu inanın samimiyetime burda yazarlar 8 ,9,10,inanmayın banada böyle bi yatırımcı kurumu aldırdı noldu aldığımın 2 günü 6.10 falandı hop 4.15 düştü ve bekliyorum bazen düşünüyorum bana zorlamı aldırdılar hayır ben aldım zararda benim iyi bi kaybım var ne zaman nasıl çıkar bilmiyorumda nacizane fikrim almayın benim paramda batsın o kadar netim hepinize iyi geceler sağlıcakla
oğuz sana katılıyorum takım iyi oynuyor vodofon3 park gelirleri mac kazanımlarından gelen paralar forma satışları vs vs hiç yansımadi hisseye süründüruyor yatırımcısını
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok yok zamanı gelmemiş demek ki hissenin..
Yukardaki grafiğe göre alçalan takoz görüntüsü de var
O takozu daraltana kadar devam ederse fena
Birde tobo oluşturacak gibi duruyor tek ümit o kaldı 4.13 geçmesi lazım..
Bu hisse yapacağını yaptı stad açılışıyla çok beklentiye girmeyin derim.
Ligde ve avrupada şampiyonluk tekrar aynı haraketleri hatta üstünü getirebilir aksi takdirde can yakar..
Bak şimdi endex yükseliyor beşiktaştan tık yok tersine küçükte düşüyor..
Herkes ne düşünüyor şimdi keşke 9.20 lerden garan alsaydım veya şu fiyattan şunu alsaydım şu kadar kardaydım
Ama ne aldın BJK
Şimdi endex kar satışında ne yapacak hissemiz ondan önce gidecek aşağı.
Bu döngü hep devam ediyor edecek :):) YTD
Akşamda maç var kazanırsa düşecek kaybederse de düşecek bu ezberde zamanı gelene kadar surecek.
O değilde, 11 aralık salı kura çekimi var... orada'da chelsea / R.madrid falan gelir, bir de onu fiyatlar elenir diye bu spek ********i dahada aşağı çekerek....sanki guruptan çıkmayı ve galibiyetleri fiyatlamı gibi!....güçlü olmak böyle bişey işte....oyunun kurallarını sen belirliyorsun...benim merak ettiğim bu adam yada adamların kaç milyon lotu var...kaç paray oluyo yani eli sopalı olmak?
Ne güzel yazmış birisi... Yönetimin bedelliye bakış açısı hep var zaten arkadaşlar....''"Borç niye artıyor? Azalabilmesi için 2-3 temel iş lazım. Kar elde etmeniz lazım. Bir mal satacaksınız borcunuzu ödeyeceksiniz. Üçüncü yöntem, kaynak oluşturacağınız sermaye artırımı yapacaksınız. '' . bu 21 mayıs 2017 demeci başkanın..... kaynak: http://www.goal.com/tr/haber/fikret-...d199vwa2zuxnnz
Sırasıyla oluyor söyledikleri, bedelliyede geçiş olacak diye: 1.kar edildi 2. mal satımı dediği futbolcu, Ocakta birileri yolcu ve son aşama bedelli ile sermaye arttırımı......
Bu durumu beğenmesekte, sanki görünen gerçek bu....ve buna gidiyor durum....Burarc arkadaş'a da yöntemleri konusunda katılıyorum..
Bedelli de bedelli... 2 senedir hissedeyim bu söylemlerin zamanıdır. (bkz geçen sene bu zamanlar) Çıksın bedelli ne var bunda? Şirkete güveniyor musun? Yöneticilerine vizyonuna politikalarına güveniyor musun? Ek kaynağı doğru yerde kullanacaklarına inanıyor musun? Bu ve benzeri sorulara verilen cevap "evet" ise uzun vadede -ki 2022 ye kadar görevde kalmayı düşünen bir yönetim neden yatırımcısına kar elde ettirmesin?
Bedelli er zaman kötü değildir..
Bunada katılıyorum, bedelli her zaman kötü değil ama gücü yerinde olana iyi....herkes altından kalkamaz, bu hissedeki herkesin maddi gücü bir değil ekstradan koymak için... heleki yönetimin yüzde 400 (g.sarayın yaptığı gibi)-600 gibi artırım isteklerinde ne olur düşünmek bile istemiyorum...
Bedelli sermaye arttırımı yapan hisse performanslarını incelemeni öneririm. Kaç hissede pozitif, kaç hissede negatif yansımış? Spor hisselerinde yapılanlarının tamamı negatif yansımış. Sen bacası tüten bir hisse olursun, gelen parayla yatırım amaçlarsın anlarım da borç ödemeyi ortaklarına itekleyen sadece spekülatif hareketler yapan bir şirkete pozitif yansımasını beklemek en hafif tabirle saflıktır güzel kardeşim.
Haklısınız.. Uzun vadeli yatırımcıları kastederek söylemiştim. Uzun vadede de aynı düşüncede iseniz diyecek sözüm yok
kaba hesapla; kredide ret çıkarsa, aranılan kaynak 3.85 TL=1 USD'lik kurdan 371.140.000 TL para ediyor. Dolaşımdaki 240 milyon hisseye yedirdiğinde, % 155 gibi bir bedelli rakamı , hesabıma göre....1 TL'lik nominal 1 lot hisseye 1.55 TL ilave para vermek demektir ki....ocak söndürür! ytd tabikide...
Yanılıyorsam düzeltin en son 2005 te bedelli çıkarttı diye biliyorum. Bedelliye katılıp zarar eden veya bedelliye katılmayıp kar elde eden var mıdır? Ben şahsen elimdeki lot sayısı fazla olsa da imkanım olursa katılmayı düşünürüm. Ama tekrar ifade ediyorum her ne kadar alırken ki amacım bu olmasa da artık uzuncuyum. Hatta çok uzuncuyum...
Bedelli çıkacak ise hisse hareketi nasıl olmalı? Hisseyi yukarı çekip veya sert hareketler ile yeni yatırımcılar için cazip hale getirmek mi? Yoksa stabil bırakıp içerideki yatırımcılarla yetinmek mi?
Gs nin bedelliden önceki hareketlerini gözönünde bulundurarak soruyorum
Bu bedelli olayını bu fiyatlardan yapacağını düşünüyor musunuz?
Almak isteyene veriyor ohh ne ala...beni üç gündür düşürdü baş edemiyorum büyüklerim el atsa artık😂😂😂
1,88 fiyatla bedelliye başvuran bu fiyattan da hayli hayli başvurur, 1,5 sene öncesinden bahsediyorum, reddedilince stat açılışına kadar götürmüşlerdi hisseyi. Gs'nin durumu farklı, gs arsa satışı ile milyonları cebe koyacak diye yükseldi, millete malı yedirdikten sonra sermaye arttırımını yaptı, şimdi 2. kez başvurdu, gs tarihinde bu olayın çok daha acımasızcasını Ünal Aysal yönetimi yaptı, çok ocak batırdılar. Fener de aynısını yapmıştı, en iyi döneminde bedelli ile milleti avladılar. Beşiktaş yapar yapmaz bilemiyorum; ama bu haber akışında mal toplamak adına yükseltip düşürmek gibi hiçbir şey yapmadan sadece her kademede mal vermesini anlayamıyorum ve aklıma sadece bu geliyor. Spor hisselerinde dikkatli olmak gerekiyor. Tarih spor hisselerinin yaptığı acımasız hareketlerle dolu... Böyle bir hissede uzuncu olmak gerçekten yürek işi, bırakın geleceği dünü bugünü belli olmayan hisseler bunlar, ne demek istediğimi anlamak için fb ve gs geçmiş grafiklerini inceleyin, yaptıkları sermaye arttırımlarını bir kenara bırakıyorum, bu hisselere yapılan 12 yıllık bir yatırımın hala zararda olduğunu göreceksiniz. YTD
Aslında satın çıkın demese de herkes zımnen bunu ifade ediyor. Beklentiler olumsuz... İşte bu noktada yatırımcının zihninde zan ve şüphe devreye giriyor. Zararına satarsam, ya çıkarsa... Zararı göze alıp çıkmazsam, ya daha çok zarar edersem... Telefi edilebilir zarar vardır telafi edilemeyen/edilemeyecek olan vardır. Burada da devreye manevi zarar giriyor. Yani her halükarda zarardayız vesselam.
