Gene kendileri karşıladı diğer 500 bin gibi. Mal sadece piyasaya girdi amaca bakmak lazım
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Gene kendileri karşıladı diğer 500 bin gibi. Mal sadece piyasaya girdi amaca bakmak lazım
Tkası bir görmek lazım akşam
1.73 ortalama ile tahta hiç düşmeden 550bin mal verildi ama pasta da karşılayan gözükmüyor aynı oranda. Hisse mal satışı 11.30 da bitince bile hisse fiyatı düşmedi ama sonra düşmeye başladı. Sizce nedendir? Bi dümen dönüyor ama hayırlısı.
Arkadaşlar çok abartıyorsunuz adamlarda milyonlarca hisse var 550 bin lot dediğiniz devede kulak. Para ihtiyacı oluşmuştur hisse satılmıştır bunlar olası şeyler. Silverin önü açık rahat olun.
Koca silvr 550.000 lotamı muhtaç olmuş
Biliyordum bu adiliği yapacağını ...
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimse yok mu bu sayfada ? Herkes sattı sanırım
1.87 maliyetle beklemedeyim.
geçen senenin bjk taş hissesine benziyor sılvr nin hareketleri adam robota bağlaamışş işi 😹😹😹😹😹😹
E2303 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunun düzeltmesi ağır oldu ama
Gene salacak gibi gözüküyor lanet olası pislik
1.62 den daldık bakalım. Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
inşallah obonun omzunu yapmıyordur bakıyorum aynı zamanda hareketlenen ygyo da da neredeyse aynı grafik var.Hissenin temelini bilmiyorum. 1,61 den tepki vermesi güzel. Alınacak bir intikamım var :)
Burdayim valla zarar buyuk bende inat ettim bekliyorum :)
Birlesme ne zamama kaldi dersiniz fikri olan var mi ?
Ytd
Valla ben bu birleşme satın alma hikayelerinden korkar oldım..yakın geçmiş anelt örneği.. adam bizi perişan etti.. inşallah bunda yamuk olmaz
Noldu joker 630 bin avodu sattin mi. Boşver silvr uğraşma artık beklentin varsa 10 kuruş için zaten bekleme al.
Subat 9 unda 1.60 larda bıraktığı gapı almak isteyebilir..hisse 200 100 ve 50 günlük ortalamaların hala üstünde 100 günlüğü kendine destek yapmış gibi...ona uyarak cıkabilir...ichimoku ya görede yeşili aşagı kesmis fakat maviyi kesmezse cok sorun yok kırmızı altı ve 1.60 altı sıkıntı gibi.....yatırım tavsiyesi olarak almayın lütfen
habere bak:yahoo: üç aylık bilanço ayak sesleri güçlümü geliyor ne
ÖTV indirimi uzatilsin demedi mi mustaa efendi ihtiyacimiz var dedi. Yansıması olmuyorsa sıkıntı var demektir. Sıkıntının kök nedenine bakmak lazım . Ytd
Herkesi pazartesi gunu avod hissesine bekliyorum eger tavan olmazsa basin silverlari gelin yanima arkadaslar 2 bin tl cepde 1 lot avod satip 1 lot silver aliriz 1 hafta sonra demedi demeyin ytd.
Ondan sonra niye ceza aldım diyosun joker. Niye avod gidiyor ptesi
rahmetli kemal sunalın filmi aklıma geldi mastori kardeş sen alma cünki sen alınca sapıtıyosun.ytd
Sen aldım deyince direkt Grafige baktım. Dedim ki bu joker uyanık adam ne işi var bu kağıtta. Hoşuma da gitmedi açıkçası. Sen de yüklü aldığını biliyorum ya, 0.8 gelsin alayım bari dedim. Haberi okumadım ama sen incelediysen iyidir. Inşallah bolca kazanirsin iyi geceler
İyi haftalar bol kazançlar millet..
İyi haftalar herkese, sabahtan beri yaprak kımıldamıyor. :wu: