Birleşimin tam olarak olacağı tarih belli mi?
Printable View
Birleşimin tam olarak olacağı tarih belli mi?
Ağustos diye biliyorum
Ağustos 17 sine kadar birleşme süresi var
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birde kafama takılan bir konu var,diyelim ozbal o tarihe kadar 4 veya 5 li rakamları gördü ve birleşme öncesi rakam ne kadar yüksek olursa erciyas olduğunda 3 katı gibi bir fiyattan işlem görecek. Erciyas ın başlangıç ta 12 veya 15 gibi bir rakamdan acılmasını mı isterler yoksa 3 veya 3.5 gibi bir rakam sonrası 9 veya 10 lu bir rakamdan mı işlem görmesini mi isterler.
Şirketin yaptığı açıklamada borsa istanbula kotaayon başvurusu yaptığı bilgisi var dolayısıyla spk dan onay geldikten sonra kotasyon başvurusuda sonuçlananacağı için erciyas olarak işlem görmeye başlaması kısa süre içinde olacaktır tahmninim.şirket kağıdına sahip çıkıyo dünkü açıklama bunu gösteriyo art niyetli bir şirket dünkü açıklamayı yapmayabilirdi.erciyas olduktan sonra inşallah gerçek değerini daha güzel bulacaktır bu şirket.erboş ile erciyası bi kıyasladığımızda erciyas 10 gömlek üstün bir şirket
ÖZBAL , 2011 Yılı yaz aylarında borsaya girmiş ve ilk işlem fiyatı 4.10 TL ile başlamıştı. Ve bu kağıt 70'li kuruşlara kadar geriledi. ÖZBAL'ın eski ortak sahiplerini allah affetsin. Çok kişinin ocağına incir diktiler. Daha önceleri bu topikte yazan hiç bir yatırımcının adına rastlamıyorum artık. Eski ortaklardan 3 kişinin elinde hala önemli bir miktar hisse var. Eğer SPEK, söz konusu bu üç ortak ile anlaşmamışsa işimiz zor demektir. Çünkü bu insanların geçmişte bu kağıdın bu kadar düşmesinde önemli hataları vardır. Dua edelim ki Erciyas gibi bir holding bu şirketi ayağa kaldırmaktadır. Ama siz siz olun benim bu söylediklerimi asla bir AL veya SAT tavsiyesi olarak kabul etmeyiniz.
ÖZBAL , 2011 Yılı yaz aylarında borsaya girmiş ve ilk işlem fiyatı 4.10 TL ile başlamıştı. Ve bu kağıt 70'li kuruşlara kadar geriledi. ÖZBAL'ın eski ortak sahiplerini allah affetsin. Çok kişinin ocağına incir diktiler. Daha önceleri bu topikte yazan hiç bir yatırımcının adına rastlamıyorum artık. Eski ortaklardan 3 kişinin elinde hala önemli bir miktar hisse var. Eğer SPEK, söz konusu bu üç ortak ile anlaşmamışsa işimiz zor demektir. Çünkü bu insanların geçmişte bu kağıdın bu kadar düşmesinde önemli hataları vardır. Dua edelim ki Erciyas gibi bir holding bu şirketi ayağa kaldırmaktadır. Ama siz siz olun benim bu söylediklerimi asla bir AL veya SAT tavsiyesi olarak kabul etmeyiniz.
Erciyas Çelik boru ve Erciyas holdingin ne denli güçlü bir şirket olduğu ortada, hisse açısından önümüzdeki günlerin olumlu olacağı düşüncesindeyim. Hep birlikte kazanmak dileğiyle. Yatırım tavsiyesi değildir
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
beyler ozbalın petrol borusunumu deldik nedir.kazmayı vurduğumuz yerden petrol fışkırıyor hehehe..
0,29 (ozbal eski ) + 3,40 ( erciyas ) = 3,69 birleşme sonrası muhtemel açılış ...
Elinde ozbal hissesi olanın hisse adeti 1/3 değerinde azalmayacak 1 nominale 0,29 adet erciyas eklenecek...Eğer hisse adeti düşerse fiyatın 3 kat yüksek açması gerekir ki sermaye artışı gerçekleşmeden bunun olması mumkun değil...
Devre kesici ne zaman biter YTD.
