İki kademede 691 bin lotu alan isterse...iki dakikada neler yapmazki.......
ama bizim kadar sabırsız değil...herşeyin zamanı var.
Printable View
İki kademede 691 bin lotu alan isterse...iki dakikada neler yapmazki.......
ama bizim kadar sabırsız değil...herşeyin zamanı var.
Bu kalan 2.5 milyonun satışı değil,,kalan hisseler pazartesi salı satılacak..Patron elindeki mevcut hisselerden satıyor gibi..kalan A grubuda hisselerde 682 bin,,demekki B leri satıp A alacak...sadece tahmin...bugünde mkkya baya kayıt yaptıran olmuş işte bu kayıt yaptıranlar bedelliden gelen hisseleri yananlar iş işten geçtikten sonra kayıt yaptırıyorlar...
https://i.hizliresim.com/4GlQj7.jpg
Arkadaşlar A grubu olup bedelliye katılmalarına ragmen hisseleri hesabında göremeyen var mı?
Ben göremedim aracı kurumumu aradım dönüş uapacağız dediler... benim durumumda olan var mı?
A grubu hisseme çökülmüş olmalarından şüphr ediyorum....
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showth...099#post503099
Haftalık hisse yarışma linkimiz açılmıştır. Kurallara uygun tahminlerinizi alalım.
Bu satışlar biter ,bakmışsın vakfın satışları başlar bunlar yatırımcısı ne kadar daha sömürecek bilemem ama devlet yakında bunlarıda inceler bir şikayet üzerine kayyum atar böyle rezil yönetilen bir şirket görmedim sermayesi 18 trilyonken muhasebeci 30 trilyon şirketi dolandırıyor 4 yıl önce ,sonra zaten sürekli zarar internet sitesinde gösterilen yatırımların çoğu yok bilmem trafo merkezi kuruyorlarmış yağ tesisi açıklasınlar nereye ne yapmışlar yinede zarardayız çıkamıyoruz yatırımcıyı hisseden çıkartmıyorlar hep bir olumsuz durum yatırımcıyı koruyan bir merci yok kamu denetleme şirketine şikayet etsen kamu değil spk zaten ilgilenmiyor
en iyisi sabredip beklemek belki bir gün akıllarını başlarına gelip yatırımcısını düşünür zarardan kurtuluruz kendi görüşlerim Kimse etkilenmesin umarım bu bilançoda bina satışından gelen parayı gösterirler geçen bilançoda iskan bahane edilerek göstermediler
Benim maliyet 1.90 şu an için, çok gereksiz bir zamanda ek alım yapmıştım, felaket oldu sonuç.. Dediğiniz gibi çıkamadım da. Kimbilir ne kadar beklerim, zarar büyük. Umalım da yükselişi başlasın artık. Daha neler gösterecekler bakalım
illk 2 gün çok çalkantılı olacaktır.
satılacak lotlar Sisteme düştü mü...
309.000 1.49 - 1.50 480.000
Alıcı MARBAS ..
iş cepte sorun var...bütün hisseleri izleyebildiğim halde..OSTİM işlem görmüyor..en son işlemi bu gün 12.24 te görmüş..
Hisseye ciddi bir para girişi var, devamını bekleriz..
alım 1.903.854 satım 883.471
MAşallah MAşallah
1.50 1.080.000- 1.51 860.000
Şirketimizin 12.10.2017 tarihli Tasarruf Sahiplerine Satış Duyurusu ile yeni pay alma haklarının kullanılmasından sonra kalan B Grubu toplam 2.427.820,798 TL nominal değerli payların 16-17 Ekim 2017 tarihlerinde Borsa İstanbul Birincil Piyasa'da halka arz edileceğini KAP'ta duyurmuştuk.
Birincil Piyasa'da gerçekleşen halka arz işlemleri kapsamında, yeni pay alma hakkı kullanımı sonrası kalan B Grubu payların tamamı bugün itibariyle satılmıştır.
Yeni pay alma hakkı kullanımı sonrası kalan A Grubu payların Talep Toplama yöntemi ile satışı pay başına 1.48 TL fiyattan Şirket merkezinde devam etmekte olup, satış işlemleri 17.10.2017 tarihinde saat 17:00'de sona erecektir.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla…
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/635597
Takas paylaşma imkanı olan bir arkadaş var mıdır ?
Ek 9370
Son 2 hafta..
Bu şirketin alayı gaydırı gubbak işler üzerine kurulmuş. Geçen Ofim İş Merkezi için Bankasya'dan 10 milyon Avro borç aldılar diye yazdım. Biri de cevap yazmış. O borcu Halkbank'tan aldı diye.
Yahu kardeşim. Süreci biz biliyoruz. Sen hiç merak etme. Ostim Bankasya'ya olan borcunu ödemek için Halk bankasından borç aldı. Tabii bunu şimdi kimse bilmiyor sanıyor. Çünkü bank Asya ile Ostim yönetimi arasındaki ilişki ortaya çıkmasın diye.
