Daha dün aksam grafiğini incedim gostergeler dibe kadar cekilmis bugün almaya niyetim vardı aksamdan ,dususü görünce sabah hemen yazdım bu gün girecem nasipse
Printable View
Daha dün aksam grafiğini incedim gostergeler dibe kadar cekilmis bugün almaya niyetim vardı aksamdan ,dususü görünce sabah hemen yazdım bu gün girecem nasipse
Suan bolinger bandin disina cikmis durumda rsi dipte tepki gelecek ama kalici olacak mi o onemli en son 6.95 den dustugu gunde rsi baya sismis bolinger bandin ustunde hareket ediyordu sonra malumunuz 4.69 kadar degdi
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
mynet de isyan baslamis
geçen seferde 7 lerden 4,5 lara kadar düşüp buralarda taban oluşturup tekrar 6,8 lere kadar çıkmıştı...sanırı yine 4,5 lara kadar gelmek istiyor bekleyip görecegiz...
O zaman ki hacim simdi hic yok maalesef gecen seneye gore bu sene cok sonuk gecti temmettu olayi hissede cok buyuk sinerji yaratacak olay bu o zaman cok farkli rakamlar konusulur
Sanki bi kivilcim goruyorum lidfa da yeter artik der gibi bir hali var
Yatırımcı ilişkileri ile yaptığım görüşmede edindiğim izlenimdir.
Yatırım tavsiyesi içermez....
Aşağıda yer alan bilgiler konuşmadan yapılan çıkarımlardır.
Net ifade ve bilgi değildir.
Edindiğim izlenim şudur arkadaslar, Özkaynak yeterliliği konusunda gelen not indiriminden dolayı kar payı ödeme işinin geri plana atıldığı, temel önceliğin özkaynak sağlayıcı işlemlere ağırlık verildiğidir.
Ayrıca ofislerin yıl sonunda belki teslim edilebileceği ancak daha da uzayabilecegi aktarılmıştır.
ilgili ofisler 2013 yılında peşin olarak 13 Mil Tl ye alındığı ve teslim edildiğinde mutlaka değerleme yapılacağı, burdan da özkaynak artışı sağlanabilecegi düşünülmektedir.
işin özü şudur ki,
Kısa vade sıkıntılar yaşasak da uzun vadede çok daha sağlam yolumuza devam edeceğimiz....
Tahmin ettigim gibi beklentiler onceden satin alinacagi icin 2~3 ay icinde harekete baslar
Islem rekoru.kiriyor suan lidfa
Bu başlığı şu anda 4 kişi okumaktadır. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
Omerva,
esiyok,
HISIM
Talep artarak devam ediyor
Hemen hemen hergün 3,5 kademe aşağı....
acıtmadan...
yavaş yavaş...
2 Bayramdır gün yüzü göstermedin farkındasın değil mi patron
Azda olsa duzelme emareleri mevcut gorunuyor
Ilginctir saatlerdir satis yemedi nazar degmez insallah
BANVT de kağıt...
YATAŞ ta kağıt....
yuh diyorum ya...
Valla elinde olupta kar yazanı tebrik ederim.
Abi trend hangi kağıtlardan yana ise ona geçecen. vay o çok primliymiş, çok gitmişmiş....
Bu uyuz kağıdı aldığımda BANVT çok gitti dedim ( 9 TL ) almadım...
Olaya bak
Daha kaç bayram geçirecez patron....
Kaç bayram yüzümüz gülmeyecek
Açılış kademeleri bomba...
4 e kadar alıcı sayısı 400...
rezillik diz boyu
4.89 gecilirse birseyler olur gibi ama hacim yok bayram oncesi zaten normalde de yok simdi hic yok 30 lot islem mi olur yaa
Tam yatırım kağıdı? Saf
Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sana hergün burdan hayır duamı göndereceğim....
Hacme bak Allah aşkına.......
artık benim gibi tüm ky, cılar ümidi kesdi bayram dedik sonrası dedik eylül gelsin yeni umutlara yelken açalım dedik ama patron hala dümeni kırık yelken gibi başı boş bıraktı.sayın patron hisseyi bir el at artık nereye kadar bu zarar yazacak.saygılar ytd.
9 lot islem ne ya allah askina biri el atsin su hisseye artik
Şirket hissesinin tamamına yakınını elinde bulunduran zaat....
yazıktır günahtır....
insanlar güvendi size be.....
B grubuymus....
Yazıklar olsun.....
Çok sağlammış temelleri....
Yazıklar olsun.....
Cok iyi yönetilen bir sirkeymiş....
Yazıklar olsun.....
7 lerden 4,70 lere gün be gün gelmiş....
fiyat ucuz diyipte 100 lot alan yok....
Yazıklar olsun
Allahini seven...maliyeti yukarda olmayan biri 1500 lot satsın da taban olsun yüz karası...
1500 lot alıcı var tabana kadar
sağlam hisseye bak
tipik bir patron kağıdı?(güya şirket) önce hisseyi pofpofla yukarı çek ky,nın eline yüksekten ver,etrafındada birkaç şakşakcı hisseyi yere göğeye sığdırmayanlar sonrada ortadan kaybolsun.ne ala bizde zararımız çıkacak diye hergün dua edeliim ah benim güzel memleketim insanları saygılar.ytd
biz sahip çık dedikçe o aksine yapıyor helal olsun sana patron,daha ne diyelim,tüm lanetler üzerine olsunmu diyelim,allah seni bildiği gibi etsin fazla bir şey söylemeyeceğim.saygılar.
zarar katlanıyo her geçen gun....
Lider mis......
Neyin liderisin acaba
Gercekten lanet olsun zararda degilim gecen 9 ayi saymazsak yaziklar olsun sana lidfa
sayın omerva dediğini yaptılar ensonunda ah tahta yapıcı sana ne söyleyeyim,allah sizi bildiği gibi yapsın en sonunda 4ü gösterdin
***LIDFA*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi
***LIDFA*** BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI( İşlem Sırası Durdurma Bildirimi ) İlgili Şirketler [LIDFA] İlgili Fonlar [] Türkçe Devre Kesici Uygulaması Bildirim İçeriği Açıklamalar LIDFA.E işlem sırasında sürekli işleme ara verilmiş, tek fiyat emir toplama başlamıştır. http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/628614 BIST
bundan sonra iflah olmazsın artık.ky.elindeki lotları bedavaya almaya çalışıyorsun.haram olsun sana ve şirketine
bu hareket kim tarfından yapıldığını gören varmı arkadaşlar,paylaşırsanız tşk.ler
bi bakıyosun 4,56 bi bakıyosun 4,81.. arada işlem görmüyor ayarsız kağıt...
dostum tahta yapıcı vs yok kâğıtta....
sadece kenarda bekleyen oluculer var...
sıkılan satiyo, oluculer kapiyo....
tahta bildiğin açık denizde salınıyo.
büyük oyunlar sabit...
patron desen hiç umursamıyor fiyatı....
7 aydır kâğıtta ve baya zarardayım
ciğerini çözdüm bunların....
temettü, sermaye artışı, gayrimenkul değerleme veya yabancı ortak payları hakkında haber gelmeden kimse uğramaz....
patron 7 lerden yıktı hamalligi da bana yaptırıyo şuan....
dostum hareket felan yok birisi 2000 lot sattı sadece hepsi o ....
no panik....
paran varsa asayım ara yaz muhakkak gelir...
şuan 3 lot satılsa 4,68 e gelecek hisse sadece 3 lot....
sayın omerva söylediğn doğru ama patronun haberi olmadan bir çöp bile alamazlar,ky yüksekten verdikleri lotları bedavaya almaya çalışıyor,ona inat isterse 1 lira yapsın vermeyeceğim.onlar buraya muhakkak okuyorlar,kulaklarını çınlatmaya devam.saygılar tüm ky.çılara allah sabır versin