Aslan tavan, darısı bize. Soluğu 32 de alırsın inşallah...
ytd
Printable View
Aslan tavan, darısı bize. Soluğu 32 de alırsın inşallah...
ytd
Hayırlı olsun başladı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
oo takipler çogalmış hacim güzel Bu başlığı şu anda 84 kişi okumaktadır. (20 üye ve 64 ziyaretçi)
Teşekkürler afyon... yolun açık olsun. Bana bu kadar yeter
Günaydın dostlar.bekleyen derviş hesabı inşallah herşey gönüllerimizce olur.
karını alan cıkıyor inşallah darısı 9 lardan alanların başına onlardan biride malesef benim:vk:
8 üstünde kalırsa iyi
ya bi seferde çıktıgın yerde tutunya gene başını sallamaya başladı
Afyon hareketlendi. Herhalde Afyon veya Çimsa ile ilgili olumlu bir haber düşecek piyasaya. Haber düşene kadar sebepsiz yükselir. Haber düştüğü gün kitlerler. İnsider hareketi!
Gelişmemiş ülke olduğumuzun ispatı. İnsiderlar asla hapse atılmazlar! :)
Neyse biz işimize bakalım. Yükselişin keyfini sürelim. Küçük yatırımcı olarak dalgayı sürelim.
Geçmiş yılın grafiğini tekrar ediyor 3 güzel gün ve....
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortalama 8.14 ama aşagı saldı
Twiterda alexking ve ekibi açık yapıyor spekte onları sıkıştırmıyor spekte onlara çalışıyor vay be
Çok çıkmış gibi 8.30dan geri gel yaa ne ********siniz siz aq..........
Vay be daha bir saat önce çıkmasını beklerken şimdi düşsede alsak diyoruz... Borsa böyle birşey... bir anı bir ana uymuyor... para kazanmak ve kaybetmek kolay değil... rezil olursun vezirde😆
Sadece aslan a takıldı o kadar. Sonra fısssss... Nerede durursa oradan...⛽
bikac ay once 6.83 ten afyon demistik bekletti ama deydi 8.20 ustunden tum malı sattım kalanlara iyi kazanclar
hala bu işi ögrenemedik bu hissede satan hep kazanır ilkesi hiçbir zaman çıktıgı yerde duramadı düş düş elin oglu verdi 8,30 yerine koysunlar tekrar adi heriflerr
9 ,8 den çakıldın 6,8 lere endek 118 çıktı en tırt kagıtlar pirim yaptı sen aşagıya pirim yaptın şu an da en az 12 13 rakamlarda olman lazımdı ulann nediyim milet zararda bekliyor sen hala ucunu gösterip lutuf da bulunuyoruma yatıyosun onuda miletin kursagında bırakıyoson sende hata yok bana yazıklar olsun
şerefli spekoşa söylenenler az demek ki kuffar yapıyor yapacağını...
http://666kb.com/i/dpzpzvancg1r2c8c9.png
8.10 direncinin aşılması gerekiyor.
İlk deneme başarısız oldu.
Ben ikincinin geleceğine inanıyorum.
bir ara bu forumda hayırsever arkadaşlar **** paylaşırlardı derinlik aboneligim olmadıgında işe yarıyordu işte ozamanların birinde bi **** gurubunda gençlere sordum hangi hissedesiniz diye abi banvit giriyoruz dediler ozaman 7 , 8 cıvarıydı sende ne var dediler afyon sustular gençler bile bu işi çözmüşler ler bi afyona bak bide banvite tebrikler o günkü gençlere o gün onlara uymadı bu molaz kafam hata benim günah benim suç benim
http://666kb.com/i/dpzqu2l00v3z7amgp.png
Şimdilik düşüş trendini bitiremediler.
Orta vadede üçlü tepe düşüşü yaşamış bir hisseymiş.
İşlem hacminin daha da artması gerekiyor.
rezil kagit ve rezil mirasyedi spekler kendilerine yakışan rezilligin her türlüsünü yapıyorlar.inanin hiç yadırgamıyorum. ASELSAN BANVIT çıktıysa buda çıkacak dostlar ama bi gün ama bir ay .
Çoban yıldızı teşekkürler bilgilendirme için
Borsa borsa değil ki zalimlerin borsası. Ky nin hep eline verilen borsa. Çakalların, Allah korkusu olmayanların, zalimlerin borsası yazıklar olsun...
maliyetini kurtaran arkadaşlar satışları hızlandırdı diye düşünüyorum.
Oyun oynuyor poker gibi blöf yapıyor ben yemem sizi bilmem
Bence piyasanın satışını kullanıyorlar, milleti satışa zorluyorlar.
Borsa biraz toparlanırsa 8.10 direnci bir kere daha geçilmeye çalışılabilir.
Hadi afyon yürü be koçum... sen önden git aslan la Adana peşine takılsın...
Temel kaide: 5 çıkarken satacan. Düşerken kademe kedere alacan...
bu günlerdir yüklü satışı verenlerin aşagıdaki hedef fiyatları nedir bizede söyleyin bizde satak desemm buna müsade etmez yürür gidersiniz ama harbi aşagıda kaça oynuyorsunuz
Ne güzel kağıt ya... yarım saat önce 7.96 ya al, 8.02 ye sat... 600 cepte kim kime verir... şimdi beklemeye devam... bize böyleyse Ağalar 6000 600000 kazanıyor dur... ne ala mualla
http://666kb.com/i/dpztk3pxqwrioqpfd.png
son durum
Gel koçum gel... 7.9X 7.8X KADEMELERDE YİNE bekliyorum
Alış ortalamasının çok altında işlemlere şahit oluyoruz. İlginç gerçekten. :)
Seans sonlarına doğru gelirsin gelir... olmadı yolun açık olsun...
Işık ÖKTE ye inat çimento alıyorlar herhalde. ytd