Bank Asya hesapları didik incelenirken hesap trafiğinde bu bilgiye nasıl ulaşamadılar 2 yıldır bir de nükleer tesis kurulması için OSTİM aday gösterilmiş gel de çamur at bedelli ile gelen para sayesinde kredı borçlarını kapattıktan sonra yatırımcı yok pahasına satıp kurtulsun en iyisi...
http://www.ostimyatirim.com.tr/Files...2014094058.pdf
2013 öncesi yapılan ve bir çok kamu ve özel şahsın yaptığını OSTİM de yapmış olabilir.Bankadan kredi almak suç mu ?? Devletimizin aradığı teröre destek verilmesi.Paranın değişik şekilde transferi.Yer almış veya iş yapacak diye kredi kullanan şirketi suçlamak hiç bir şekilde doğru ve etik bir davranış değil.linkte başkan şirketi kötü yönettiklerini kabul ediyor.
bende çok kötü yönetildiğini yazdım.ama bazı devletin el koyduğu ve teröre destek verdiği için kayyum atadığı şirket statüsüne hiç koymadım.
Devletimiz güçlüdür varsa bir aykırı durum açığa çıkartır.mış,miş le şirketi karalamamak lazım.
borca sokmuşlar,
kötü yönetmişler,
işleri zamanında bitirememişler,
öngörüleri zayıf,
yani her türlü eleştiri yapalım hatta genel kurulda yüzlerine karşıda soralım ama hassas konularda çok seçici ve suç teşkil eden yaklaşımlardan kaçınmak lazım.
RSI ile bu kadar uyumsuzluk anormal...
Hissenin çok yukarıda olması gerekirdi, öyle değil mi sn. Furkan37?
Bedeli hikayesinden dolayı çıkartmadılar, başarıyla bittiğine göre engel kalmadı ardık. Şirket merkezindeki talepli A grubu da satılmıştır bence ama usul saat 17'ye kadar olduğu için öyle açıklarlar. Bakalım sabah mı yoksa 17'den sonra mı kıpraşmaya başlayacak görürüz.
Ben zaman daraldı düşüncesindeyim
1,55 üstü atarsa hareketlenir gibi duruyor. Kasaya epey para da girdi, artık hisseye de birşeyler düşmesi lazım.
1.48 den alanlar, 1,50 den satıyor galiba, başka açıklaması yok. Bakalım kapanış önemli.
starting box...
1.51.ve 1.52 kademelerinden 1.100k alış varken hisse nasıl aşağıya basabiliyorlar hayret. yetenek bu olsa gerek...
OSTİM...
Türkiye'nin en büyük...
Dünyanın ise sayılı küçük ve orta ölçekli
sanayi üretim alanlarından biri...
Makine imalat, metal işleme, elektrikelektronik,
iş makineleri, imalat
ekipmanları, otomotiv, plastik-kauçuk,
tıbbi araç gereçler...
Hasılı 17 temel sektör...
50 bin çalışanıyla...
3 bini imalatçı
5 bin işletmesiyle...
Bir sanayi kenti...
Ne istiyorsunuz?
Yeni bir otomobil mi?
Tren mi?
Uçak mı?
KOBİ'lerin oluşturduğu bu dev fabrikada
hepsini yapmak mümkün...
Belediyelerimizin metroya mı ihtiyacı var?
OSTİM "biz yaparız" diyor...
Raylı sistemiyle, taşıtlarıyla, vagonlarıyla...
Havayollarımız "bölgesel uçak" mı istiyor?
OSTİM talip...
Onlarca ülkeye binlerce parça yapıyorlar...
ani önümüzdeki 10 yılda tahminen
Türkiye;
Haberleşmeye 210 milyar dolar...
Bilgi teknolojilerine 70...
Ulaştırmaya 90...
Enerjiye 95...
Sağlığa 135 milyar dolar harcayacak...
İşte size imkan...
Cari açığı azaltma imkanı...
Savunma dahil, kendi işini kendin görme
imkanı...
yeterki kendi kaynaklarımıza yönelelim..
kendi insanımıza güvenelim...
.................................................. .
Bu yukarıda sayılan KOBİ ler borsada işlem gören Ostim'e ait değil. Ostim organize sanayi ve Ostim şirketi aynı değil. İyi araştırın. Borsada işlem gören Ostim'in Ofim diye bir iş merkezi var. Bir kaç ofisinin kirasını alıyor ama bunun inşaatı için bankasyadan aldığı borcu Halk bankasından aldığı borçla geri ödüyor. Bir de Metro istasyonu karşısındaki Ostim Prestij projesinin ortağı.Oradan gelecek para da Halk bankasına aldığı borç karşılığında rehin. Bu kadar. Yok uçak üretirmiş, nükler tesis yaparmış....hi-ka-ye....
bende biliyorum ostim şirketinin ne iş yaptığını...
Yazımda Sanayi esnafını anlatmaya çalıştım.
ayrıca biz şirketi satın almıyoruz...karımızı buldumu çıkarız... zararımızı senden istemiyoruz.
1.53 ortalama ile alanlar 1.49 a mal veriyor yersen görüntü o :kahkah:
ostim ismi sizi kandırmasın,,ankaradaki ostim sanayi bölgesinin tamamı değil bu,,sadece bolca kiralık dükkanı işyeri olan bir firma...Başka ne iş yaparlar tam çözemedim...
Kalanların bugün son satış günüydü sanirim...yarina başlar artık...y.t.d..