Sabır sabır :)
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Sabır sabır :)
endekse dikkat patinaj yapıyor asagı kopabilir benden söylemesi teknik 85 bin diyor.
ama yatırm tavsiyesi degil
7.98 görüp 7.72 kapat..aferin sana kutpo afetin. 7 ayımı çaldım hayatımdan uğursuz kağıt
Bilancoyla affettirse bari kendini. 10 olsun da cikalim. Ytd
sabah açılışta pek keyfi yok gibi inşaallah açılır sonradan
uyuz hisse gene döndü eksiye.
akd kağıdı sinir etti borsa yükselişi sırasında portföyümün en mal kağıdı senin kalıbını gelmişini geçmişini ...............göye bu malı uv düşünmüştüm bir kağıt hiç mi güven vermez düş eymına soktuğumun kağıdı dibini yap yataya bağla sonra hareketini yap soktuğumun kağıdı tkn pgsus zarar açıklayan onca şirketin bile belli bir ritmi var yükseliş trendine girdiğinde devam ediyor bu aaa bir bakıyon yükselişte bir bakıyon düşüş trendinde
dün misal 34 kademe gitti 33 kademe geri geldi. 50 kademe gider gidecek sanırsın 30-40 anında geri verir. speki neyin kafasını yaşıyorsa artık. 8,00 e satış verdim dün kıyısından döndü gitmedi. döndü geri başladığı yere. maliyete gelse satacam gitsin. beni mi takp ediyor nedir anlamadım. maliyet düşürüyorum gene kıyısından dönüyor.
bilanço gelsin ii gelirse seni satacağım kötü gelirsede lotlarımı arttıracağım delimiyim neyim:yahoo:
patronlara güven olur mu 12 aylık da yaptıklarından sonra.
Bi eksi bi artı hacim de düşük hayırlısı bakalım.
7,70 ağırlıklı ortalamada oyalanıyor inşaallah tutunur da salmaz aşağıya güç toplar fırlar yukarıya. bitsin artık bu çile.
ulan uğursuz hisse 7,64 e gelmiş. senin gibi hissenin beni sana bulaştıranın...
uyuz hisse hayırsız hisse
dünyanın en şerefli speklerinden biri :yes:
hani hisseden o kadar nefret ettim ki, yerli malı diye kullanırmıyım? sanırım hayır. gider ithal ürün alırım bu markaya da XXXXXXXXXX saydırırım. yahu koskoca marka olmuşsun hissene az sahip çıksana. Kumarbaz hissesi gibi bune?
Hayatta yaptigim en mantikli hareket kutpodan egsere gecmek olmus [emoji23] kalan arkadaslara Allah sabir versin tez zamanda bol kazanclar dilerim YTD
Geçmişsen orada kal orada yorum yap ortak. Bu yorumunun kimseye faydası yok. Ben bıktırma hareketleri olduğunu düşünüyorum. Ytd
Uyuz hisse bugün bari bir atak yap da maliyete gel de kurtulalım artık senden..
vay arkadaş 7,85 aç anında 7,74 dön ulan döndüğün kadarcık yukarı çıksan kurtulacam senden de nasip olmuyor işte..
yaw arkadaş ne uyuz çıktın sen be uyuz hisse. 7,85 açıp da 7,65 de neyin nesi arkadaşa. bu kadar mı kötü bir şirketsi bu biri anlatsın arkadaşa çıldıracam yaw
7,60 da olmuş hayırsız hisse
oha be 7,20 ne ara gördün yuh arkadaşa yuh ya.
o kadar uyuz bir hisse ki demek ki benden başka yazan bilem yok..
Yazayım, hissede hareket varken burada palavra atan bir gurup vardı.
Kampanyalar, reklamlar, abartılı bilanço okumalar, yüzbinlerce alanlar, hergün eski abuk subuk haberi buraya taşıyanlar, NG gurubunun varlıklarını KP ye yazanlar , tavan gözleyen teknikçiler vs vs.
Ben 9 liralardan satmaya başladım 6.50 de kağıttan tamamen çıktım. Satarken de, alırken de hep rakamları ve doğruları yazdım.
KY psikolojisi; bir kağıdı aldıktan sonra altın, sattıktan sonra çöp yapar. Aralarında kötü niyetli de çok tabii. Sonunda çoğu parayı kaybeder, sessizleşir susar.
KP iyi şirkettir, iyi hissedir. Artıları çoktur. Yönetim ve spek sorunu vardır. Hissedarlarını hiç önemsemez.
Yukarı aşağılar yapar, ağlamalar bitmez.
Çarpılmak istemiyorsan büyük şirketlerden şaşma, kumar oynayacaksan buralara...
7.51 de olmuş rezil hisse
Bilmiyorum ben burada kimsenin yüksek blanço şöyle böyle diye reklam yaptığını görmedim. Fikrim kutponun çift haneli rakamlara çok yakın olduğunu düşünüyorum.
Burada yazan kalmadığına göre, yakında bir dümen dönecek sanırım. Ytd
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
7,48 açılış hey maşaallah. Ulan ne uyuz bir kağıtsın be mahvettin bizi.
Tam sinir bozucu alış 7.60 satış 7.50 :)
oha be 7,65 e dönmüş. alçak hisse..7,48 kapamasa bari
Bilanço ne zaman
10 nuna kadar sn tarih diye biliyorum
7,70 kaırsa düşen kanalı kırmış olacak ve onaya gelmiş diye kabul edilir ayrıca bariz bir fincan formasyonu var finacını yapmış 7,98 kulpu bura aynı zamanda hacimli geçilmelitakılırsa ikili tepe diye karşımıza geçer herşey bilançoda gizli artık
Sabır arkadaşlar sabır. Düşerken de yükselirkende sabır. Bence iki üç haftaya 10 lu rakamlar ucuz kalacak
Ytd
Sn.cefaks günsonu pastasını ekleyebilir mısınız? Teşekkürler
hadi be spek kır artık şu 7,80 i de yükselen kanala geri dön. hadi be spek hadi be ne olacak sanki
Spek sinir bozmaya devam ediyor :) bugünden itibaren yüzümüzü daha da güldürecek inşallah