Tüm dostlara iyi günler sabahtan beri takipteyim sabah panikte alamadık dün 43 ten hisseleri sattık ucuz alırız dedik burut takasin ilk günü kağıt primli asagiyi bekliyorum takas burut 24 üne kadar fırsat verir
Printable View
Tüm dostlara iyi günler sabahtan beri takipteyim sabah panikte alamadık dün 43 ten hisseleri sattık ucuz alırız dedik burut takasin ilk günü kağıt primli asagiyi bekliyorum takas burut 24 üne kadar fırsat verir
bugunde %8 karla bir al sat yaptık tesekurler intema :)
Bugün alan satamadığı için 33 ölmüyor kâr
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün aldığını nasıl sattın ki kâr olmuş?
Günlük al-sat yasaklanınca...
Bok sinekleri yok olmuş....
İyide olmuş....!!!!!!....
Yine saldi 39 u kiramayinca saldi insallah cok dusmez😕😕
35,34 e kadar verdi 41.36 kapattı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nasıl bir hareket bu ya..
SM-E700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sattın mı
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Evet gitti bunada cok sukur sabah yuzde 30 zarardaydim simdi cok az karla gitti kalan arkadaslar destek olan arkadaslar kazanciniz bol olsun
Arkadaslar derinlik verecek var mi
Arkadaşlar dün ne dedik.Bilerek bürüt'e soktular sabah milleti panikle sattırıp ellerinden aldılar.Şubat'ta satış var diyorlar doğruysa daha çok silkeler.Ayakta kalan kazanır.Bu benim şahsi düşüncem kimseyi etkilemek istemem.YTD.:)
Derinlik atacak bir arkadaş var mi
41,36 tavandan 3213 lot işlem görmüş
Çok çok sevindim
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Uyuyan dev uyandı:) bunun ardından ya satış yada sermaye artırımı gelecektir mutlaka iki haber de cok iyi olur şirket için. Allah yolunu acık etsinn
Doğru
Kendi adıma zıpzıp ve gazbanbaba ya çok teşekkür ederim. Dün nöbetçiydim gece tüm yorumları okudum..
İlk Hedef 100 tl.diyorum, satanlar uzulecek malesef diyorum, benim gorusum bu, tabiki tavsiye degildir yazmak zorundayim...
Aynı seyi ,,,,,,,,,,Eczyt,,,,,,,,,,,, icin diyorum, borsamizda 25 senedir istirahat ettirilen kagitlar bunlar, sira E C Z Y T
Y.T.D......
Buradaki paslasmali kotumser yazilara aldanip kagitlarinizi kaptirmayalim, uzulmeyelim, boyle firsatlar çok ender rastgelir, dikkatli olalim, kendi fikirlerimdir,...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f482fc4525.jpg
Reis tekrar alacaktım ama sattığım gün brüt takasa girdi öyle kaldık..Tabi altta ki GAP hep soru işareti idi malum kağıt çok sert ama hedef konusunda inancım daha da netleşti çünkü bunlar sırf kağıdı kimse bulaşmadan çıkartabilmek için brüt takasa aldirdilar .. Netten alınmıyor malesef..
Arkadaşları tekrar moralli görmek güzel, inşallah kazancınız/mız daim olur... Tecrübesi fazla olmayan arkadaşlar, lütfen iyice araştırma yapmadan, her uçan kaçan kağıda girmeyin! Burada benim diyen trader'ler dahi gün geliyor binlerce lira zarar ediyor. Hiçkimse size para kazandırma hevesinde değil, hele hele %100 prim yapmış kağıda girmeden 50 defa düşünmek gerekir. Sabahtan beri ve hatta dünden beri panikleyen arkadaşlara, elimizden geldiği kadar, biraz moral desteği vermeye çalıştık...
Bu sabah tavan olursa şaşırmam dedim netice ortada! Yeni arkadaşlara nacizane tavsiyem yüksek kar yapan ve iyi temettü veren şirketlere yatırım yapmalarıdır. Mesela sn. zıpzıp böyle bir şirketin ismini birkaç sayfa önce zikretti... Saygılar, YTD.
Eczacıbaşı şirketleri bir hareket halinde bir plan muhakkak var grubun bütün şirketleri takas anlamında çok hazırlar zaten halka açık ecyap kottan çıktı ecbyo metroya satıldı menkul değerleri global aldı eczyt ve ecilc holding tarafından toplanıyor bir hareketlilik uzun zamandır var. Takaslar eczyt ve ecilc tarafında da çok hareketli 3 aydır endeks çıkarken ısrarla toplandılar tüm yabancı satışları karşılandı piyasa bunu görüyor.
Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.
Güne başlarken herkese bol kazançlar,hedef 100 küsürler malımıza sahip çıkalım diye düşünüyorum,ytd.
Patron.....bu operasyonun neresinde acaba....????????...
Tam ortasında....!!!!!!!!!.....
Haydi patronnn...böyle bedava para hiçbiryerde yok.....
Topla....5'e....10'a....15'e...20'ye....
Sat....30'a....40'a.....50'ye...60'a...70'e...80'e ...
Nasılsa bu borsanın sahibi..sen ve senin gibi osmanlı çocukları(O.Ç)......!!!!!!!
45 i geçerse tavan yapabilir
yatırım tavsiyesi değildir
Kesin tavan olucak,diyorum,hedef 100 ve üzeri emsalleri 300 kusürlerde,yad.
Adam alttan alıyor sonra 1 lot 1 lot yükseltip tepeden kucağımıza bırakıyor.üstten sayarız dedik bürütteymiş.spek anca her gün öncesinden alıyıp sonraki gün az bir lorla koşturup kucağa veriyor YTD
Hayy maşallah...
Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.
Noldu şimdi
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Niye durdu işlem
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yanlış-oldu.pardon.
Ya 2li tepe yada tobo https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...db8503fd93.jpg
Arkadaşlar, derinlik ve pasta paylaşabilir misiniz?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2c56fe9845.jpg
Sayın Desenat teşekkürler
Oyak topluyor
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e9681c5cf4.jpg