Sn. Hisseli, alış iyi ama hep baskı var. Hisseyi belli bir seviyede tutuyorlar. İkisine güçleri yetmiyor gibi. Sadece Kozaa'yı hareket ettiriyorlar.
Printable View
Şimdi yatırım yapmak isteyen Kozaa alsam çok çıktı. İpeke alsam, bir halt olmaz diye düşünüyordur. Hisseleri bu hale çevirdiler. Asla yatırım tavsiyesi içermez.
Kozaa ve ipek arasındaki makasın iyice açıldı
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla ben kozaa dayım ama ipeğin bukadar arkada kalması düşündürücü sonuca bakmak gerekirse zaman içinde makas kapanıyor bir şekilde
Hisse yükselirken küfür hakaret,düşerken zaten öyle,bi sakin olun arkadaşlar.Ya hayır konuşun ya da susun.Cumaya kadar iyi olur diye düşünüyorum ayrıca KAP a düşen son yazının olumlu olduğunu piyasa yeni fiyatlıyor.Güzelliklerle kalın.
Tşk ederim... Hepimize bol kazanç versin Allah...
5.20 ne varsa :-) https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...db440b6ecf.jpg
Arkadaslar gitmeyecek gibi yapıp millete sattırmaya çalısıyorlar. Ama artik patlama zamani daha fazla tutamazlar
Bune baskı be amk
Kozaa koptu gitti bu patinaj çekiyor..
Yatırım tavsiyesi değildir..
Kemeri tak arkana yaslan. Bırak kozaa yo kozaal ı az gitmiş çok gitmiş. Gemiye bindiysen hangisinde olduğunun önemi yok hepsinde ekmek var [emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ipek anlık atak ile Koza nın günlük artış oranını yakaladı.Kozal yine ikisinden de oran ve işlem hacmi olarak oldukça geride,
Uzun vade için nasıl yorumlamalı üstadlar 3 hisse arasındaki hareketleri?
Arkadaslar bugün ipek günü. Sabırlı olun
5.22 düşeni kuracak beklentisiyle giriş yaptım. Daha kıramadı. Bakalım gün içi önemli.
Kozaa hapşırdı, İpeke nezle oldu... 33 milyon lot işlem yap tahta 5.13 olsun, ancak %1.99 yukarı yapsın...
Bu aynı zamanda tahtada ne kadar fiktif (yapay) işlem olduğunu gösteriyor... Sonra düşüşlerde 4-5 milyon ile düşüş olunca hacim düşük nasıl olsa diye gerekeni yapmıyoruz... Çıkışlar anca 50-60 milyon lotla olunca 4-5 milyon düşük geliyor normal olarak...
Borsanın en likit ama aynı zamanda en fazla yapay işlemin gerçekleştiği tahtalarından bu grubun tahtaları...
Vay arkadaş 3-5 saatte 5,41 den 5,11 e inmek !...
Yüksekten atlar ya insan bir tuhaf olur içi öyle oldum şuan :)
Sanırım son 3-4 gündür yapılan atar/giderler nedeni ile ABD 2019 dan önce vize vermeyeceğini açıklamış.Oldumu acaba bir etkisi?
portföyümde bir tane kırmızı var o da Kozal. Bunlarda yavaş yavaş iner kırmızıya. YTD.
Bügün 5.50 üzeri olmalı ve düşeni kırmalı. Kıracağını düşünüyorum. Yarına bırakırsa sıkıntı endeks çok güven vermiyor.
Son 15 dakika da sert hareket, kozaa dan ayrışma olabilir mi..
İpek kozaa dan biraz farklılaşacak farkı kapatacak İnşallah. Arz-talep..
5.22 den alınan kağıtlar Ve 5.15 den alınanlar 5.22 den verildi. Maalesef Düşen kırılamadı. Kağıt hala Sat veriyor. Yarın negatif açılış bekliyorum. Daha sonra endekse ve diğer kardeşlere göre hareket gözleyeceğiz. Güzel bir haber gelmesi gerek. Günlük alsatlar şimdilik daha güvenli. Düşeni kırarsa kağıtla rahat uyunur. Bol kazançlar
Size zahmet sat veren indikatör leri paylaşır mısın ?
Sıcağı sıcağına bir pasta atabilecek varmı...tşk
Yarın hissenin daha iyi olacağını düşünüyorum.5.29 da bir direnç olduğunu söyledi aracı kurumumuz ve bugün çok güzel bir yerden hem satış yaptık hem de 5.14 den yerine koyduk.Iyi şeyler düşünün iyi olsun.Evrene pozitif enerjinizi gönderin ki o da size daha fazlasını geri göndersin.Benim aracı kurumum Allah onlardan razı olsun.Bugün hem ipekte lot artırdık hem de saat 3 40 gibi bana 15.41 den NETAŞ aldırdı.Dediğim gibi iyi aracı kurum kazancın yarısı demek.Güzel kalın.
Günü aritmetik ortalamasında kapattı. Koza ise ortalama altında kapadı
Bugün sanki ayrıştı
Bi grAfik atacak yok mu
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...17e5a9390.heic
Olur mu bilmem ama göstergeler fena değil.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Düşeni kırma bir vehim... Bu kağıt kaç defa düşeni kıracak...
Gersan yine açılır açılmaz %20 lere koştu.An itibari ile 6,66.
Üstadlar..Bu aralar tam biz de olması gereken oyuncular Gersan da buluyor olabilir mi?Etkisi varmıdır bize?Gersan daki yükseliş bir ara rayına oturursa tekrar bize kaymalar olabilir mi?
Biz şu an Kozaa'nın artıya geçip, 10-15 kademe artmasını bekliyoruz. O gitmeden biz gidemeyiz. Saygı meselesi.
Bize kaymasınlar abi
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:)) kaymadılar zaten.Allah korudu
20 dakikada 5,72 kapanıştan 6,66 tepeye gelip an itibari ile eğer gözlerim yanlış göstermiyorsa 4,58 e düştü (11:27) .böyle bir hareket mümkünmüymüş borsada hiç şahit olmamıştım daha önce.biz de ufaktan düşmeye başladık.Bi haber mi var genel için yoksa Zarab davası olayımıdır?