Tahta yapici arkadas tut tut kasiklarin agrir idrar kacirirsin veya baska sorunlarin mi var
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Tahta yapici arkadas tut tut kasiklarin agrir idrar kacirirsin veya baska sorunlarin mi var
Ne pislik laçka hisseymiş endeks rekor kırıyor son 2haftada 10% yaptı bu ********ler - 4% aşağı bastı. Bu nasıl kar açıkladı. Spk ******** sin.
Bu tahyayi yapan kaliteli iyi aile cocugu bence
Sayın spek daha da aşağıya bas toplayacaz
LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 milyon lotunun maliyeti 2.20 krs sen dusur biz alalimm
Haci sona geldin ...
Tahta yapıcı prizma daki tum hisseler tek tek bi tarafına girsin. Bist 3% cıkarsın sen eksi kapatırsın. Bist düser sen iki katı düşersin
Tahtaci zat bu hafta 1.50 ye mi basacaksin
Böyle pislik bir kağıt görmedim. Bu kadar yamyam hep banacı. Tüm küfürleri hakediyor
maliyetimiz çok yüksek ne zaman yükselir tahmini olan var mı? 2 lerden beri sürekli düşüyor. görüşlerim ytd.
Bizlerlerden mali almdan gitmez ya maliniz ya psikolojiniz der
1.90 lara gelse zaten verip kurtulacağım.
Matbaci basacagim sana seri cin ali
Amk gastesi oku spek
Hacimsiz düşürüyorlar, kimsede gelmek istemiyor bu ortamda onlarında işine yarıyor, görüşlerim ytd.
2014 deki yerlerine gelmeye başladı 1 lere doğru patron alımları başlar yakında. tabiki patron almaya başlayınca bende başlayacağım. patronların alımını bekliyorum. YTD.
borsadaki kağıt sektörü
sayın dranil tablonuza göre bu kağıdın bu seviyelerde olması tamamen manasız artık nasıl baskılıyorlarsa yada bizim bilmediğimiz ne biliyorlarsa kağıdı bu seviyede tutuyorlar. umarım en kısa sürede zararımızı karşılayacak kadar hızlı bir ileri atılım yapar. görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1295443
haftalık hisse yarışmamıza kurallara uygun 3 hisse seçip katılın
1 hafta yarışalım.
maksimum tas catlasa 1.60 gorur bulasmayın
soylemdimmi tam 1.60 dan dondu asagıya 1.61 ble diyemedi aylardır ezberledik bu teresi soyguncu bu senet simdi yeniden 1.50 ye iner
07.12.2017 - 07.12.2017 tarihleri arasında PRİZMA PRES MATBAACILIK YAYINCILIK SANAYİ VE
TİCARET A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,54 - 1,59 TL fiyat aralığından 0 adet alış işlemi ve 20.000 adet satış
işlemi Tarafımca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte PRİZMA PRES MATBAACILIK YAYINCILIK
SANAYİ VE TİCARET A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 07.12.2017 tarihi itibariyle %24,69
sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda
verilmektedir
patron kağıt 1,40 -1,60 arasında durmasını istiyor. aşağıdan alıyor yukarıdan satıyor. ben ne dersem o diyor. bu nasıl borsa kağıt patronun elinde ister basar ister 5 e çıkarır. borsa başkanı bunları görmüyor mu?
1 lerden aldığım kağıt 3 lere nasıl geldi diyordum. spek sayesinde gelmiş. spek kaçınca bakın yine 1,50 lerde gezmeye başladı. speksiz kağıt patronun elinde işte böyle sürünür. iyiki 3 lerden satmışım. kardan aldığım dairelerin iç dekorasyonunu yaptırıyorum şimdi. Teşekkürler spek YTD.
Çok fazla ky yığılması var, mal toplu değil şu halde denizde alabora olmasını bekliyor spek batan geminin mallarını toplayıp öyle götürecek ytd
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir zahmet almaya basladigin zaman haber versen minnet diyarim.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cunki ben de zarardayim. Maliyet dusurmek istiyorum.
dostum buminkan bu iki hisseyi 2014 den beri alıp satıyorum. önce 100 bin samat 100 bin prizma aldım baktım samattan zarara giriyorum samatları sattım 50 bin zararla prizma aldım prizma 3 leri geçince en üst 3,20 den sattım. kar 321 bin . şimdi bekliyorum çünkü spek biliyorsunuz kağıda taban yaptırdı ve çıktı. şimdi kağıt kuruların elinde ancak sermaye arttıracak olurlarsa kağıdı yukarı çekerler. çünkü bedelli sermaye için yatırımcı gerekir bunun için kağıdı yukarı çekebilirler onun haricinde kağıt buralarda sürünür görünüyor . ancak 1,40 altına indirmiyorlar hemen alım geliyor. yani kağıt dipte demektir. YTD.
Eywallah saolasin kazandigindan hayir göresin. Kademeli maliyet dusurmeye calisiyorum ama hisseyi cok iyi tanimiyorum o yuzden sizin gibi hisseyi iyi taniyanlarin gorusleri benim icin onemli.
bunun tek bildigi 1.52-1.57 arası git gel ..1.60 1 yıl ugrassa gecemez .patron zaten dolandırıcının teki tam 3 kagıtcı duzenbaz
patron 15 aralıkta 5000 adet almış 4000 adet satmış. yazık elinde 1000 adet kalmış. koskoca patron 3 bin beşbin ile kedinin fare ile oynadığı gibi hissede oynuyor. yazık bu hissedeki vatandaşa. iyiki 3 lerden çıkmışım. alacaksan al 250 bin de görelim bakalım. ytd
Merhaba sayın çarşamba55,
Kar amaçlı bu hareketleri yaptığını sanmıyorum. Hemen hemen hergün tahtayı izliyorum. 1.50 aldına düşürmüyor fakat belli bir fiyattanda satış yaptığı oluyor. Sanırım adına kayıtlı olmayan hesaplardan alım satım yapıyor, fakat arada bir hesaplarmı karışıyor? ya da bir mesajmı veriyor anlaöadığımız :)
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bosuna demiyoruz yine 152-1.57 yaptı ..ezberledik artık bu davar patronu 3 kurusa muhtac onun bunun cocugu 3 kurus icin kendi al sat yapıyor ben 1.92 alıp 1.80 den zararına satmıstım 3 ay once tam 3 aydır dusus o dusus ..2 aydırda aynı yerde ..uzak durun seref yoksunu onun bunun cocugu rasite yem olmayın