Herkes ,sabah açıldığında tavan gideceğini ima ediyor mavi kuşta.....ben acaba neyi kaçırdïm????
Printable View
Herkes ,sabah açıldığında tavan gideceğini ima ediyor mavi kuşta.....ben acaba neyi kaçırdïm????
Önceden toplamışlardır yarın sana bana satarlar[emoji850]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sağlıktaki başarımızı dünyaya iyi anlatmalıyız
TÜSİAD Başkanı Simone Kaslowski, dünyada taşların yerinden oynadığı salgın sürecinde Türkiye’nin rakiplere göre daha iyi konumlandığını belirterek, “Sağlıktaki başarımızın hikayesini iyi anlatmalı, bunu dünyanın gündeminde daha fazla tutmalıyız. Yarattığımız güven algısını ekonomide de sağlamalıyız” dedi
https://www.sabah.com.tr/ekonomi/202...i-anlatmaliyiz
:ok::ok::ok:
hareketlerde bir değişiklik yok aynen devam. baskı yukarı baskı biraz aşağı. hacim hacim hacim yatay. bu hareketler de yukarı trend devam etse de bir yerde sıkışma yaratıyor güzel görünüyor umarım kötü birşey olmaz ytd
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye sağlık turizmi alanında virüs öncesinde 1 milyon kişi ağırlıyordu. Türkiye’ye 500 bin kişi saç ekimi için gelirken, saç ekiminden sonraki en büyük pay ise estetik sektörüne ait. Sektör temsilcilerine göre Türkiye’de saç ektirmenin bedeli 800 ile 10 bin Euro arasında değişiyor. Estetik fiyatları ise 2 bin 500 Euro’dan başlıyor. Türkiye’de yılda 100 bin estetik işlemi yapılıyor. Gelen turistlerin büyük çoğunluğu acenteler aracılığıyla Türkiye’ye gelirken, sağlık turisti otel ve şehir turları dahil ödeme yapıyor. Estetik için gelen ortalama 5-7 gün Türkiye’de kalıyor. Saç ekimi için gelenler en az 2-3 gün konaklama yapıyor. Türkiye’ye en çok İtalya’dan saç ekimi için geliyorlar. Almanya, Belçika, İsviçre, İngiltere, Norveç ve İsveç de üst sıralarda yer alıyor. Ortadoğu ülkelerinden de çok ciddi talep alınıyor. Onkoloji ve karaciğer nakli hastaları da sıklıkla Türkiye’ye geliyor. Sağlık turizminden 1 milyar doların üzerinde gelir elde eden Türkiye’nin 2023 hedefi 10 milyar dolar.
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...allar-41520599
Alıcı vatandaş değil
Özellikle hisse senedinde yabancının sattığı malı toplayanın sıradan yerli yatırımcı olmadığı kesin. Elbette yerli gerçek kişilerden de alım yapan vardır ama ağırlıkla bu alımı gerçekleştirenlerin küçük yatırımcı olmadığı ortada.
Peki o zaman kim aldı 3 milyar dolarlık hisse senedini?
Bunun yanıtını tam olarak verme olanağımız yok. Bazı bankalar alım yapıyor olabilir. Şirketler kendi hisse senetlerini fiyat daha da düşmesin diye almış olabilir. Belki bazı fonlar piyasaya girmiştir, o da olabilir. Zaten ağırlıklı görüş de bu yönde.
https://www.dunya.com/kose-yazisi/ya...-milyar/470626
Sağlıkta 10 milyar $ geliri yakalarız
Türkiye'nin küresel salgın Kovid-19 ile mücadelede gösterdiği başarı sağlık turizminde etkisini gösteriyor. Koronovirüse yakalanan hasta sayısında 9'uncu sırada olmasına rağmen can kaybı en düşük olan ilk 5 ülke arasında yer alan Türkiye, sağlık turizminde atağa geçmeye hazırlanıyor. Bu dönemde ülkemizin sağlık alanındaki yatırımları ve başarısını dünyaya kanıtladığını belirten sağlık turizmi oyuncuları, pandemi sonrası ilginin Türkiye'ye kayacağını öngörüyor. Sağlık turizminde 2.5 milyar dolarlık gelir elde edildiğini belirten sektör temsilcileri, Türkiye'nin hızlı davranması halinde 5 yılda gelirini 10 milyar dolara taşıyacağını vurguluyor.
https://www.sabah.com.tr/ekonomi/202...liri-yakalariz
Bugün bilanço günü. İnşaallah güzel bir blanço gelir.
ilk defa mpark aldım, 16,46 maliyetle bakalım ne olacak
Bilanço kar galiba.. Piyasa -13 milyon zarar bekliyormuş..
ben göremiyorum kapta?
