80'ler acayipti,
90'lar daha bi acayipp :evil:
Printable View
80'ler acayipti,
90'lar daha bi acayipp :evil:
O zamanlar koalisyon hukumeti var. Saglik Bakani da Osman Durmuş. Bu olaya el koymustu. Mehapeliydi.
Kizmisti millet ona. Vay efendim onbinlerce kan ornegimiz abd ye gitse ne olurmus. Bir candan daha mi onemliymis falan. Adam hakli cikti.
Ednan hocacilar pisligin teki cikti riza babaa.
Gerek dunyada gerek ulkemizde nerde bi dini tarikat varsa hep suphelenirim. Bi tane de tarikat gormedim ki garip gurebaya yardim etsin. Sokak hayvanlarini doyursun. Ogrenci yurtlari yapsin.
Hep para isterler hep para. Vermek yok hic hep almak.
Moruk idari mudurum,
Senin guzel bi lafin var. Erkek adam 3 seyden korkar. Allah'tan, annesinden ve karısından. Ama yalnizca ilk ikisi esirgeyen ve bağışlayandır.
Bak unutmadim bu lafini. Benim o ince iş suruncemede kaldi. Kiz tarafina iki defa istekte bulunacan, ilkinde mutlaka reddeder demistin. İkinci israrda da bi ses soluk cikmadi. Olmayinca olmuyo demek. Begenmedi beni. Saglik ossun. Bana kiz mi yok.
Doğru dersin
Sigarasizlikta 15. Zafer günü
Kahveyide azalttik
Kilo da iyi gidiyo
Osman Durmuş u hatırladım
Çok pis bashekime fırça kaydiydi iyi de yapmış
Oralet mudurum olmadiysa hayırlısı olmuştur zaten
İnşallah daha iyisi olur
Gerci hatun beyni Araz abi
Ne olursa olsun anada bacida awratta
Kontrollu ve uzak yakinlascan yoksa arıza veriyolar
Adres dün yazdık
O durumda
Onno usta
Chip tuningcidir kendisi
Onno ustanin yazdigi (reklam olmasin diye isim vermiyorum) Oto Haber ve Auto Show dergilerini alirdim. Doksanli yillarda. Her satirini okurdum. Biriktirirdim. Yerden tavana ulasirri saklasaydim boyu.
Bi de Onno usta hic yaslanmiyo yav. Motor yagi cilde iyi geliyosa zaar.
Simdi dusunuyom da her hafta onlari alana kadar o paraya bir iki lot hisse alsam simdi epey param vardi. Araba bilem alirdim. Salaklik iste.
Yok iyi yapmışsın
Adam reklamını iyi yapıyordu
Alt tarafı bi chip bi de program
Tabi o dönem millet cesaret edemediginden tek tabanca oldu
Şimdi kanarya Mahallesi var bnm evin az ilersinde gündüz iyi de gece leş bi yer
Orda bakkal cakkal bile yapıyo tuning i
Hoş tuning çok elzem değil ya
Millet apachi gibi araba sürüyo
Bugün hava filtre değiştim
O iyi mi oldu bilmiorum
Bakımları 20bin yada 1 sene
Ben 20bin yada 2 sene yapiyom
Aynı araç avrupada bu intervalde bakimda diye
Türküz diye herkez kekliyo ha bizi
Ama ben yemem
Bi tek etrafta inşaat tozu çok diye 11bin km geçti 9 bin kaldı o hesaba bi hava filtre değişim yaptık
İşte böyle benim bilimsel araç bakimciligim
Youtube izle abi
Orda herseyi anlatıyorlar
Sahtekar araç şirketleri de
Yurdum insaninin arabaya zaafı var diye gereksiz zırt pirt bakıma zorluyolar
Böylelikle kekleyemezler beyhude yere avuclarini yalarlar
Bilinç bnm tahminim aileden gelen ve 5yuz ila bin yıl arası oluşan bi olay . Açıklanması güç ve hassas yegane oluşum
Ottoman zamanı saray ve çevresi çok zengin
Ama ya halk?
