Yavaşımı kalmış 1,05 lerden 1,45 e
Printable View
Aynen allah belasını versın
hisselerimi sattım....hayırlısı olsun....
Yine gireyim mi dedim,3 günde dünya yükseldi kazanamadım birşey bari bekliyim dedim,iyi atlamadım yine aşağı bastılar.Bu nasıl kağıt ya bunda gercekten kazanmak mümkün mü arkadaslar?Alım satım noktası belli değil ki
***SNKRN*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi
***SNKRN*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alım Satım Bildirimi )
Yapılan açıklama düzeltme mi? Hayır
İlgili Şirketler SNKRN
Açıklamalar Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No: 15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Kerem Bilge tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır.
Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/691709
BIST
(03/07/2018 - 15:27:33)
02.07.2018 tarihinde Senkron Güvenlik ve Iletisim Sistemleri A.Ş. paylarından 750.000 adet A grubu imtiyazlı ve 1.095.000 adet B grubu imtiyazsız payları Bülent Çobanoğlu’ndan, 400 adet B grubu imtiyazsız payları Semih Erk’ten almış bulunmaktayım. Bu işlemle birlikte Senkron Güvenlik ve Iletişim Sistemleri A.S. sermayesindeki paylarım 02.07.2018 tarihi itibariyle %27,54 sınırına ulaşmıştır.
Kim se yokmu ytd..
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hıssede yatırımcı kalmadı,çekmek için kendileri yalandan tavan yaptırıyor adiler
1,10-1,25 arası aldım sattım aldım sattım bidaha girmeye cesaret edemedim tabi 3-5 kademe bizim için iyi görünüyor
Tahmin etmiştim çünkü dgzte dede çok al sat yapmıştım adamlar indir kaldır sürekli döküyordu 3,80 lerde bi döktü bidaha cesaret edemedim bundada bizi sağlam döktü almaya cesaret edemedim tabi her dökülen ayni bizim gibi alamamıştır risk alan kazanır yada kaybeder borsada kural budur
Elinde kalan varsa bol kazançlar
Hocam risk büyük oluyor malesef,simdi alsak canlı bomba ertesı gun tabana yapıstırmıcsklarını kim bilecek,aksine tavanda yaptırırlar.Ama ben bu tavanlarda gercek yatırımcının alıp kar ettiğine kesinlikle inanmıyorum.Dün borsanın buyuk yukselısınde yerınden kıpırdamayan kagıt bugün göçen borsada sebepsiz tavan yapıyor.Sizce burda kazanan kucuk yatırımcı varmı dün mala gırıp bugun tavanda veren? Hiç sanmıyorum ;)
sebessiz yere yukselmemıstır sanırım..şirkete operasyon cekıyorlar..alım satım haberlerı bahane hareketler şahane
http://imageturko.com/?di=UBOK
Endeksin düşüşü patron için büyük firsat oldu takaslara bakarsanız spek kurumunun hissesi çoğalıyor başka işler dönmezse operasyon bitmedi kanımca
Birde alt kademeye alış giriyorsun kademeyi yukarı çekiyor örneğin 1,30 dan hiç vermedi acayip lot hesabı yapılıyor
Kesinlikle şahsi fikrimdir
Bide nasıl bir kapanış oldu böyle, 1.31 satış 1.34 alış bu fiyatta ki hisse için büyük rakam aradaki fark?Yarın şimdi 1.31 mi 34 mü acacak?
Hisse tavan oldu sayılır benden başka bir kişi yok ilginç
Var var uzun zaman sora bu lanetin 5000tl sini aldım,cay kahve ısmarlıyım ;)
Yukardan mı aldın? Totalde ben zaten zarardayım,gecen seneden berı elımde kaçtan kaça dustu bılıyosun!Böyle böyle cıkarıcaz inş zararı yoksa genel anlamda hala zarar cıkmadı :)
Daha yeni maliyete geldi. İnşallah aynı hızla devam ederse yukarı biraz para kazaniriz.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pazartesi asagı yapıstırır yine,bunun istikrarlı yükseldiği tarihte görüşmemiş
Bu kez istikrarlı gitti tavan olduktan sonra alım şansı tanımadı 8 bin lotu 2 kademe alttan alayım derken bidaha vermedi lanet olsun 500 zarar ettirdi şimdilik 1500de kârdan zarar genel takaslarda a1 in artışı operasyon sinyalini vermişti yok abi bende şans yok siniroldum p.tesi borsayada bakmayacam ful nakitte olmama rağmen
Merak etmeyin pazartesi yine salıp alım fırsatı verir
Snkrn tahtacısı tebrik ederim avladın beni... ama hiç boşuna uğraşma istediğin kadar çalkala mal yok sana artık ..
Ytd
Bu ne demek tam olarak? Şirketin %27,54'ünü sattılar mı demek ?
Bizi nasıl etkiler ? mümkünse gerçekçi olarak, bilgilendirebilir misiniz bizi. Adi insanlar yüzünden yıllarımız ve birikimlerimiz eridi..
Alıntı:
Şirketimizin 02 Temmuz 2018 tarihli özel durum açıklamasında, Şirket ortaklarımızın sahip olduğu Şirket'in 6.700.000- TL tutarındaki çıkarılmış sermayesinin %27,54'ünü temsil eden (A) grubu 750.000 ve (B) Grubu 1.095.400 adet paylarının tamamının Kerem Bilge'ye devredildiği duyurulmuştu. 02 Temmuz 2018 tarihinde tamamlanan hisse devri ile Şirketimizce II-26.1 sayılı Pay Alım Teklifi Tebliği'nin 18/(1)(a) maddesi uyarınca zorunlu pay alım teklifinde bulunma yükümlülüğünden muafiyet talebiyle 06.07.2018 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapılmıştı.
Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan muafiyet talebinden vazgeçilmiştir.
Konuya ilişkin gelişmeler ilgili mevzuat hükümleri uyarınca kamuya duyurulacaktır.
bu hisse neden düşmedi bilen var mı?
Spek böyle istedi demek ki.Bunun bistle işi olmaz.Ne isterlerse onu yaparlar
belki yarın düşer
Ziraat yatırım 1 ayda topladığını fena halde boşaltıyor gidişat hiç iyi değil.
http://m.borsagundem.com/haber/senkr...n-onay/1329093
Çığırtkanlar sosyal medya da uçuk kaçık rakamlar yazmışlar.. herhalde herkesi birden zengin etmeye karar vermişler:one:
Çok dikkatli olmak lazım..
Ytd..
Merhabalar,
Aşağıdaki gibi bir açıklamadan tam olarak ne anlamalıyız, nedir yani bu resmi dilin arkasında olan ?
Şirket 600tane hisse almış 900tane satmış mı ? Ne işe yarar ? Bilen birisi cevaplarsa sevinirim.
-----
Piyasa yapıcısı olduğumuz Senkron Güvenlik ve İletişim Sistemleri A.Ş. ilgili piyasa yapıcılığı kapsamında yapılan işlemlerin özeti aşağıdaki tabloda verilmektedir. (Senkron Güvenlik ve İletişim Sistemleri A.Ş. paylarında piyasa yapıcılık işlemleri A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş'nin kurum portföyünden gerçekleştirilmektedir.)
İşlem Tarihi
İşlem Niteliği
İşleme Konu Olan Payların Nominal Tutarı (TL)
İşlem Tutarı (TL)
26.07.2018
Alım
600
1035
26.07.2018
Satım
900
1614
-----
Allah kurtarsın..
Bedelli sermaye artırımı mı var şimdi ?
Alıntı:
***SNKRN*** SENKRON GÜVENLİK VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ A.Ş.( Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi Tahsisli Sermaye Artırımının SPK Tarafından Onaylanması
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 11.06.2018
Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 27.500.000
Mevcut Sermaye (TL) 6.700.000
Ulaşılacak Sermaye (TL) 7.750.000
Bedelli Sermaye Artırımı (Tahsisli)
Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye (TL) Rüçhan Hakkı Kullandırılmadan Tahsisli Artırılacak Sermaye Tutarı (TL) Rüçhan Hakkı Kullandırılmadan Tahsisli Artırılacak Sermaye (%) Verilecek Menkul Kıymet Nevi İptal Edilen Pay Tutarı (TL)
A Grubu, İşlem Görmüyor, TRESNKR00015 750.000
B Grubu, SNKRN, TRESNKR00023 5.950.000 1.050.000 17,64705 B Grubu, SNKRN, TRESNKR00023 Hamiline
Mevcut Sermaye (TL) Rüçhan Hakkı Kullandırılmadan Tahsisli Artırılacak Sermaye Tutarı (TL) Rüçhan Hakkı Kullandırılmadan Tahsisli Artırılacak Sermaye (%) İptal Edilen Pay Tutarı (TL)
TOPLAM 6.700.000 1.050.000,000 15,67164
Artırılacak Sermayenin Tahsis Edildiği Kişi Bülent Çobanoğlu
Bildirilmesi Gereken Diğer Hususlar
SPK Başvuru Tarihi 11.06.2018
SPK Başvuru Sonucu Onay
SPK Onay Tarihi 25.07.2018
Artırılan Sermayeyi Temsil Eden Payların Niteliği Kaydi Pay
Ek Açıklamalar
Şirketimizin 27.500.000 TL olan kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 6.700.000 TL olan çıkarılmış sermayesinin mevcut ortakların rüçhan haklarının kısıtlanarak nakden 7.750.000 TL'ye artırılması planlanan 1.050.000 TL sermayeyi temsil eden pay başına 1 TL itibari değerli 1.050.000 adet imtiyazsız payların Bülent Çobanoğlı'na tahsisli olarak ihraç edilmesi kapsamında SPK'ya yapılan başvurumuz SPK tarafından 25.07.2018 tarihinde onaylanmış olup, onaylı ihraç belgesi ekte yer almaktadır.
Bilançoyu yorumlaya bilecek bir arkadas varmı
***METRO* *SNKRN* *KUYAS*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Kamuyu Aydınlatma Platformu Duyurusu
***METRO******SNKRN******KUYAS*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Kamuyu Aydınlatma Platformu Duyurusu )
İlgili Şirketler [KUYAS, METRO, SNKRN]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Kamuyu Aydınlatma Platformu Duyurusu
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:II, No 15.1 Sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin 12-(4). maddesi gereğince yapılan açıklama ekte yer almaktadır.
Bu açıklamanın MKK tarafından yapılmış olması ilgili kişilerin, (a) bendi de dahil olmak üzere, Tebliğ'in 12. Maddesi kapsamındaki açıklama yükümlülüklerini ve sorumluluklarını ortadan kaldırmamaktadır.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/702905
BIST
(13/08/2018 - 09:28:52)