50 milyon kârmı yazıyor ben mi yanlış görüyorum
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şiir gibi blanço. 50.336.000 kar. Bakalım yarın nasıl tepki verecek. İnşaallah güzel olur. ytd.
kar 61 milyon TL
hasilat %5 artmis gecen seneye gore!!
kar 6 ya katlanmis gecen seneye gore!!
Gecen.yil.ayni donem.kacmis
bilancoda 82 milyon diye bir deger var.
bu deger gecen sene “0” mis.
yatirimlardan gelen kazanc diye belirtilmis!!!
nedir bu yatirimlar????
yatirim faaliyetlerinden gelir 82 milyon tl!!!
cok ilginc!!!
gecen sene sifir
bu sene 82 milyon tl!!!
gecen yil ki kar 11 milyon tl imis
beklenti -21 milyon idi
gerceklesen +61 milyon
eeeee ne olur bu kagit yarin??
kar Keçiören Medisis hastanesinin devralınmasından kaynaklanıyor. Devir için bir harcama gözükmüyor. Aylık 96 bin tl den 10 yıllık kira anlaşması yapılmış. Devralınan hastane değerlemesinden 82 mio tl kar artışı yazılmış. Zannedersem grup içinde daha önceden konsolide edilmeyen bir devir. Çünkü yatırım maliyeti yok.
2.çeyrek de esas faaliyet karında gerileme muhtemel çünkü mart ayından itibaren ciroda daralma olmuş zaten. Özellikle yurtdışı hasta ciddi düşmüş. Korona yurt dışı hasta transferi veya normalleşme olursa 3. Çeyrekte düzelme görülebilir. (Keçiören 1 mio nüfuslu ilçe hastane ciroya katkı yapar - ertelenen tedaviler gerçekleşebilir). Bir de korona test kitiyle ilgili üniversiteden bi lisans başvurusu vard (etik kurulu onayında bekleyen). Turistlere veya vatandaşlara özel hastaneler aracılığıyla ücret karşılığı test gündeme gelirse o zaman ekstra bir karnaval olabilir.
Rakamlara bakınca güzel bilanço. Ekmeğini yedirir inşallah
*oyak yatırım, mlp sağlık için 18,70 tl hedef fiyatla 'endekse paralel getiri' tavsiyesini korudu
sabredene güzel şeyler yaşatacak gibi bu gün icin söylemiyorum ytd ama güzel hedefler var.
Saat 16:00 da webcast toplantısı varmış. Toplantı yaptıklarına göre söyleyecekleri birşeyler olması lazım.
Bekliyoruz
Sen okuya biliyormusun ne diyor taplodaCPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emeğin için Teşekkürler ama okunmuyor
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nisan ve mayıs aylarında böyle sığ bir tahtada 1,5m.lot mal çıkılmış. beklentiniz nedir arkadaşlar? şayet sağlık sektörü gidiyor diye bekliyorsanız biraz geç kalınmadımı? sağlık turizminden paylarına düşeni alırlarsa bu ancak 3.çeyrekte bilançoya yansır. merak ettiğimden soruyorum bist in yükselişine tepki vermeyen,3 aşağı 3 yukarı giden hissede niçin bekliyorsunuz? varsa bilmediğimiz birşey yazında bizde araştıralım,belki aranıza katılırız.
https://www.yenisafak.com/koronaviru...eliyor-3541969. Bu somut bilgi yeterlimi.Ben hisseme sahip çıkacağım.Sağlık turizm tüm ülkeleri kapsayacak şekilde genişletilmiş ve tüm olanaklarla devlet tarafından destekleniyor.Haber bu gün düştü. Daha ne beklenebilir ki.Yol uzun...
Dr. Fahrettin Koca : Acil Durum Hastanelerimiz bugünlerde öncelikli bir görev üstlenecek. Salgında diğer hastanelerimizin normalleşme sürecini bu hastaneler hızlandıracak. Diğer hastanelerimiz, tedavileri kısmen ertelenen hastalarımıza artık daha fazla hizmet verebilecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlık turizminde çok ciddi bir sıçrama yapıyoruz
Yapamadı bir türlü meşhur sıçramasını......
tepki noktasında yarın ve öbür gün takibimde
15.xx leri görecek gibi sanırım grafiğe göre, yorum yapabilecek var mı takasları ne durum da acaba
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hacimsiz düşüşler devam yarın bir tepki bekliyorum muhakkak birşeyler olacak mparkta ama ne zaman.. zamanlama çok önemli
4 gün durmadan düştü bugun nihayet
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.