Yani anliycaan yüzlerce yıllık birikimli ozenme hissi millette aşırı bi ev araba hassasiyeti doğuruyor dolayısıyla bunu güzel kullanıyorlar burdaki mazot vs avrupayla aynı birebir. Yagda ayni. O zmn niye ben 1 , Avrupalı 2 senede bi bakım yaptiriyor Yukardaki zaafiyetten malesef.
MüdürüM en eskisinden bi reno 9 çek 5 tl
Zate bibucuk sene sigara icmezesn o para birikiyo
Gerci araba byk sehirdeysen eziyet bin otobose daha iyi
Ufak yerde lazım
Bakma sen bendede yıllarca araç olmadı zate
Aracli tiplerin aksine
Gitcegim yerin önüne değil
Görülmüycek derece uzagina park ederim
Ama direksiyon lazım ha noolmaz noolmaz
Hava yaniyo
Ben 2 saat siyesta yapıcam şimdi
Tavsiye ederim
Ter bastı zati ya
Bu arada emrah Serbes sonunda t yok
13 buçuk sene yemiş
Bence az ama girsin o da içerde siyesta yapsın ben neediym
Altında 5 litre motor var diye
Üç canı alıp sonra pismanim demek kolay
Dünya, iş yeri gibi yönetilse ne ala
ama işin içine demokrasiydi, insan haklarıydı vs. buna bağlı olarak daha önemlisi gelişmişlikti, cehaletti, coğrafyaydı, doğal zenginlikti, savaştı vs. girince haliyle politika/siyaset karışınca çuvallamaca tabe ...
Sonra neden böyle olmaca ...
Misall
iskandinavlar, adamların kafası rahat, nüfus yok, doğal zenginlik gani, etliye sütlüye karışmadan yuvarlanıp gitmece ...
Japonlar mesela, adamlar zamanının emperyali ama alınca dersi, olmayıncada toprağı vermiş kendini çalışmaya olmuş teknoloji devi ...
Daha 70'lerde memlekette "Japon malı tapon malı" lafı bile varken o çalışmayla teknolojiyi birleştirip geldikleri hal ortada ...
Hollandada böyle biraz ...
Haa bu arada adamlar (Avrupa) zamanında görmüş geçirmiş ne vebası kalmış ne engizisyonu, elemanların ufku açılmış ...
Buyrun İsrail,
elemanlar kutsal kitap böyle emretti deyip her şeyi hak görüyor, bir amacı var ...
vs.
Böyle örnek çok, bizde maalesef olan bitene bakmaca, tek şansımız Atatürk'ün yaptıkları ...
Ama o kadar çok siyaseti/politikayı, bu yönetim işlerinden çıkar sağlama olaylarına alet emişizki ne desen boş ...
Büyük şef bile paraya resmini koydurmuş ...
Eh öyle oluncada, böyle ...
Dağıtmayalımm
dünyaya dönersek böyle gitmez, artık olay boka sarmış durumda ...
80'lerden sonra müthiş bir değişim varki bu koşturmacada etrafınıza bile bakamıyoruz, biraz daha teknoloji gelişsin, aileler zenginleşsin, zenginlikler azalsın başka bir duruma zorunlu evrilmece ...
Doğanın kanunu, ömrümüz yetermi bilmem ama 50-100 sene sonra bugünki dünyadan eser kalmayacak ...
İzliyoruz bakalım ne olacak :)
Valla Koray bey forumdasim
Bu internet pek çok şeyi değiştirdi
Artık gizli saklı kalma bi kere mümkün değil
Bunun sayesinde
Artık isteyen istediğini spekulede pek edemiyor yani basit ve de temel kavramlarla ki bunlar en başta etnisite kavimcilik ummetcilik inanç mezhepvari şeyler. Bunlar bi odak noktası olmaktanda çıktı çoktan. Yığınlar icin dünya geneli için konusursak bunları aklına getirmiyo dahi.
50-100 sene kim bekler ?
Zate bu forumdakilerde basta ben, o kadar uzun boyutlu tıbbi şartlardada yasayamazlar
Yani kimse o kadar uzun vadeli plan (goremeyecegi olcekte) yapmaz
10-20 seneye herbisey netlesir
O zamanda internet yerine Cinternet sinternet filan çıkmış olur
Zate bize hec bi kimse sormaz şunu mu bunu mu edelim diye
Yani rahat olalım karmaşık dusunmeyelim
Öncü olabilmek içinde altyapı lazım O zate bizde yok
Ne plan korlarsa mönüye eyvallah diyeceguk
Al işte habere bak
Bunun haber değeri bile yok
Baba Yüreği acimis karar duruşmada şikayetçi olmamış
Ulen bilakis olucan
Şikayetçi
Ha zamanında babalık ettin etmedin o başka dava
Onu ben anlamaz
Yumurta gelmiş kapıya dayanmış duygu yapmeyecen
Mühim olan bunun bunu bi insana planlı yapıliyo oluşu sogukkanlilikla ve 2o milyonluk bi metropolde hoş dağ başındada olmaz tabi ama
Bu ne biçim bi hayalgucudur bilader ya
Olayı tasarlayan yapan kalbinde kafasında vs affeden
Tüm bunlar işte
Aaa niye biz gelisemiyozun cevabı
Gelisemen tabe
Yok böyle bi kin ve nefret ya
Savaşta böyle hileler yapilmiyo kardes değil sulh ortaminda
http://m.hurriyet.com.tr/gundem/cezasi-kesildi-40896326
Not: her konu için herkesi okula yollasak bin yıl insan ömrüne lazım olur daha azı kesin yetmez
Malum havalar ısındı, ısınan hava yükselir soğuyan hava alçalır. Alçalan basınç Balkanlar üzerinden saatte 32 km hızla Karayel olarak eser, denizcilerin işi zorlaşır. İskele alabanda, basketbolda Alabama Tigers.
Moruk müdürüm sen seversin böyle basit ama etkili araçları. Adamlar yapmış. Hungarolar. Yani Macarlar. Onlar da Türk sayılır. Belki de geçersiz oy sayılır.
Hungaro copter. Maliyeti basit. Yerli ve milli. Az yakar çok uçar. Şahsen ben binmem. Başım döner. Aslolan başının değil pervanenin dönmesidir. Dünya da döner. Tavuk döner artı ayran 5 lira ama sıcakta zehirler. Dönerse senindir dönmezse zaten hiç Kütahya'ya gitmemiştir. Emniyet kemerini mutlaka ama mutlaka takıyoruz. Triger kayışı da yok bunda ohh misssss.
Kısa kes Aydın abası olsun diyenler için ahan da işte perma link. İyi seyirler.
https://youtu.be/lIKsSsm-ppAs
Not : İzlemek ücretsizdir. Ama mobilden girerseniz kotanızdan yer. Ayrıntılı bilgi için operarötünüzün fiyat tarifesini gözden geçiriniz. Turabi için HAKAN yazıp 7886'ya Sms gönderin. Mesaj başına 4,74 liradan başlayan fiyatlarla. Kısa bi aradan sonra, bizden ayrılmayın.
Yaw hakkaten nedir şu sörvayvır !?
Millet çıldırmış deli gibi izliyor, yetmiyor forumlarda kavga/gürültü.
Beşbin dokuzyüz bilmem kaç sayfa yazı
https://forum.donanimhaber.com/survi...5971#127204772
Millet diyorum ama benim validehanımda kaptırmış "walla çok heyecanlanıyorum" diyorr. :evil:
Yaw yapma/etme, anlatamıyorum.
Fazla dışarı çıkmayınca dışarıyla kontak oluyor zaar, napçan yaşlılık işte.
Bakalım bizim yaşlılıkta neler peyda olacakk ...
