Sabah tahta çok boş ve sakindi ama şuan üst kademeler oldukça dolu
sanki kopacak gibi gün sonu
hayırlısı bakalım
YTD
Printable View
Sabah tahta çok boş ve sakindi ama şuan üst kademeler oldukça dolu
sanki kopacak gibi gün sonu
hayırlısı bakalım
YTD
cağrı fiyatı ne olur bi yorum varmı?
2,25-2,27 arası olur
Bu ne zaman belli olacak?
1.2 milyar kağıdı olan iş yatırım bu kadar kağıdı elinde boşuna tutmuyordur dimi?
SM-A500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Silik yazmışım yarısını. İş yatırım 1.2 milyar adet kağıdı boşuna tutmaz dimi?
28 mart para girişi
http://i.resimyukle.xyz/VVGf9.png
28 mart para çıkışı
http://i.resimyukle.xyz/OeJNN.png
Bu para girişi umutlanmaya değecek kadarmı?
[IMG]http://i.hizliresim.com/69XWpP.png[/IMG]
Sorularımızı aşağıda yazan yere gönderelim.
@TRThaberekonomi
@elif_saygilier
29.03.2017 SPK Başkanı Vahdettin Ertaş sabah 09.15'de @elif_saygilier'le Ekonomi 7/24'de.
Kipa ilgili dönen dolapları tweet atarak ky olarak sesimizi başkana duyuralım.
TRT HABER de
Merhabalar ben işim gereği izleyemeyeceğimi izleyen bir arkadaş yazabilirse sevinirim ++rep
az önce sunucu elif saygıler bizzat kervansaray için soru sordu kızın cep telefonuna bile ulaşmışlar ordaki hikaye de bizim benzeri çağrı yapılmamış çağrı yapmadıkları için de çok yüksek ceza uygulamışlar daha sonra ellerindeki bir oteli satmışlar
satılan fiyatın piyasa koşulları gereği çok düşük kaldığını ve gerçeği yansıtmadığını anladık mahkeme yolu ile satışı durdurmak için başvuru yaptık diyor yani şimdi bu olay beni çağrı yapılacak diye umutlarımı biraz daha arttırdı
Borsa negatif açtı.
kimse yooook mi yooookkk mii yoook mi hayırlı cumalar diyen yoook mi
Buradayiz 😆😆😆
şimdi görün eğlenceyi :)
Su gayrimenkullerin degeri yeniden hesaplansin gorelim kagit gitsin artik layiki oldugu yerlere
bu haberede yürümezsen yuh artık
Hesaplama ne kadar sürer
migrostan hisse için olumlu icraat
Gün sonu hareket olurmu yoksa bumudur
hareket p.tesi başlar diye düşünüyorum ytd
Gene set koyuyorlar normalde başka bir hissede bu habere tavan çekerdi.
1.91 seviyesine kadar 2 milyon lot toplam satış koymuşlar bakalım nereye kadar artık şapka düşüyor kel gözüküyor arkadaşlar
Pazartesi için.. 1.90 ve üzeri kapanış iyi olur..aksi takdirde oyalar gibi geliyor...Yolu varsa.. yeni yolcu istemez...
Şu saate kadar toplam 15.778.000 lot işlem var
9.098.000 lotu alış
6.712.000 lotu şatışa verilmiş
saçma sapan hareketleri olduğundan millet güvenmiyor kağıda. yoksa ky tek başına tavana götürürdü :)
herzamanki gibi al gülüm ver gülüm fıtık eder insanı ama ne yaparsan yap 2.50 den aşağıya alamıyacaksın bendeki kağıtları ev alıcam parasının yarısını senden çıkartmam lazım
KAP taki bilgiye göre TESCO KİPA 2016 kapanış bilançosu son gönderme tarihi 02.05.2017 , o zaman yeniden değerlendirilmiş gayrimenkuller kesin belli olacak.
Desenize önümüzde çok güzel tam 1 ayımız var.
Yillarca bas bas bagiran "yeniden degerleme" diye diye bir taraflarini yirtan buralarin eskilerine tesekkuru bir borc biliyorum.
Inanmak basarmanin yarisiymis gercekten, daha hersey yeni basliyor. Hisselerinize sahip cikin!
Bilançolar hep ilk alındığı tarihte ki fiyatlarla yapılıyordu şimdi yeniden yapılıcak en az 1 milyar usd lik değer ortaya çıkacak o zaman görücez nasipse hep birlikte kazanacağız ytd degildir
85-86'ya 1 milyon koymuş. lan bırak kagıt gitsin işte
Çok zevkli olurdu valla
Birazını aldım kısmet bakalım
Sırada 1.86 lar var
Acaba burayı okuyorlar mı okuyorlarsa çok zevkli 55 dakikamız var onunla haberi olsun
1,88 deydi
bence bosuna basıyor o değerlemeyi duyan herkes 3-5 alır buralardan. biraz aklı olsaydı kimse dalmadan basardı yukarı.
hem tavan tavan yapsa spk da bişey diyemez. haber var hacı der geçerdi:)
Birde açıkçı geçinenler var yatırım finansmanda mesela onlar bakalım akşam kapanışta ne yapacaklar merak ediyorum