Ne oluyo bu mala..
Printable View
Ne oluyo bu mala..
Piyasa bozuyo halimiz ne olck acaba..bi haberde gelmedi bilirkisiden
Bu kadar gecikmemesi gerekirdi
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
borsada en sevdigim kagıt bana gelmeden bır yere gıtmez dıyelı 6 ay oldu yavaş yavaş gelıyor bana dogru 14.70 den ben almadan bır yere gıtmez mıktarda verıyorum 35 bın lot alacam sızde burdasınız bende burdayım BARANAGA arkadasım kusura bakma allah herkesın gonlune gore versın dıyorum ama borsa akıl işidir EKİM AYI GELMEDEN AÇIKLAMA GELECEGINI ZANNETMEM
Sayın cefri eni sonu bu kağıt düşecek dediğinizi ben aylar öncesinden hatırlıyorum. Nitekim de haklı çıktınız. Yalnız şunu belirtmek isterim ki ekimde olumlu rapor çıkmazsa daha düşük fiyata alınabilir bu kagit. 14.70 den alırım diyorsanız beklentiniz olumlu rapor mu yoksa başka birşey mi? Aklıma gelenler birleşme veya devir gibi bir işlem ya da elimizdeki tek umut kaynağı olan değerli arazi üzerine otel yapımı ...
SM-J200H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rapor açıklanmadan önceki son silkeleme hareketi olabilir mi bu? Pek teknikten grafikten anlamam ama birilerinin bizi bu konuda aydınlatması lazım. Teknikci arkadaşlara duyurulur.
14 lü rakamlara gelirse bizde elimizdekilere bir miktar daha takfiye yaparız. Bizimki 35 bin olmazda 5-10 bin arası olabilir. Elimizdede var çünkü. Saygılar.
14.70 e gelirse bende alırım...
Cefri akili adamsin..bekle gelir 14,70 e gelsede almam bu kagidi.. ama 25 ede gelse satmm.. bakalim.. biyasa bozacak bu belli.. ama maalt ne olur bilinmez.. mecbur bekliycm.. su 35 bin lotun bir kisminda burdan alda hareket gelsin...
Bilançosu iyi gelmiş neden fazla salmıs
Endex 98 bıne gelırse sızce maalt kac olur. Duzeltmenın gelecegı endex ın 98 bın bın oldugu soylenıyor maalt 14.70 kesın gorur benım fıkrım bu kımse bana uymasın ben tam 6 aydır bu fıyatı beklıyorum tıpkı 10 tl ıkende 17 bekledıgım gıbı
Olumlu rapordan sonra yatırım yapmak için mecburen kayıtlı sermaye tavanını artırmak zorunda. Yatırım amaçlı yapılan bir sermaye artışından sonra eni sonu BEDELSIZ VERECEKSİN bize... 50 milyon tl sermaye ile otelin temelini anca atarlar. Yeterki inşaat izni verilsin.
http://fs5.directupload.net/images/170818/ci7m5rm8.jpg
aylık alan satanlar
Olumsuz haber gelmediği sürece ve endexde düzeltmeye gidilmediği taktirde bu kağıdın 15.80 in altına ineceğini düşünmüyorum. Zaten dolaşımdaki lotların büyük çoğunluğu yaklaşık 16 TL maliyetle aracı kurumların elinde. Daha aşağısına getirmezler diye tahmin ediyorum. Tekniksel ve grafiksel olarak yorumlara ihtiyacımız var...
Bayramdan sonra, öyle veya böyle d*****n kuyruğu kopacak
Yarinki harekete göre anlayacağız ki ya birilerini düşürdüler ağlarına ya da endexe bağlı hafif bir fiyatlama olayı. Ama benim tahminim rapor beklentisini kullanarak bayram öncesi 18.xxxx TL olarak fiyatlanabilir ...
Son 3 toplam yükümlülüklerini en fazla azaltan şirketler :
https://i.hizliresim.com/gWaPmQ.jpg
AYCES in son zamanlardaki kuruş kuruş yükselişine anlam veremiyorum . Işlem hacmi yok alan satan yok neredeyse %75 kâr yaptı. Koç ve yaşarlar gurubunun bişey yaptığı da yok.
bir saattir işlem yok.öldümü bu .nasıl bilirdiniz.
Şu foruma bir iki satır yazacak heves bırakmadı bizde... olsun ama bırakmak yok seni 👍
düş biraz daha alıcam.
İşlemlere bakıyorum al sat - sat al ile 16.30 - 17.30 arası dalgalandırma politakası devam ediyor. Ayıp ama serbest bırakın şu güzeli şirketi. Haber gelene kadar bekleyeceğim 😀
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olumlu da olsa olumsuz da olsa en azından hissemizde bir beklenti var. Kazanmak da var kaybetmekte...
50 kuruşa MARTI varken 16 liraya KİM ALTUINYUNUS alır.
benim içim çok rahat. düştükçe alıyorum. borç neredeyse sıfır. kasada 20m para da var. 1 oteli 10 yıllığına yıllık ort 2.1m $ kiraya verdi. TR haritasını aç elinle istanbulu kapat en kıytmetli arazi bu şirkette ve yaklaşık 300 lotu olanın 1m2 arazisi var orada. tahtacı görüyordur düştükçe alıom devamlı alıom 1000 lot 500 lot. ver abi veren finans sadece. arabayıda satıyorum. gel abi. hisse koç holdingin boru değil. bence oraya o otel dikilecek kim ne yaparsa yapsın. dikilmesede yıkım ruhsatı verisinler otopark yaparız hiç dert değil. 7,66da 21,92 de görmüş adamım ikisinde de satmadım almaya devam ettim. herkese saygılar.
Martı kanatlandi uçtu ama ky ye çok çektirdi. Bizim kağıt malt da 7 lerden 21 leri gördü. Daha öncede yazmıştım " daha ne yapsın bu kagit diye." Benimde maliyetim 15.xxx lerde olmasına rağmen satmadim. Çünkü bu hisseden yataş banvit tarzı sert hareket bekliyoruz. Açıkçası benim hedef fiyatım 30.xxx lerde. Olur olmaz ya nasip dedik. Belkide hata yaptık satmaliydik. Zaman gösterecek...
15 gelince alacagım bekliyorum çok az kaldı maalt lı olmama acaba daha da düşermi hele 15 olunca bır bakacagım
Bayramınız Kutlu Olsun.......
Son 5 yıl her eylül ayını yükselişle kapatmış BIST 100 hisseleri
https://i.hizliresim.com/qW6PE5.jpg
Sayın cefri bu ısrarınızın nedenini çok merak ediyorum. Bu kağıttan bir beklentiniz var belliki. Bilmediğimiz gözümüzden kaçan bir bilgi varsa Bizi de bilgilendirirseniz çok mutlu oluruz. Herkese iyi bayramlar...
KAP : 05.09.2017 14:20:24
MAALT.E İşlem Sırasında Devre Kesici Uygulaması Başlamıştır
Ne olduda bu yukselis niye..
Bilirkisi raporumu geldi acaba
Akşama kokusu çıkar