Macara biz Türk diyoz onlarda bizim akraba finland diyo Türk u tanimayiz diyo ben onları akrabadan saylamiyom zati Türkmen Özbek filan bzm akrabalar hatta Rusya almanya bile daha yakın bize Macar uçmuş o da bizler gibi batı ozentisi kekolar
Zaten yapısal uyumsuzluk var biz nası aşırı tezcanli isek onlar bilakis çok uyusuklar
Gördüğün herkez işin ucunda miras olmasa dahi zengine akraba olma istiyo
Bence tez f16 lar yenilenmeli yunan şu an modifiye yapiyo f16 Viper olcakmis
Biz f35 s400 diye evet oğlum mööö derkene bosyere beklerkene sonra binmesin beynimize
Neticede icislerinde parasizliktan dolayi almanyaya bağlı olsa da
Disislerinde gayet bağımsız bi ülke
Adaları işgal eden . Viper i kullanmayada cekinmez
Adalar isgalkende natodaydik
Yalnız bu son manevrada Trump tosladi duvara Elini belli etti
Macarin kopter güzel
Yerli elektrikli araba gibi masallar yerine böyle oyuncaklar daha çok kazandırabilir
Mühim olan meydan okuma değil para kazanma
Hoş sanayiye gececegimiz yere
Tabi sosyal altyapıyı Kooperatifçilik faiz vade odeme kar payi vb altyapilarini oluşturup
Gıda ürününü daha sağlam ureteydik fezaya ucardik
Dünya hep ürüyo hep yiyo
Şimdi ikea da yağlı kofteye 3 tl farka 12 adet kopte 15.95 odemezdik
Akıl bedava kullanması çok paha
O yarışmalar baydi ya
Haminneler olmasa kimse izlemiyo
Acun da da iyi bağlantı olmasa
Kimse kanal yayınına tercih etmez daha
Hiçbi ünlü katılmıyo yıllardır bi Nihat doğan harici
Bi de paskal novma
Adam durtulerine yenik hep
Bi gol atar tonbala çeker
Bi kızar adada Nihat i kovalar
Yani o program makbul degil
Şimdi hacı bizim nesil siyasetle büyüdü. İrahmetli dedem hele susun ajanslar başladı derdi. Ajanslar dediği de Trt deki haberler. Şimdiki nesil tırt. Y kuşağı mı x kuşağı mı ne diyolar bu sümsüklere. Elde telefon tablet, bi boka yaradıkları yok.
Aslında fazla takmayayım diye düşünüyorum arada. Zati gelmişiz kaç yaşına. Günde 8 sahat uykuyu çık, çalışanlar için de 8 sahat mesayi, işe çişe git gel yolda geçen zaman derken bize kalıyor günde 3-4 sahat.
En güzeli çingenler gibi ânı yaşamak. Şapkalı a. An. Time. Latin keferesi buna carpe diem demiş. Carper üçgen peynirle karıştırmasın kisme. Lavaş giri o. Yumuşacık kaymak gibi. Ama ben yemem.
Bugün buldun bögün yi. Yarına Mevlam kerim. Ne takıyon kafaya her şeyi. Er bi şeyi düzeltemessin. Olduğu kadar olmadığı kader.
Kasetleri patlayan patlayana. Moruk müdürüm amman diyim kasetin patlamasın senin de. O diil de Alamancılar gibi üstte sörf tahtası gibi bagacla bi alaman plakalı mersoyla gelemedik melmekete. Alamancı sezonu açıldı. Wunde baaa. Şönn şönn.
Aslında şöyle diyim 80 ler 90 lar
Almancılar o arabalarla bi torba cukulatayla gelince
Biz sanayi iyi bişey sandık galiba
Ama gördüğün gıda tarım hayvancılık özellikle Tavukçuluk en iyi para bırakan işler
Sanayi çin e kaydı çünkü
Siyaset konuşma bence bi fena iş
Tez o meraktan kurtulunulmali
Zate babalar diyim 2 boyyuk devlet plan yapiyo
Sana secenek kalmiyo
Kapalı kapılar ardında dünyanın herhangi x y z coğrafyasında hadi yarın seçim yapila desinler
Tmm abi der
Her yer
O yüzden kafaya tek şapka tak
Kellik varsa hep tak :-)
Bende d vitamin az
Beynim güneşten pisiyo
Şapka takmiyom diye
Geliyom burda sacmaliyom eksi sözlük çaylak mekanizması var ora yazdirmiyolar yoksa ora daha eğlenceli
Ben ekşide yazarım. Çaylaklıktan kurtuldum. Ama nikimi sorma sölemem.
Üstadım,
İsviçreli araştırmacılar 5 açılı diş fırçasını bulmak için araştırma yaparken yannışlıknan başka bi şi bulmuş. Afrikada - gerek kıta Afrikası, gerek sahra altı Afrika ossun- kanser oranları diğer ülkelere göre son derece düşükmüş. Tıbbiyede buna intolerans mı morbidite mi ne diyolar, hah işte onun sebebi mucibini tetkik edince bu sıska, kara derili arkadaşların sürekli ve özellikle güneş ışıklarının en tepede olduğu saatler olan 11-14 arası bile dışarda dolaştıklarını ve bilahare vücutlarında d vitaminlerinin son derece yüksek olduğunu bu veçhile ile de kansere yakalanma sıklığının az olduğunu bulmuşlar.
Yani birileri bize yalan söylüyor olabilir. Yok öğlen güneşe çıkma, yok şekerli yeme, yok yağlı yeme falan. Araştırmak lazım. Her zaman söylemişimdir, deneysiz bir kimya düşünülemezzzz.
Belki faydası olur kopyalayalim güzel analiz
Yurtta güneş çok amma d vitamin eksikligide çok
Esmersen özellikle dikkat demiş
Hoş benim ten kumral sayılır buna dahilmiyim bilmiom ama güneş altında Aval Aval gezdigimden surat koyu bacaklar beyaz kaldı haha
Galiba demir mineralini sentezliyo güneş işinlari
https://www.google.com/amp/www.hurri...bilir-40115002
https://www.instagram.com/p/BlLQASdj...=1ey1uoqkkwwlb
Ona bakan buna da baktı.
O konulara el atanlar "super freakonomics " diye bi kitap yazmışlar 2009 da
Moruk müdürüm ve Koray amirim,
Hava karardı, gök gürledi, dakikada 3 keban barajının ürettiği enerjiye denk şimşek mcquinn'ler patladı, yağız at kişnedi, altta yer sarsıldı üstte gök delindi, kümeste tavukların ödü yarıldı ama insanların yaz günü alışılmadık olan bu yağışlara bakış açısı konusunda da ikiye bölündüğünü gördüm.
İlk grup Allah'ın işine karışılmaz.
İkincisi ise küresel ısınma.
Azınlıkta olan gerizekalı bir de üçüncü cins topluluk var ki bunlar da olayı dış mihraklara bağlıyor. Neymiş yahudiler yağmur bonbası batlatıyomuş sel basıyomuş ortalığı.
Haber kanalları ise evlere şenlik. A belediyenin sorumluluk sahasını sel bastı mı evler arabalar yollarda kaldı mı tık yok ama C belediyesinde aynı şey oldu mu dakikalrca ekranda göstermeler falan. Siyaset böyle bi şi işte.
Uzun lafın kısası yağmur rahmettir ama fazlası zulmettir. Ağacı sev ormanı koru. Ceviz ağacının altında yatma zehirler. İğde ağacı bulursan sev okşa. At murattır yeşil dileğin gerçek olmasıdır. Rüyada fil görmek ise neye delalet eder ben de bilemedim. Haa bu arada kulakları küçük olan Asya fili büyük olan Afrika fili, karıştırılmasın. Çükleri ise aynı boyda sanırım, hiç onları ölçeni ne gördüm görmedim. Saygılar. Şemsiyesiz çıkmayın, dolu yağışına karşı kaplan desenli battaniye ve kilimlerinizi aracın üstüne sermeyi unutmayın. Yannız benim arabanın tavana anten koymuşlar afedersin şey gibi halı da seremiyom. Ayıptır yaa.
Yağmur hep vardı şehre düşmüyodu
Kesilen kuzey ormanları yağmuru Bakırköy e Marmara sahile çekti
Dedikodu olmasın sitede bi eleman var tekil
Yenge bastı gitti galiba
3 arabayi bi örttuki ozenle inan olsun bebekkene anam beni oyle ortmediydi ne bu mal sevdasi ya
O bahsettigim 3 arabanın 3 u de yeni ve diri ama orta halli bi özellikli araçlar filanda degiller
Yav sat 3 unu 1 adet merso al keyfine bak hayat kısa merso güzel bastinmi gider frende tutar zink
Ama eski bi Moritanya atasözü der ki
Salaklik para ile satilmaz bedava tek seydir
Vergi pul mul kardasin böyle 3 arabada 3 kat mesarif hep zarar git kirala bari bana örn bende satem arabayi bende kar dayım yav
Eger renoysa Araban bak internetten o klasik anten yerine bmw deki gibi bi zimbirti var kırılmaz ondan al tak be abi tek derdin o ossun
Gerci ben arabaya cimriyim 2 sene daha triger değişmem
O antenide makinaya yikamaya girerken kırılmasına söküp yıkama bitince gene takiyom yerine
Gerci bana sorsan hava hareketleri Meteoroloji Boğazlar strateci vs bilimum her yönden bence istanbula iki bucik milyon üstü bu şehire zate haram da böyle sisiren düşünsün :-) bu gidişle 45 milyonu vurur 12 seneye sonra durur bi soluklanir 60 a yürür kıyı kıyı ama kıyı kıyı istanbul Tekirdağ izmit tek şehir gibi
Ben kacanzi
Yağmur başladı gene
Ahanda bu da bi diğer etmen
Zelzeleye gerek dahi yok
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/so...anlar-40906554
Karşında boğaz
Bunun her iki yanı
Zemin
Ne derece sağlam olabilirki
Tektonik hareketler boğazı oluşturmuş
Neyse ben bi izotonik icicek aliym spor yapem
Yani akıl verme hiç sevdiğim olay değilde
Güzel bişey buldun bu istanbul olsun
Onu gebertene dek sevme işte noolucak
Ama şu da bi bilimsellik müdürüm
Yahudi filan yapsa yağmuru ne burayla ugrascak abi gider israile yağmur yagdirir bereketi yav. yaniyo yazın oralar
Ama ciddi düşüncem
Bu gökdelenleri
Daha öncede 2 kez yazdiydim
Ataşehir Maslak tepelerine dikilen gokdelenler
Bunlar, Bulutlardaki artı eksi elektrik yükünü yani elektriklesmeyi artırıp
Yağmur şiddetini artırmış olabilirler
Bu ciddi bi olasılık hepsinde paratoner var cekiyo bulutu kendine
Gökdelen çukura dikilir be yahu
Tepe zate tepe
Tepenin tepesine gökdelen dikmenin yanlışlığını akıl etmeye mohendiz olmaya ne gerek
Ben gibi ali okulluda bunu akıl eder yav
Bakınız : yokardaki moritanya atasozu
Abi ben telefondan kompile guugil i söktüm cigerini canlı canlı Kedilere attım
Hiç pişman değilim eksiği de tek Shazam da duyuyom oturuyom kafede
Güzel müzik
Shazam saniyesinde buluyodu yoksa yemişim diğer özellikleri
Ama onunda formülüde şöyle buldum
İngilizce ana dil olmasada e değil tabiki. duyduğumu anliycak düzeyde yaziyom arama motoruna sarki sozlerini loonnnkk diye şarkı ismi adı sani karşında
Pratik olucan abi nooruym
Damat kayınpederi ikna edememiş faizler artmamış, dölar coşmuş borsa çökmüş ama tavukların umrunda mı? Onlar sadece darı ve buğdaya bakar. Aslında tüm kuşlar dinozormuş. Zoolog antrepolog ve pellopologların yalançısıyım.
Bi de hatırlar mısın eskiler tarih atarken misal 19.7.986 yazarlardı. 1986 nın başındaki 1 e gerek yok herkeş annardı. Şimdi yazsan 24.7.018 pek uymuyo. Pelikan mürekkep, scricss kalem falan. Nostalji bazen hüzünlendirir ama geçmişe üzülme, geleceğe kaygılanma, ânı yaşa demişler.