Ozbalin sermayesi 20 milyon 540 bin halka açık kısmı yüzde 36 buda 7 milyon 525 bin Lot hisse demek 7 milyon 525 bin Lot ozbal hissesi Erciyes boru olduğunda 2 milyon 182 bin lot Erciyas boru hissesine dönüşecek halka açık kısmı çok düşük olmuş oluyor erciyasin sermayesi 65 milyon olucak birleşmede 2 milyon 182 bin Lot borsada işlem görecek buda halka açık oranı yüzde 3 demek kısaca piyasada Erciyas boru hissesi az olucak buda fiyatın nereye gidecigini tahmin etmek zor önü açık inşallah tüm arkadaşlar kazanır not halka açık kısmı yüzde 3 civarı olacağına göre piyasada 2 milyon 182 Lot alacağına göre talep yüksek olursa hisseye neler olur hep beraber görürüz inşallah ytdr
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam birleşmeden.sonra Özbal. Diye
Bir.şirket.olmayacak.özbal.tümüyle
Erciyas.boruya.dahil.olacak.
Dolayısıyla.elinde.özbal
Hissesi.olan.1/3 oranında.erciyas.hissesi.ile.değiştirilecek.
Bu.durumda.1000 lot.özbal
294 Erciyas.boru.olacak
Birleşmeden sonra.fiyat.ne
Olur.onun.hesabını.spek.yapmıştır
Ytd
E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erciyas.boruda.sermaye.tavanını
1,25 milyar.tlye.çıkarmış
Birleşmeden.sonra.büyük
Oranda.sermaye.artışları
Gelebilir.ytd
E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kayıtlıyi yukselticegine göre neden olmasın ytdr
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3,20 den vedalaştık.Allah kalanlara bol kazanç nasip etsin.
devre kesici nasıl bir şey kaç dakika bekliyor verdiğin emirler bu konuyu bilen arkadaşların kısa bir açıklama yapması rica olunur...
Vay,vay ,vay maaşallah hissemize.
Yeni bandımız 3,-3,5 arası inşallah artık.
Erciyas ın karlılığı hakkında bilgisi olan var mı? Temel verileri ne zaman açıklanıyor bu tip yada ilk halka arz durumlarında?
Herşeyi,'armut piş,ağzıma düş 'mantığıyla almaya çalışmaya sıcak bakmıyorum.
Biraz emek verip,kap'ta şirketin(özbal) duyurlarına ve eklerine bakmanızı rica ediyorum.
Belki de çok,daha detaylı ve işinize yarayacak bilgileri bulmuş olursunuz.
Dost tavsiyesidir,
Birşeyleri sürekli paylaşmak da hem de tekrar,tekrar sıkıcı olmaz mı ?
Varsa bakarım tabi. Ben olmayabileceğini düşünüyordum. Teşekkürler.
Bu arada Özbal ın satış sürecinde 1.5 yıl önce buralarda beyin fırtınası yapan o dönemde de erciyası araştıran bir kaç kişiden biriydim. Halo dayı falan vardı o zamanlar...Hey gidi günler... :)
Bir de ben vardım hocam hala burdayız
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
arkadaşlar, şu konu tam netlik kazanmadı açıkçası terettüde düştüm ben. ozbal dan erciyas'a dönüşümde , hisse miktarı 3/1 oranında düşüp kapanış fiyatının üç katımı erciyas açılışı olacak ? ( eğer hisse rakamı 3/1 oranında düşüp fiyat kapanış rakamının 3 katı olmazsa, mevcut bakiye azalır ki onu düşünmek bile istemiyorum ) yoksa hisse adedi aynı kalıp Erciyas olarak açıldığında, mevcut dönüşüm öncesi rakamın aynısı veya üzerimi olacak. önceki sayfalarda farklı 2 yorum var, emin olarak bilenden bilgi rica ederim.
Biraz vedalaştık 3.17 den 1.44 le başlayan macera alanlarda inşallah kazanır birleşmeye biraz bıraktık hayırlısı
Bunu net bilen yok sanırım içimizde .Ancak ortada ciddi bir oran var. Mutlaka bir teknik açıklaması olmalı. Matematiksel bir sonucu olmalı. Ama nasıl. lot miktarının 1/3 e düşmesi aynı oranda fiyat artışı getirmezse facia olur . Bu soluksuz çıkışın mutlaka bir açıklaması olmalı
isim değişikliği olupta 3 ay önce söylediğimiz gibi ERCYS olarak işlem görürse ERBOS un hemen altında görünecek değilmi beyler.