Eline sağlık, güzel özetlemişsin. Birbirimizi etkiliyoruz, bayağıdır bu forumda yazıyorum, eski arkadaşlar tanır zaten, ben şunu görüyorum bu hissede; sürekli yeni arkadaşlar geliyor, 6'lardan beridir sürekli yeni girenler geliyor ve bu arkadaşlar hisseyi aldıkları için düşüşü kabullenemiyor. Geçen sene sürekli grafik paylaşıp hisseyi 6'dan 4,50'ye kadar burada ne kadar üye varsa hepsine pazarladığını düşündüğüm bir arkadaş vardı. Sürekli yeni dirençler bulur, o dirençler kırılınca yeni hedefler verip yeni dirençler veriyordu. Bu arkadaşın kendi hesabı veya tanıdıkları olan birkaç tane de arkadaş vardı, sürekli bu arkadaşın grafiklerini pohpohlayıp "helal olsun hocam, çok iyisin üstat..." diyorlardı, biz en ufak bir şey desek "emeğe saygı gösterin, susun, spek uşağısınız, malınızı almaya çalışıyorlar" diye diye dayak yiyorduk. Yahu adam aylarca gözümüzün önünde hisseyi pazarladı, 8'ler 9'ları hedef gösterdi, onlarca adamı etkiledi, sonra hiçbir şey olmamış gibi bir gün yazmayı bırakıp gitti, bunun pohpohcuları da kayboldu gitti. Şimdi yeni moda bu oldu forumlarda, kötü yorum yaptığın anda damga yiyorsun, çünkü elinde hisse olanlar o yorumları kabullenemiyor, doğru olduğunu görmek istemiyor. Neyse uzattım, kimse kimseye gir çık dememeli, ima etmemeli ama fikirlerimizi yazıyoruz ve ister istemez birbirimizi etkiliyoruz, buna lafım yok; ama twitter başta olmak üzere, üstat kılığına bürünmüş onlarca düzenbaz var, yatırım firmalarının portföylerini ellerinde tutup, hisseyi etkileyip takipçilerine sürekli mal kitleyen onlarca adam var. Bakın çok yakın zamanda bir twitter çakma ustası Bjkaş düşeni kırdı yeni hedefi 5 küsürler diyip 4,80 civarı elindeki tüm malı ky'ye verdi çıktı hisseden. Geçmişte yazmıştım bunu araştırırsanız bulursunuz. Bu konuyu her hissede dile getiriyorum ama insanlar kolay yoldan para kazanmayı sevdikleri için hiç araştırmadan, sonunu düşünmeden, hayatında bir kez olsun görmediği bu adamların laflarıyla yatırım yapıp para kazanacağını düşünüyor. Gerçekten hayret ediyorum bu duruma. Şimdi girin twitter'a "bjkaş" yazıp aratın onlarca çakma saçma sapan adamın yorumlarını grafiklerini görürsünüz. Neyse çok uzattım yahu. Geçen sene sağlam zarar edip çıkmıştım hisseden, başkaları da inşallah "kol kesmek" zorunda kalmaz benim gibi. YTD
Haklısınız. Geçen sene ilk aklıma gelen loruhlano vardı mesela. Hiç unutmam "bu hissenin krizsel dibi 4,60" diyordu. Tabi tek de değildi. Bende ki etkisi ne oldu... Hisse 5,8x iken çıkmadım. Neden? Aşağı yukarı başabaş noktamdı. Ha şimdiki aklım olsa çıkardım. Yine olursa bu kez çıkarım. Derdim para kazanmak değil paramı kurtarmak. Ama maalesef fırsat vermiyor. Verecek gibi de durmuyor. Onun için uzuncuyum diyorum. Kimseyi etkilemek istemiyorum. Bunun acısını tattım. Maalesef...
Kol kesmek ne demek kardeş, millet kafayı kırdı sağlıklı bile düşünemiyor....neyse bekleyip göreceğiz, dediğiniz gibi bedellide gelirse ( buralardan) o zaman full buradayım, bu kadar başarı maddi gelir açısından da elbet bir gün fiyatlanır ama su kafadaki kılıc(bedelli korkusu) olmazsa ...........takipteyim herdaim......
bedelli deyip durdunuz bir şeyi nekadar çok söylerseniz gerçekleşir derler evet bedelli kulislerde konuşulmaya başlanmış satıp çıkın sonra da satılanları toplayıp yukarı çeksinler satılan kademelere kadar, bedelli bedelli diyenler bu kadar çok korkuyorlarsa satıp çıksınlar milleti gaza getirip de sattırıp kağıdın yukarısını boşalttırmaya çalışmasınlar .akıl oyunları yapmasınlar .,madem bedelli korkun var dillendirme sat çık eger bedelli gelirse daha çok zarar yazarsın şimsiden çık . şunuda söyleyeyim bir söz vardır kurt kör olsada yolunu bulur, burda herkez kurttur herkez kendi yolunu bulsun kimsenin gazına gelipte hareket etmesin.
arkadaşlar bedelli de 10.000 lot 40.030 liran var diyelim portföyde nasıl olur eğer bedelli olursa.....bilmediğim için soruyorum..bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim........
Ya nerden çıktı bu bedelli isi adamlar sirf bu yuzden bedelli cikaracaklar yeni trend bu simdi hic yoktan yere bedelli konusunu niye acarsiniz anlamis degilim birakalim hisseyi kendi haline elbet bir gun yuzumuz gulecek beklemeye devam
bugunkü maçı alırsak taban oluruz heralde Ytd
Yargıtay, Beşiktaş'ın kayıtlarında usulsüzlük iddiasıyla açılan davada sanıkların beraat kararını bozdu
Yargıtay, Beşiktaş A.Ş'nin 2005-2007 yılları arasında 51 faturaya ilişkin kayıtlarında usulsüzlük iddiasıyla açılan davada aralarında TFF Başkanı Yıldırım Demirmören'in de buldunuğu sanıkların beraatine ilişkin mahkeme kararını bozdu.
Paylaşıldı mı bilmiyorum.Kalın sağlıcakla
Arkadasım adamlar son genel kurulda bedelli filan gündemimizde Yok dedi, ve de kayıtlara geçti bu ama keşke bedelli versene bitse şu yıpratma hareketleri, yazık ettiler millete burda verip her başarıda ellerine vererek hisseyi, 4,80-5.05 arası yüklü miktarda hacim yapmıştı ne olduysa o zamanki operasyondan sonra oldu hala da devam ediyor.......bedelli versene spk nın istediği şartları yerine zor getirir ve kabul görmez ama eğer başvurduğu krediyi alırsa onu nerede nasıl ne amaçla kullandığında çok önemliiii....yağni bilgisi olmadan iddia oynar gibi olmuyor, daha çok irdenelecek , haksız bilançolar da var konuşmaya kalkarsak anlayacağınız yatırımcıdadır ky) bu futbol ve kaliteyle de umut devam ettiği sürece ky- ve bankalar arası bir savaş gibi görüyorum ama kaybeden hep bizler herzamanki gibi
Önçelikle tüm spor hisselerinin son zamanlar da düştüğünü görmek gerekir
Kayseriyi yenerse ,maküs talihin geri döneceğine inanıyorum ,iyi bir algı oluşur ,yok yine çıkmaz ise hisseyi baskılayan çakal grubuna karşı başka bir çakal grubu gelip
tavan yaptırması gerekir .Başka seçenek kalmaz
http://www.borsagundem.com/haber/bes...-oluyor/250890
işte zaten 1.88 den bu yüzden bedelli yapmaktan vazgeçtiler. kime yapacağız malı kime vereceğiz dediler ve ileri bir tarihe ertelediler. şimdi mal kitlenmiş milyonlar avuçlarında...
şimdi burda boş boş yazılar yazmak yerine ( lafım alıntı yaptığım arkadaşa değil) bedelliyi konuşmak mı mantıksız geldi. günler yazılanlara bakıyorum mesnetsiz altyapısız gelişigüzel isyanlardan ibaret. Bedelli konuşursak bedelli yaparlar konuşmazsak yapmazlar zihniyete gel... bence geçen yönetim kurulunda bedelli yapmıyacağız demek klişeleşmiş bir şirket açıklaması. asıl bedellinin konuşularak ortaklar olarak yapılmasının önüne geçilebileceği kanısındayım. yani tüm kanallarda beşiktaşın nasıl başarı sağladığı, kaç para kasasına koyduğu konuşulurken hissenin durumunu konuşan yok. baskı yaratılmalı. tweetlere boğulmalı. trend topic olmalı bedelli istemiyoruz diye. ancak buna sağlıklı bir açıklama gelirse kağıt prim yapar ve düşüş ihtimalini durdurur.
arkadaşım olmıyan bir mevzuyu gündeme getirsen ne olacak adamlar demiş diyeceklerini yok gündemimizde diye .hadi sen gündeme getirdin bizde katıldık katılmayız demiyorum burda herkezın canı yanmış bir yol bir çıkış arıyor herkez katılır anlıyacagın ama alıcagın cevap genel kuruldakinin aynısı olacaktır boşuna gündem yapıp beşiktaşı ele güne rezil etme bedelli dendiğinde eger derlerse tabi vaktimiz olacak taksimde buluşur yürür bağırır çağırırz seninde tavsiyene uyar twette boğarız ortamı ve ölümüne gündem yaparız sen hiç merak etme şüphen olmasın..bizler şunu bilmiyoruz burası borsa şirkette herşey yolundada gitse hisselere yansıyacak diye bir durum yok burda şirketin anlaştığı spek kimse ki borsadaki hiç bir şirket speksız hareket edemez bir tek mal pazarlıyamaz işte o kimse o nezamn isterse ozaman çıkar bu hep böyle olmuştur ve olacaktır.bak birileri savaşıyor sence kim ? sen mi benmi ? düşüşteki kağıdı niye aluyor ,alıp neyapacak ? madem bedelli var niye alıyor ? alan bilmiyormu bedelli olabilir diye? küçük yatırımcıyı ayırıyorum tabiki onun bildiği bir şey yok ky. balıklama atlar olaya. ben sana söyleyeyim kim alıyor tahta yapıcı alıyor ve kademe ayarlaması yapıyor ilersi için .heee kim satıyor dersen okadarını bilemem birileri satıyor .şimdi bir sorumdaha var evelsigün 4,13 e kadar geldi satma imkanı verdi, orda satılanı kim aldı düşüşteki kağıdı yukarı çekip satış fırsatı veriyorsa kagıd toplanıyor demektir.bureda önemlı olan alttaki satısı bitirmektir işte alttan gelen satış bittiğinde gün yüzü göreceğiz. y.t.d.