Şimdi baktım haklısın abi gayet dogru arama motoruna onun
Ama arama motoru zararsız tatlı su levregi gibi
Dikenkafali iri bi kaplumbağa türünden daha zararsız o yav
O kadar olsun
Napıyım milyon dolar ödüyüp kendime özel telefonmu yaptiriym
Koç Sabancı ayarı olsam yaptirtirdim ama
Şimdi üstadım sen daha iyi bilin emme misalen bu yollu, yelloz arama motorlarından gugıl olenine "feyyaz" yaz başka şeyleee çıkıyo, urus olan yandex'e feyyaz yazınce başka şeylee.
Algoritma mıdır aligator mudur timsah mıdır işte neyin ne haltsa farklı bunlarda. Misalen ikimize aynı anda Litbarski desek sende başka şeyler canlanır bende başka. Nöronlar, impulslar, proton pompası inhibitörü falan devreye giriyo burda sanırsam. Golgi aygıtı da etkili olabilir. Benimkisi düz seninkisi bmw tipi olanından zaar.
Abi nostaljiyi unutamayanlara bi de "Windows ink" diye bi ürün çıkarmış microsoft bugun bana onerdi no thanks dedim sonra windows milletler cemiyeti toplulugu var onu onerdi bi inceledim koşulları seni mokoko da etsek razi olucan dedi yürü ya dedim kapadim leptobu bana ne ya bedavadan gönüllü olucam Windows göçerse kaç para tazminat ödüyo biliyomun on dolar rakamla 10 hastirsin ya
nostalji iyidir ama bazen büyük 3. Savaş başlamadan kaplumbağa Vosvos al su sogutmasiz hava ve yağ var hazirlan simdiden şaka yani. .. nostalji bazen iyi bazen kötü
Genelde nostalji takinik dolmakalemle filan yazan adamlarda galiba iq düşük ha bana öyle geldide
Onlardan değilsin He mi hacı abi?
Çünki böyle bikacini gozlemledimde
Ben abi şu vaziyetteyim ne ileri ne geri
İşe yariycak teknoloji kafi
Ne Freak olucan ne geri kalican
Ortadan gitmek en iyisi bence her daim
Abi litbarski dedin bende hec bişey canlanmadi ilk duyuyom Kuran carpsinki
Aslen hayal mayal de yok rüyada
Etrafta önceden gördüklerini herkes canlandırıyo
O yüzden bi çığır açma zordur
Su ana dek çığır açmış tek bi zat var
O da yüzyıllar evveli bi Doğu Avrupalı ama adını yazmam
Sonra herkes çığır açmaya kalkar
Ne ugrascam yaw
Başıma dertmi alicam
Çığır acicam sananlar hep sığır acıyo ya
İnsanoğlunun dimag karman corman abi
Aç youtube u zakir naik filan hiç dinlemediysen dinle
Ben gülmeye arada açıyom naapiym ya
İnsanın kendini oyalamasida lazim
Dolmakalemle uğraşılmaz bu devirde üstadım, saat bile takamıyom ben sıkıntı basıyo. Evli ossam alyans da takmazdım. Aslında ben insanları, hayvanları vs kategorik olarak klasifikasyona ki şimdikiler buna sınıflandırma derler karşıyım. Şekil şemal yanıltıcı olabilir. Ne at hırsızı kılıklı heriflerden en kral adamlar çıkar, ne bebek yüzlü bebetolardan şarapsızın önde gideni. Dolmakalem iq yu düşürür mü bilemem ama bi araştırmaya göre ülkemizde ortalama iq 84 iken şempanzelerde 82 imiş. 2 puan farkla atanamamışlar. 2 puan deyip geçme totalde büyük fark yaratır.
Misal arabana lastik aldın, 100 km de 0,01 litre tasarruflu, yuvarlanma direnci düşük, len nolur 0,01 lt den dersin emme 40 bin km kullandıymındıydı bi tereyağlı iskender artı künefe bir de üstüne holosko parası tasarruf edersin.
O değil de 1995 de Tofaş araba almıştık acenteden sıfır km. Onu alana kadar tofaş hissesi alsam şimdi 4 mn liram vardı. Bunu daha önce yazdıysam affola yazmadıysam herkeşin kulağına küpe ola. Aahh aah. Nasip.
Hamiş : Litbarski Alman futbolcuydu.